en-UShr-HR
Traži
6. lipnja 2020. ..:: DANI E-medica » Dani E-medica 2010. » Dojmovi sudionika » dr. Alen Vukelić ::..   Prijava
 dr. Alen Vukelić, Medicinska škola u Rijeci Minimiziraj


   Bjelolasica 2010. Nekoliko dana prije pomalo nervozno listam kalendar, gledam prognozu vremena, googlam program na webu… želja za dolaskom na Dane "E-medice" je velika. Uvijek ista, svake godine. I evo petka… odrađujem jutarnju smjenu i krećem na svečano otvaranje.
   Četvrti Dani "E –medice", nikada brojniji. Moram priznati da sam jedva čekao.
   Izvrsni su ovi "Dani e medice"! Oni daju pečat našem trudu i zalaganju da budemo ispred ostalih, da razvijamo sve što možemo uvrstiti u odgoj i obrazovanje. I učeniku i nastavniku omogućena je kreativnost, stvoren je put razvoju talenata učenika, timski rad kao samoostvarenje rada koji traje cijelu godinu. Mislim da smo stvorili obrazac vannastavnog rada sa učenicima koji će biti i šire primjenjiv od ovog Projekta.
   Projekt je postao međunarodan. Uistinu ne znam gdje su mu granice i to može biti samo dobro. Čestitam školi prijatelju iz Zadra na tome, može biti ponosna što ja stvorila. Ima jasnu viziju i ljude koji su i ovaj puta pokazali znanje, vještine, stav, motivaciju i iskustvo. Predavao sam o tome, upravo tamo, ništa nije slučajno. Škola se treba razvijati kroz tim učenika i nastavnika, treba imati isti interes, treba surađivati, ispravno komunicirati, treba stvarati nove vrijednosti. Stvaranjem novih vrijednosti nastaje ono zbog čega smo mi profesori, a djeca učenici. "E-medica" potvrđuje svoju vrijednost kroz svoje aktivnosti, nadahnjuje svojim šarmom i pokazuje nam znanje. Kako sam rekao, netko radi što zna, a "E – medica" zna što radi!
  
Čast mi je biti dio Projekta "E-medica".

Alen Vukelić, dr.       
(prof. savjetnik)       
Medicinska škola u Rijeci


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation