en-UShr-HR
Traži
29. svibnja 2020. ..:: DANI E-medica » Dani E-medica 2011. » Dojmovi sudionika » Mlinarska ::..   Prijava
  Dojmovi sudionika Smotre "Dani E-medice 2011" u Dugoj Uvali Minimiziraj

 
Dojmovi učenika Škole za medicinske sestre Mlinarska  Zagreb
 

   „…Kako opisati tri dana provedena u Dugoj Uvali? To su bila tri apsolutno savršena dana E-medice koja su uspjela udružiti mlade ljude iz cijele Hrvatske te Slovenije i Makedonije i bez obzira gdje živimo, svi smo se družili i zabavljali kao da nam nitko ništa ne može.

   Prvoga dana upoznavanje je kratko trajalo. Doček organizatora te otvorenje 5. Smotre „ Dani E-medice 2011“ prošli su u ugodnom okruženju. Smještaj u hotelu Croatia je bio odličan i sobe su nas oduševile. Nakon tuluma u noćnom klubu, koji se nalazio u hotelu, slijedio je odmor te spavanje.
  Drugi je dan prošao radno. Buđenje rano ujutro te početak uz predstavljanje škola i nastavak sa predstavljanjem zajedničkih projekata. Moramo priznati da je bilo puno zanimljivih tema/projekata iz kojih smo mogli mnogo toga naučiti. Iako su izlaganja trajala do večernjih sati u nama je ostalo energije za posjet hotelskom bazenu, ponovni odlazak do noćnog kluba te zabava dugo u noć. Treći je ujedno i najtužniji dan…ne moramo komentirati zašto… Nakon zajedničkog fotografiranja slijedio je povratak u Zagreb.

   Sudionici i partneri iz Slovenije i Makedonije naučili su nas puno toga o svojoj zemlji i svojim običajima, što će nam svakako koristiti u životu. Mjesecima smo radili na našim projektima i trudili se oko svake sitnice, ali isplatilo se. Zahvaljujemo svima koji su nam omogućili da ovo proživimo i nadamo se da će i ostali biti oduševljeni kao i mi.
   Stekli smo nove prijatelje i nezaboravno iskustvo za cijeli život!...“

Ana, Ema, Katarina, Martina, Karolina


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation