en-UShr-HR
Traži
4. lipnja 2020. ..:: DANI E-medica » Dani E-medica 2011. » Sastanak Odbora ::..   Prijava
 "E-medice 2011" u Dugoj uvali kraj Pule, od 04. do 06. studenoga 2011. Minimiziraj

     Na video-konferencijskim sastancima Organizacijskog odbora "Dana E-medice", održanima 04. i 08. srpnja 2011., odlučeno je da će se ovogodišnji Susreti/Smotra "Dani E-medice 2011." održati od 04. do 06. studenoga 2011. u Dugoj uvali kraj Pule.
   Kao privremena zamjena za dosadašnju lokaciju na Bjelolasici članovi odbora kontaktirali su i sagledali sve ponude i mogućnosti organiziranja na lokacijama:

   • Begovo Razdolje
   • Terme Tuhelj
   • Bizovac
   • Duga uvala

  Sagledavajući sve ponude i mogućnosti udovoljavanja našim potrebama i specifičnostima organizacije, cijenama i lokaciji  Organizacijski odbor (u sastavu: Verica Elveđi, Anita Mišković, Zlatica Šimunović, Antonela Czwyk Marić i Edin Kadić) odlućio se za Dugu uvalu kraj Pule.
   Verica Elveđi i Anita Mišković preuzeli su obvezu posjeta i komunikacije sa upravom Duge uvale, a kako bi razradili daljnje detalje o kojima ćemo biti obaviješteni krajem kolovoza 2011.

   Dogovoreno je i da sve škole koje žele sudjelovati na ovogodišnjim Susretima/Smotri "Dana E-medice 2011" početkom rujna dostave okvirne brojeve sudionika iz svake od škola, a kako bi nam olakšali organizaciju.
   Također je predloženo da se škole dogovore oko zajedničkog autobusnog prijevoza na Susrete/Smotru, kako bi se smanjili troškovi! Antonela Czwyk Marić koordinirat će dogovor o prijevozu učenika iz Dubrovnika, Splita, Šibenika i Zadra, a Zlatica Šimunović sa zagrebačkim zdravstvenim školama, kao i školama Sjeverne Hrvatske.


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation