en-UShr-HR
Search
Wednesday, August 12, 2020 ..:: Days of E-medica » Days of E-medica 2012 » Impressions of participants » Maritime Zadar ::..   Login
 Impressions of participants 6th Encounter "Days of E-medica" ~ Duga Uvala, Pula 2012 Minimize

Impressions of students and teacher of the Maritime School Zadar


                      A što reći…
    E-medica je još jednom pokazala kako treba težiti novim načinima učenja te kako je potrebno učenike usmjeravati u samostalnom radu.
    Ali E-medicu nije i ne može se svesti samo na stjecanje novih znanja i usvajanje novih vještina. Prava čar E-medice je sve ono što se odvija iza pozornice. Druženje i suradnja učenika sa svojim vršnjacima iz cijele Hrvatske i   inozemstva, te osnaživanje međuškolske suradnje, sve to čini ovaj projekt svojevrsnim nacionalnim blagom koje treba očuvati i sačuvati unatoč lošoj financijskoj budućnosti.
    Veselim se novim 7. "Danima E-medice 2013", i vidimo se tamo! :D

 Marin Perinić, prof

   E - medica i ove je godine pokazala kako se isplati sav trud i energija uloženi u izradi projekata. Organizacija smotre ove je godine zaista bila zadovoljavajuća, učenici i svi nastavnici sretni zbog vikenda provedenog u jednom drugačijem ozračju od onog u školskim klupama. Veselimo se sljedećoj godini, nadamo se da će biti još bolja, projekti još napredniji i sofisticiraniji i na kraju svega kako će učenici imati prilike družiti se, stvarati nova prijateljstva i izrasti u sretne i kvalitetne ljude! :-*

Božica Magaš, prof.

   I ove godine veselili smo se zajedničkom susretu povodom E-medice 2012. Bila je to prilika da pokažemo svoja znanja i vještine te razmijenimo dojmove i učvrstimo neka prijateljstva. Pomorska Škola se zahvaljuje na ugodnom gostoprimstvu i sudjelovanju te se veselimo i narednoj E-medici. Naši učenici su puni pozitivnih utisaka što se vidi iz priloženog!

Ivana Milutin, prof.

   Moja druga godina na e-medici, i nažalost zadnja! Šteta što sam maturant i nemam više mogućnosti sudjelovati na ovom genijalnom projektu. Lipo je kada se druže ljudi iz regije i upozna se nova ekipa. Svim budućim sudionicima želim da se što bolje zabave i neka to vrime iskoriste u dobre svrhe. Igre bez granica su bile odlične, sa velikom dozom humora.

Nikola Miletić

…bilo je dobro, al baš baš dobro, onako dobro, nije loše već prolazno dobro, hrana loša ne dobra nego preloša. Eto toliko od mene… J 

Petra Maruna

   Moja prva godina na e-medici je prošla odlično! Prvi puta sudjelujem u takvoj organizaciji i oduševila sam se J Drago mi je da postoje organizacije koje omogućuju učenicima i profesorima upoznavanje različitih mjesta, ljudi, škola i ono najvažnije - stjecanje novoga iskustva. Nadam se da će se e-medica održavati jooš mnogo puta!

Matea Čulina


    Tri dana provedena u Dugoj uvali su bili jednostavno neopisivi dobri dani. Bilo je prekrasno. Svidilo mi se što smo imali prilike prezentirati nešto što smo sami napravili. Drago mi je što su me upoznali kao nestašnu malu :-), nadam se da će još biti takvih prilika za zabavu i druženje.

Antonela Šestan


  
 Thanks for the support project E-medica: Minimize

  
© 2005.-2020 by e-medica. Supported by CARNet (www.carnet.hr) and CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Terms Of Use  Privacy Statement
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation