en-UShr-HR
Traži
7. srpnja 2020. ..:: DANI E-medica » Dani E-medica 2012. » Dojmovi sudionika » Split ::..   Prijava
 Dojmovi sudionika 6. Smotre "Dani E-medice" ~ Duga Uvala, Pula 2012. Minimiziraj

Dojmovi učenika Zdravstvene škole Split 
 
    "Bilo je jako lijepo, upoznala sam puno ljudi, ali sam prije svega bolje upoznala ljude s kojima sam svaki dan.
Žao mi je što sam maturantica i što neću više moći prisustvovati na daljnjim, budućim smotrama, ali ću pratiti radove svih svojih kolega.
    Iskazali smo se znanjem, svojim ponašanjem i naravno ljubavlju prema
svemu što smo radili. Što reći više?
Veliko hvala školi koja mi je omogućila još jedno iskustvo u nizu.
    Želim da svaki sljedeći susret bude ispunjen što više i da se nešto nauči kao što sam učila i ja ".

Martina Stipić, 4a, medicinska sestra

 
 
 

    Na e-medici je bilo predivno. Nemam riječi da opišen ovo iskustvo,jednostavno je bilo prekrasnooooooooo i baš sam ponosna hehehe :), pusicaaa

Tina Šego, 4b, medicinska sestra


 
 
    E-medica mi je bila jedno predivno iskustvo. Toliko mladih ljudi, pozitivne energije i veselja bilo je dovoljno da sve uljepša.
    Žao mi je sto više neću imati priliku sudjelovati, jer sam maturantica, ali svima koji ce slijedećih godina ići želim da im bude što bolje i da to zapamte zauvijek :)

Josipa Čulić, 4 a, medicinska sestra    Ponosan sam što sam bio na ovoj smotri i žao mi je što idućih godina neću imati tu mogućnost. Bilo je super, stekao sam puno novih poznanstava i što je najvažnije zabavio sam se. Vrlo sam ponosan što sam osjetio jedno jedinstvo unutar naše škole uz sve nedaće sa kojima se borimo ..bilo mi je lijepo družiti se sa svojim kolega koje sam možda malo i zapostavio kroz zadnjih par godina zbog brojnih obaveza... Bilo je lijepo predstavljati školu na najbolji mogući način i dokazati jednostavno da smo najbolja škola u Hrvatskoj. Ova 3 dana ću sigurno pamtiti cijeli život i lijepo je bilo družiti se i s profesorima u ovakvome svijetlu bez ispitivanja i ocjena, šaliti se i zajedno zabavljati na samoj smotri, a i u slobodno vrijeme kroz sportske aktivnosti i navečer u disko klubu.
    Sve u svemu, hvala svima na pruženoj prilici da budem dio ovoga i nadam se da vas nisam iznevjerio ..

Petar Ramljak, 4D, predsjednik Vijeća učenika


    Putovanje u Pulu za mene je bilo jedno jako lijepo iskustvo. Osim što smo se zabavljali i upoznavali s učenicima drugih škola podijelili smo svoje znanje, a i od drugih nešto novo naučili. Iako su prezentacije bile cijeli dan, gotovo sve sam pogledala i bilo je jako interesantnih tema. Zadovoljstvo mi je što sam sudjelovala u ovom projektu i predstavila školu kroz projekt CSI Zdravstvena škola Split. Zahvaljujem
se što ste mi to omogućili.

Martina Tešija, 4d, fizioterapeutska tehničarka
    Osobni dojam iz Pule mi je da je bilo super, da sam se zabavila i uz to naučila svašta novoga i stekla nova prijateljstva… iii blago sljedećim generacijama, ja bi opeeet :)))

Nina Pivčević, 4e, sanitarna tehničarka


 

    S obzirom da nam je prvi put da smo surađivale na projektu E-medica odnosno uopće na nekom projektu ove vrste, zadovoljne smo kako smo se snašle. Neki se dojmovi još nisu slegli, uzbuđenja nije nedostajalo, ali zato ni treme. Što se tiče izvedbe nadmašili smo svoja očekivanja. Upoznali smo nove prijatelje iz Hrvatske ali i iz drugih zemalja. Jedino sto je loše u toj cijeloj priči je što nam je ovo bio prvi ali i zadnji put. Žao nam je sto ne možemo i dalje sudjelovati i doprinijeti projektu E-medica . :)

Zorana i Iva, 4F, farmaceutske tehničarke

    Jako je bilo zanimljivo i poučno. Sklopila sam nova prijateljstva. Dobro se zabavila. :-)

Tina Slatina, 4F, farmaceutska tehničarka


 
 

    Tri dana koja sam provela u Puli, na E-medici, bila su odlična. Naučila sam puno toga iz raznih prezentacija koje su pripremali sami učenici. Upoznala sam se s puno novih ljudi, naučila nešto novo o njihovim školama, kako oni uče, i o samim gradovima, ali sam i sama stekla puno samopouzdanja prezentirajući svoj projekt :)

Željana Mudnić, 4F, farmaceutska tehničarka


 
    Svi smo se veselili i nestrpljivo iščekivali još jednu e-medicu kako bismo se ponovno družili i u dobroj atmosferi proveli vrijeme, imali druženja, ali i nešto novo i korisno naučili. U odnosu na prošlogodišnju e-medicu, izlaganja su me zbog oštrije ograničenosti vremena prezentiranja manje ''uspavljivala'' i pozornije sam ih slušala. Sve pohvale organizatorima zbog toga. Dogodine za mene neće biti e-medice i zato svima vama koji ostajete u školi preporučujem da budete kreativni, radite i sakupljate podatke za projekte, sudjelujete u razmjenama, izlaganjem ispred drugih pobijedite tremu, a u slobodnom vremenu i druženjima doživite nezaboravne trenutke.

Željka Galić, 4.f, farmaceutska tehničarka

 

   U Puli ne samo da sam stekla nove prijatelje nego sam upoznala i osobe iz moje škole te se sprijateljila s njima. Sam program E-medice mi se jako svidio zbog toga što mi sami učimo jedni drugi o raznim temama koje se ne tiču samo naše struke nego šire. I sama sam mnogo toga naučila samo u razradi moje teme Muziko terapija, a i u predavanjima, koja jesu dugo trajala, ali su bila jako zanimljiva . :D

Dora Petričević, 4F, farmaceutska tehničarka


 

      U Puli nam je bilo odlično. Svi smo se slagali, i učenici i profesori.
    Posebno nam je bio drag taj timski rad i kako smo svi uspjeli dogovoriti se, a da nam na kraju naše prezentacije budu u najmanju ruku dobre. Najviše smo se zabavile na sportskom natjecanju gdje se stvarno vidjelo da svi uživamo.
    Iako su nas mučile neke stvari kao sto su jaaaako usporeni odgovori naših suradnika iz Zagreba i nedovoljna njihova aktivnost, s druge strane to smo prevladali odlično surađujući s ostalim suradnicima iz Maribora i Skopja. Sve je ispalo super i rado bi to ponovile :)

Petra Boban i Jelena Baban, 4F, farmaceutske tehničarke

 

   U Puli je bilo super i pamtit ću to kao jedno jako lijepo iskustvo :D i mogu slobodno reći da mi je ža' šta sam maturantica i šta neću imat više prilike ić' na e-medicu :(

Matea Šušnjara, 4F, farmaceutska tehničarka

 
   U Puli je bilo jako zanimljivo i poučno. Samo izlaganje mi je pomoglo da se riješim treme i dobijem koliko toliko samopouzdanje.
    A najljepše od toga je da smo sklopili nova prijateljstva.

Katarina Šušnjara, 4F, farmaceutska tehničarka

 

    9-12. studenoga proveli smo u Dugoj uvali, mjesto pokraj Pule. Slušala sam druge na predavanjima, bilo je zanimljivih tema. Makedonci su se najviše potrudili jer su prezentacije naučili na hrvatskom jeziku, što me oduševilo. Upoznala sam cure iz Zagreba s kojima smo radili u projektu tipkovnica kao izvor zaraze. Razmijenili smo brojeve, saznali malo o njihovom programu u školi, skupa sudjelovali u natjecanju koje je bilo na igralištu i dokazali da se Zagreb i Split mogu slagat J . Osvojili smo 3.mjesto. Upoznala sam i učenike drugih zdravstvenih škola RH te tako dobila odličnu masažu od fizioterapeutkinje iz Zagreba. Hrana, disko i program su bili lijepo organizirani. Bilo je to prekrasno iskustvo, voljela bih opet sve ponoviti.

Ivana Munitić, 4F farmaceutska tehničarka


  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation