en-UShr-HR
Traži
4. kolovoza 2020. ..:: DANI E-medica » Dani E-medica 2010. » Dojmovi sudionika » Zdravstvena in kozmetična šola Maribor ::..   Prijava
 Dojmovi učenika i nastavnika Zdravstvene in kozmetične šole Maribor Minimiziraj


   Dane E-medica i prezentaciju projekta doživjela sam drugi put i moram ponovno kazati da me nisu razočarali! Upravo suprotno, ispunili su sva moja očekivanja.
   Sve pohvale organizatorima za odabranu lokaciju, ali bojim se da će biti ova prostorija slijedeće godine za prezentaciju projekata premala! Odlični su bili i hrana i smještaj.
   Posebno mi se svidjelo kratko vrijeme za prezentacije jer se učenicima vrlo brzo smanji motivacija za slušanje. Unatoč zahtjevnoj organizaciji koju morate obaviti uspijete unijeti toliko spontanosti, opuštenosti, smijeha i nezaboravnog druženja.
   Hvala vama za prekrasan vikend!! 
   Naravno, na kraju  ne smijem zaboraviti reći da sam se ponovno odlučila sudjelovati i slijedeće godine. Izabrala sam zanimljivu temu i već sam uspostavila kontakt za buduću suradnju! Vidimo se na Bjelolasici 2011.
                                                      Lijep pozdrav svima suradnicima,

Nataša Rotar 

   Zahvaljujem organizatorima za prekrasan vikend kojeg smo proveli na Bjelolasici. Najviše su me oduševili spontanost, srdačnost i kvaliteta prezentacija učenika. Prijatna klima, dobra organizacija i ugodan smještaj, dobra hrana i nova poznanstva – sve to je motivacija za  daljnju suradnju i nove projekte.
   I na kraju najznačajnije: zadovoljni i veseli učenici koji su sigurno nešto  novo naučili, sklopili nova poznanstva …
                        Lijep pozdrav svima,

Karmen Janžekovič

   Veoma sam vesela  što ste odlučili pozvati mene i  naše glazbenike. Bjelolasica će mi ostati u nezaboravnom sjećanju, a posebno  noćna  budnica. 
   Pohvaliti moram i organizatore jer se  sve odvijalo veoma opušteno. Nije bilo osjećaja da je bilo tko od suradnika bio nervozan jer se program malo produžio glede na termine koji su bili predviđeni programom. Organizatori su bili veoma fleksibilni jer smo neke termine dogovarali usput.  Nadam se da su bili zadovoljni i moji muzičari iako su imali primjedbe zbog večernjeg koncerta. Oni su željeli pripremiti "feštu", ali su se  glazba i svirka u mnoštvu i bez ozvučenja izgubila.
   Svejedno na kraju  dojam iz Bjelolasice:
                        Bilo je divno i nezaboravno!

Karmen Cvetrežnik

   Projekti koji obuhvaćaju znanja, mogućnosti pridobivanja iskustava, spoznavanja problema, pogled u jednu drugo društvenu sredinu su veoma učinkovita metoda drugog pristupa učenju. Projekt e-medica ispunjava ova očekivanja i učenici mogu zbog toga na učinkovit način to i naučiti. Nije značajno  ni samo  učenje, važna su i druženja te upoznavanje drugih kultura, jezika i navika.
   U ovim Danima E-medice sve se to potvrdilo, zbog toga je značajno da se rad na projektu nastavi i da se u suradnju uključi još više škola
   Zahvaljujemo organizatorima za njihov trud, prijaznost i organizaciju susreta te im želim puno energije za daljnji rad.

Darinka Babič, Metka Križ, Aleš Voh, Matjaž Belca i učenici

   Moje kolege su u stvari rekle sve, i to je upravo potvrda dobrom međunarodnom surađivanju. Veselim se ponovnom susretu na Bjelolasici.

Koordinatorica: Danica Perše

 


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation