en-UShr-HR
Search
Thursday, August 13, 2020 ..:: Students Exchanges » Realized Exchange of Students » Realized 2015/2016 » 74 exchange Celje-Zadar ::..   Login
 Zadar's students and teachers visiting the Secondary Medical School Celje (May 6-8, 2015)   Zadar's students and teachers visiting the Secondary Medical School Celje (May 6-8, 2015) Minimize

 Učenici i nastavnici Ekonomsko birotehničke i trgovačke škole i Medicinske škole Ante Kuzmanića koji sudjeluju u projekta "E-medica" posjetili Srednju zdravstvenu školu Celje u Sloveniji.

 


"Od ideje do posla"
vježbeničke tvrtke u Celju

 

 
  Zadarski učenici i nastavnici Ekonomsko birotehničke i trgovačke škole i Medicinske škole Ante Kuzmanića bile su u posjeti slovenskoj Srednjoj zdravstvenoj školi Celje od 6. do 8. svibnja 2015. godine, a u okviru već poznatog projekta E-medica.

   Novi projekt je nastavak suradnje koja je među ovim školama započela u Tuheljskim toplicama u studenom prošle godine, na 8. Smotri "Dani E-medica 2014.".
Naziv zajedničkog projekta je "Od ideje do posla".

    Prvi dan, nadahnuti i motivirani učenici radili su zajedno na projektu podijeljeni u manje grupe, a koji će predstaviti na slijedećoj smotri E-medica (10. mjesec 2015.). Nakon radnog dijela, domaćini su nam pokazali znamenitosti grada Celje, kao i primjer zdravstvenog poduzetništva u mjestu Šentjur. Posjetili smo i tvornicu pivovare Laško, upoznali se s proizvodnim procesom, od nabavke sirovina do konačne prodaje. Prisustvovali smo degustaciji najnovijih proizvoda privlačne ambalaže.

  
  Drugi dan, dio vremena smo izdvojili i za posjet Ekonomskoj školi Celje. Upoznali smo se s načinom rad i obrazovanja njihove škole kao i vježbeničkim tvrtkama te ugovorili suradnju za slijedeću školsku godinu. Biti ćemo sudionici Međunarodnog sajma Vježbeničkih tvrtki – Celje.
    Treći dan posjetili smo sajam svih škola u gradu Celje, srednjih i osnovnih, a kojima je bio zadatak da predstave jednu od zemalja Evropske unije, od kulture, gospodarstva, hrane i običaja.

 
   Puni dojmova, u petak, u popodnevnim satima smo se vratili svojim domovima.

    Na ovoj razmjeni iz Ekonomsko birotehničke i trgovačke škole sudjelovale su učenice: Dina Bičić, Nina Karaban iz lll. b, te Marija Lisica i Marija Pedić iz lll. a razreda, a pod mentzorstvom profesorica Katijane Rajčić i Tatjane Bašić.

E-medica Team of     
Ekonomsko birotehničke
i trgovačke škole Zadar  


    
 Thank you for the support project E-medica: Minimize

  
© 2005.-2020 by e-medica. Supported by CARNet (www.carnet.hr) and CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Terms Of Use  Privacy Statement
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation