en-UShr-HR
Traži
29. svibnja 2020. ..:: DANI E-medica » Dani E-medica 2009. » Komentari!!!! » Alen Vukelić (Rijeka) ::..   Prijava
 dr. Alen Vukelić, Medicinska škola u Rijeci Minimiziraj
   Ljepota druženja, zanesenost projektima, uzbuđenje prezentacijama, znanje, vještina,hrabrost i odlučnost da Projekt na Bjelolasici ide ponovo ove godine učinio je još jedan susret "E-medice" nezaboravnim. Prva pomisao da idem na Bjelolasicu izazvala je u meni opet ono isto uzbuđenje i zanos kao i prije gotovo 4 godine kada sam prvi puta čuo za Projekt u Zadru i uključio se u njega.
   Treći puta smo se sastali mi, učenici i profesori, zajedno dišemo, radimo, mislimo, realiziramo, pobjeđujemo i ponosni smo na sebe i Projekt koji nas je povezao. Na jednom mjestu svi iz Hrvatske sa svojim trudom, znanjem i željom da to podijele sa drugima,a da pri tome uživaju i zabavljaju se . Nema bolje zamisli, uistinu i ne trebam previše tražiti odgovore,lica učenika mi sve govore,ovo nam je izvrsno,tako treba.
   S ponosom su se predstavljale škole ,ne znam tko je više truda uložio, svaka škola je ponosna na sebe i to me izuzetno raduje. Svaki učenik osjeća školu svojom, to je pripadnost, samopoštovanje, potvrda i ostvarenje, ne znam za bolji i viši cilj svake škole, Projekt je stvorio nešto čega možda nije bio ni svjestan na svojim počecima. Čast mi je biti dio tog ostvarenja.
Projekti. Treba osmisliti projekt, biti kreativan, organizirati se, povezati sa suradnicima,pronaći izvore znanja, obraditi ih, analizirati, usporediti, sažeti i razmijeniti ih sa drugima. Učenici voditelji, izlagači i prezenteri onoga što su radili čitave godine.
   Sve što treba naučiti mladi čovjek odvija se na jednom je mjestu i to kroz način koji nadahnjuje i potiče, način na koji se uči kvalitetno i trajno. I ovdje Projekt ostvaruje svoju svrhu i cilj, ima svoje ishodište, a to je učenik .
"Dani E-medice ~ Bjelolasica 2009" potvrda su uspješnosti i kvalitete Projekta.

Alen Vukelić, dr.        
/prof.savjetnik/      
Medicinska škola u Rijeci


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation