en-UShr-HR
Traži
2. lipnja 2020. ..:: DANI E-medica » Dani E-medica 2011. » Dojmovi sudionika » Vrapče ::..   Prijava
  Dojmovi sudionika Smotre "Dani E-medice 2011" u Dugoj Uvali Minimiziraj

 
Dojmova iz Škole za medicinske sestre Vrapče
 

     Sada kada se prisjetimo 5. smotre „Dani E-medice“ nasmiješimo se!

   Iz Duge Uvale smo ponijeli pregršt iskustava. Osim novih prijateljstava, ugodnog boravka i edukativnih sadržaja jako nam se svidjela organizacija koja je bila ispunjena srdačnošću i prijateljskim odnosima.
    Iz naše škole je sudjelovalo osam učenika sa šest projekata: Martina Ivandić, Ana Knežević, Marija Bodulica, Marcela Kreč, Silvia Pališašaški, Tea Mitić, Josip Curl i Filip Petković. Projekti koje smo uspješno dočarali "publici" su bili: "Stigmatizacija psihijatrijskih bolesnika",  "Gerijatrija", "Djeca leptiri", "Pokretni dijalizatori", "Motivacija učenika u učenju" i "Kvalitetna škola".

    Zahvalni smo hotelu "Croatia" i osoblju što su bili susretljivi i što su nam organizirali zabavu u disku nakon radnog dana, a i našem dragom Edinu bez kojeg glazbeni dio ne bi bio potpun.
    Svidjelo nam se što su na projektima sudjelovale i škole iz Slovenije i Makedonije pa smo imali priliku upoznati njihova razmišljanja, tradiciju i kulturu.
    E-medica je ovom smotrom okupila do sada najviše medicinskih škola na jednom mjestu te nam omogućila razmjenu iskustava o školi, nastavi, vježbama i praksi.
    Smotra je trajala od 4. do 6.11. i ta tri dana nam ostaju u jako lijepom sjećanju.
   Nadamo se dogodine 6. smotri koja će okupiti još više učenika i škola, nadamo se još jednom ugodnom druženju i suradnji. Željeli bismo da traje duže – barem jedan dan, pa da bude i malo sporta i rekreacije.

    Zahvaljujemo našim mentoricama Zlatici Šimunović, Aleksandri Vidoši, Mirjani Kozini i Suzani Ribarić što su naporno radile s nama godinu dana i što su uvijek imale razumijevanja za nas.

    Za kraj mislimo da svi možemo zapljeskati i pamtiti ovo iskustvo kao svjetlu točku u našem životu.

Učenici iz Škole za medicinske sestre Vrapče


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation