en-UShr-HR
Traži
7. srpnja 2020. ..:: DANI E-medica » Dani E-medica 2011. » Dojmovi sudionika » Zagreb ::..   Prijava
  Dojmovi sudionika Smotre "Dani E-medice 2011" u Dugoj Uvali Minimiziraj

 
Dojmovi učenika Zdravstvenog učilišta Zagreb
 

 Dva dana koja su mi definitivno zabilježili ovu 4. godinu u srednjoj školi.

   Ovaj projekt e-medica je jako interesantan i hvale vrijedan projekt. Učenici zamjenjuju ulogu profesora i izlažu svojim kolegama učenicima pa čak i profesorima. Na tim susretima se upoznaju nova prijateljstva, nauči se mnoštvo novih stvari i uz to se dobro zabavi.
   Ove godine me sve upućivalo da će put u Pulu na e-medicu biti odličan. Ekipa s kojom radim, škole s kojima putujemo u Pulu, mentori koji nam pomažu i teme koje imamo, sve je upućivalo na jedan savršeno provedeni produženi vikend. Došavši do hotela i vidjevši tu ljepotu i raskoš bio sam siguran da je to ono što sam i očekivao. Pogledavši raspored uvidio sam puno interesantnih tema koje je vrijedno poslušati. U žutim majicama smo svi zajedno izgledali kao jedan lijepi kolektiv zdravstvenih djelatnika.

   Hotel je bio savršen. Pristojno i gostoljubivo osoblje, ukusna hrana i piće, odlično provedene večeri u disku. Sve je bilo savršeno.
   E-medica je omogućila da upoznamo i škole iz susjednih nam zemalja Makedonije, Slovenije. Usudim se reći da sam u razgovoru s mentorima tih škola stvarno uživao i bez obzira što nismo istog dijalekta i što se nismo mogli 100% sporazumjeti, ali smo se sporazumjeli jako dobro. Nadam se da ćemo s tim školama ubuduće surađivati i da ćemo ostati u prijateljskim odnosima koje smo stekli u Dugoj Uvali.
   Moram reći da mi je e-medica omogućila drugačiji pogled na obrazovanje i da sam uvidio da se lakše uči uz to da imaš kraj sebe one koji te razumiju i koji su u sličnim situacijama kao i ti. Moje izlaganje pred svima nije bilo jednostavno, jer me uhvatila trema, ali sam se sjetio da su i drugi bili u istoj situaciji i da su to tako savršeno odradili, ohrabrio sam se i krenuo s izlaganjem. Nakon izlaganja uvidiš kako tvoj trud nije bio uzaludan jer si dobio i aplauze i pohvale.
   Još jednom moram napomenuti da je e-medica jako dobra stvar i da je stvarno pohvalno da Hrvatska ima jednu takvu akciju, udrugu koja organizira ovako nešto. Jer sam nakon odlaska iz Pule stvarno osjećao da sam puno iskusniji nego što sam bio prije ovoga susreta.
   Želim da e-medica bude još jako dugo aktivna i da usrećuje mnoštvo djece iz Hrvatske i iz susjednih nam zemalja.
   Ja sam počašćen što sam mogao sudjelovati u ovom susretu i nadam se da ćemo se još koji put susresti.

Lijep pozdrav,

Ivan Bručić Matic
4. c sanitani tehničar

 

   Najprije mi je bilo jako drago što sudjelujem u ovom projektu. Iznimno je važan za sve medicinske škole i Zdravstvena učilišta. Bilo je jako zanimljivih prezentacija i radova kao npr. prezentacija o grafitima ili tetovažama. I naravno naša prezentacija o pušenju je također bila zanimljiva. Smještaj je bio dobar,ali žao mi je što moja škola nije imala sobe na istom katu. Hrana je također bila dobra,višestrukog izbora. Druženje je najvažniji aspekt ovog susreta i bilo je i više nego dobro. Upoznala sam puno ljudi iz puno škola. Bazeni su bili savršeni,a u disku prezabavno. Ludirali smo se do ranih jutarnjih sati. Stvarno lijepo iskustvo i da mogu opet ići,išla bi. Ali nažalost sam maturantica i nemam više prilike. Jedan vikend proveden spojivši ugodno s korisnim.

Kristina Zdjelar
 4. d fizioterapeutska tehničarka


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation