en-UShr-HR
Traži
14. srpnja 2020. ..:: DANI E-medica » Dani E-medica 2010. » Dojmovi sudionika » Škola za primalje Zagreb ::..   Prijava
 Osvrti učenika Škole za primalje Zagreb Minimiziraj

 
Dragi naši prijatelji iz raznih gradova Lijepe naše,

Bolje ikad, nego nikad! Pa evo konačno i dojmova učenica Škole za primalje o Danima E-medice na Bjelolasici 2010. Imali smo puno za učiti na kraju prvog polugodišta, pa sad kad smo se odmorili šaljemo dojmove

Konstantina Božak                  
koordinatorica Škole za primalje, Zagreb

  Od 12. - 14. 11. je naša mala "ekspedicija" boravila na Bjelolasici na danima E-medice. Kako nema je bilo i koje dojmove su djevojke ponijele kući, pročitajte u tekstovima. 12.11.2010. krenuli smo na Bjelolasicu zbog projekta E-medica. Smjestili su nas u jedan od bungalova koji se zove Klek i njemu je definitivno bila najluđa ekipa! Smještaj je bio odličan, sobe su bile lijepe, a hrana je bila za bogove. Prvu večer smo imali 'kratki' program otvaranja Dana Bjelolasice u kojem smo slušali o novostima Carneta. Navečer je u toj istoj multifunkcionalnoj dvorani bio održan disko u kojem smo se svi dobro proveli, sklapali nova poznanstva i što je najvažnije zabavili :). Idući dan smo imali predstavljanje škola, a potom smo započeli s prezentacijama projekata. Naša školu je imala svoje predstavljanje putem filam kojeg je snimala vms. Josipa Štefanić kojoj i ovim putem zahvaljujemo, te prezentacije koju je osmislila naša razrednica, Konstantina Božak, kojoj također od srca zahvaljujemo.
Sudjelovale smo i s projektom o jednokratnim ili platnenim pelenama, i mislim da smo napravili dobar posao i na lijep način predstavili našu školu. Navečer smo imali karaoke i disko i dobro se zabavili. Plesali smo i pjevali i bilo nam je baš super. Idući dan došlo je vrijeme odlaska, svi smo dobili svoje potvrde o sudjelovanju, pozdravili se jedni s drugima i krenuli na put prema Zagrebu. Bilo nam je odlično i nadam se da ćemo neke od tih ljudi vidjeti i iduće godine :)

Dona Petrović Delalić, 3b.

Pozdrav ekipo s E-medice! :)
   Javlja vam se ekipa iz Škole za primalje! :) Nama je kod vas bilo prelijepo i naučili smo dosta toga, a i utvrdili znanje koje smo do sada imali. Jedino nam je žao što je druženje prebrzo završilo, ali znate i sami onu dobru staru uzrečicu da sve što je dobro kratko traje, pa tako i naš susret na Bjelolasici. Neki od nas su maturanti,ali se iskreno nadamo da ćemo i dalje sudjelovati na E-medici i u projektima. U ta 3 dana E-medice bilo je svega: i zabavljanja, i upoznavanja novih prijatelja, i sretanja starih prijatelja. Jednostavno bilo je presavršeno. Jedini problem je bio što nam je bio prenatrpan raspored, pa apeliramo na nastavnike organizatore da nam sljedeće godine "daju malo lufta". Hvala unaprijed!Program je bio dobar, ali je to malo previše i ne može se obavit u ta 3 dana. Sve u svemu jako smo zadovoljni, nadamo se suradnji i dalje, te suradnji svih zdravstvenih škola RH, naših prijatelja Slovenaca i naše škole. Želimo da se u E-medicu uključe i ostale škole bez obzira na zanimanje. Eto toliko od nas za sada! Srdačan pozdrav šalje ekipa iz Škole za primalje iz Zagreba!

Dajana Kekez 4b.

Bjelolasica :D
   Konačno je stigao i taj dan, 12. 11. 2010.!!!!
   Stigli smo na Bjelolasicu, ugodno se smjestili, raspakirali se, te krenuli na prvi zajednički sastanak. Lijepo su nas primili i zaželjeli nam dobrodošlicu! Prva večer prošla je savršeno, svi zajedno smo se zabavljali, ludovali, plesali i sve tome slično. U subotu ujutro bilo je malo napetije, zato što smo mi "nastupale". Naša prezentacija o izboru jednokratnih ili platnenih pelena je prošla super, svi su nam pljeskali, bili su zadovoljni. Popodne smo proveli baveći se sportom, a navečer smo se opet ludo zabavljali. U nedjelju ujutro smo se opet skupili u dvorani, dobili smo potvrde o sudjelovanju te se svi zajedno oprostili jedni od drugih i krenuli kući!!
   Bilo je super, te mi je želja sljedeće godine opet sudjelovati s novim projektom!

Ines Janžek  3b.

   Dana 12. 11. 2010. napokon smo dočekale putovanje na Bjelolasicu, putovali smo kroz grad Ogulin te brzo stigli na odredište. Smjestile smo se u hotelu te se malo odmorile, gledale prezentacije o drugim školama i zatim večerale. U kasnijim večernjim satima smo se zabavljale u dvorani i naravno u hotelu uz "muzičare" iz Slovenije. U subotu smo bile malo pospane kad smo prezentirale našu školu i projekt, ali na kraju je sve super ispalo. Navečer smo opet tulumarile i plesale do jutarnjih sati jer su nam nastavnici rekli da se to tako na Bjelolasici radi. U nedjelju smo se kući vraćale s puno dojmova te novih poučnih i zanimljivih informacija.
   Iskreno se nadam da idem i sljedeće godine jer e-medica na Bjelolasici je ludo i nezaboravno iskustvo.

Martina Merkaš  3b.


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation