en-UShr-HR
Traži
6. lipnja 2020. ..:: DANI E-medica » Dani E-medica 2012. » Dojmovi sudionika » Vinogradska ::..   Prijava
 Dojmovi sudionika 6. Smotre "Dani E-medice" ~ Duga Uvala, Pula 2012. Minimiziraj

 

Dojmovi iz Škole za medicinske saestre Vinogradska, Zagreb

 

    Moji prvi dani "E-medice" u Dugoj Uvali su protekli super. Smještaj i društvo su bili odlični. Za E-medicu nikada prije nisam čula. Tek sam poslije saznala da je to projekt u kojem sudjeluju mnoge škole, naše ali i škole drugih država. Učenici iznose svoje ideje i rade prezentacije na temelju njih. No, nije sve bilo samo zabava, nego smo se i educirali te čuli puno novih informacija. Svidjela mi se ideja razmjene učenika jer tako sudjelujemo svi zajedno, a ne samo sa učenicima svoje škole. E-medica mi je omogućila susret i suradnju s drugim školama, što bih rado ponovila ! :)

Marina Knežević, III d
 

   Moj prvo sudjelovanje na danima E-medice u Dugoj Uvali je prošlo dobro. Drago mi je da sam se upoznala sa projektom E-medice. Mnogo sam toga naučila. Sviđa mi se to što učenici imaju veliku ulogu u projektu. Također mi se svidjelo što smo imali vremena za druženje sa učenicima iz drugih škola. Među školama su provođene razmjene učenika, nadam se da ćemo i mi kasnije biti dio razmjene. Prezentacije su bile vrlo zanimljive ali i poučne. Veselim se sudjelovanju u sljedećem projektu i da se do godine opet vidimo ! :)

Petra Kemfelja, III d
 


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation