en-UShr-HR
Search
Thursday, July 9, 2020 ..:: Days of E-medica » Days of E-medica 2011 » Impressions of participants » Mlinarska Zagreb (Croatia) ::..   Login
  Dojmovi sudionika Smotre "Dani E-medice 2011" u Dugoj Uvali Minimize

 
Dojmovi učenika Škole za medicinske sestre Mlinarska  Zagreb
 

   „…Kako opisati tri dana provedena u Dugoj Uvali? To su bila tri apsolutno savršena dana E-medice koja su uspjela udružiti mlade ljude iz cijele Hrvatske te Slovenije i Makedonije i bez obzira gdje živimo, svi smo se družili i zabavljali kao da nam nitko ništa ne može.

   Prvoga dana upoznavanje je kratko trajalo. Doček organizatora te otvorenje 5. Smotre „ Dani E-medice 2011“ prošli su u ugodnom okruženju. Smještaj u hotelu Croatia je bio odličan i sobe su nas oduševile. Nakon tuluma u noćnom klubu, koji se nalazio u hotelu, slijedio je odmor te spavanje.
  Drugi je dan prošao radno. Buđenje rano ujutro te početak uz predstavljanje škola i nastavak sa predstavljanjem zajedničkih projekata. Moramo priznati da je bilo puno zanimljivih tema/projekata iz kojih smo mogli mnogo toga naučiti. Iako su izlaganja trajala do večernjih sati u nama je ostalo energije za posjet hotelskom bazenu, ponovni odlazak do noćnog kluba te zabava dugo u noć. Treći je ujedno i najtužniji dan…ne moramo komentirati zašto… Nakon zajedničkog fotografiranja slijedio je povratak u Zagreb.

   Sudionici i partneri iz Slovenije i Makedonije naučili su nas puno toga o svojoj zemlji i svojim običajima, što će nam svakako koristiti u životu. Mjesecima smo radili na našim projektima i trudili se oko svake sitnice, ali isplatilo se. Zahvaljujemo svima koji su nam omogućili da ovo proživimo i nadamo se da će i ostali biti oduševljeni kao i mi.
   Stekli smo nove prijatelje i nezaboravno iskustvo za cijeli život!...“

Ana, Ema, Katarina, Martina, Karolina


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimize

  
© 2005.-2020 by e-medica. Supported by CARNet (www.carnet.hr) and CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Terms Of Use  Privacy Statement
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation