en-UShr-HR
Traži
5. lipnja 2020. ..:: DANI E-medica » Dani E-medica 2013. » Foto album - 1. dan » Dojmovi iz Bedekovčine ::..   Prijava
   Dojmovi iz Srednje škole Bedekovčina   Dojmovi iz Srednje škole Bedekovčina Minimiziraj
 
   7. "Dani E-medica 2013." su bili odlični. Svi koji su dobili priliku sudjelovati u projektu dobili su veliku priliku naučiti puno zanimljivih stvari i jako se dobro zabaviti. Sve je prošlo odlično i svakako bih ponovio opet.
Emil Sviben

   Bilo je veoma zanimljivo upoznati se s novim temama i proširiti dosadašnje znanje. Dojmile su nas prezentacije učenika iz Slovenije i Srbije koji imaju jako dobro opremljenu škole, pribor te okolinu i prostor za učenike.
   Cijelu manifestaciju nam je uljepšala grupa GLOG Srednje zdravstvene škole Celje svojom specifičnom glazbom! Meni je taj dio večeri najviše ostao u pamćenju. Bilo je zanimljivo proučiti kulture Dalmacije, Istre, Slavonije i Zagorja, te pogotovo naših susjeda. Od zanimljivih prezentacija istaknula bih prezentaciju o čokoladi koju smo svi željno čekali.
   Sve u svemu mi smo se jako dobro zabavili. Otišli smo kući puni dojmova, s novim prijateljstvima i iskustvima.
Sandra Horvat

   Tri dana provedena u Termama Tuhelj na 7. smotri "Dani E-medica" pokazali su nam kako se isplatio sav naš trud uložen u izradu naših projekata. Imali smo priliku pokazati svoja znanja, razmijeniti dojmove i steći nova prijateljstva. Još jedno divno iskustvo u kojem smo i učili i zabavljali se. Sretni smo jer smo imali priliku sudjelovati i veselimo se i novim projektima i susretima.
Klementina Rinkovec

   E-medica je savršeno mjesto za upoznavanje i druženje s ljudima iz različitih krajeva. Dobro smo se zabavili, ali smo i radili te smo svakako nešto i naučili. Sklopili smo i neka nova prijateljstva. Ove godine je bilo super, a nadam se da će sljedeće biti još i bolje.
Silvija Krajnik

   E-medica je još jedno novo iskustvo u mome životu. Kada sam krenula na to trodnevno putovanje nisam znala što mogu očekivati, ali znala sam da je naša tema ,,Igre koje smo zaboravili,, . E-medica je zaista zanimljiv projekt koji nas sve sjedinjuje u cjelinu i ne pravi nikakve razlike među ljudima. Kroz mnoge teme koje su učenici srednjih škola prezentirali, mogli smo mnogo toga novog i naučiti. Jako su mi se svidjele glazbene točke za vrijeme prezentiranja škola koje su nas sve ostavile bez daha. Za vrijeme druženja upoznala sam mnogo novih prijatelja jer je svima nama poveznica zdravstvo. Naravno, navečer nije nedostajalo zabave i plesa. Nova poznanstva stekla sam po cijeloj Hrvatskoj i van nje. Možda ćemo se opet jednog dana svi zajedno sresti i izmjeniti nova iskustva i spoznaje koje smo otkrili.
Valentina Horvat

   Bilo je odlično. Teme su bile odlične i sve pohvale organizatorima!
Barbara Ratkajec
 
   E-medica mi je super projekt, zabavan je i poučan jer su teme stvarno interesantne a nadam se da će i dalje biti. Žao mi je što neću moći prisustovati i iduće godine jer mi se već neke teme jako svidaju. Uz taj pametni dio dolazi i odlična ekipa, upoznavati nove ljude,! Zanimljivo je vidjet profesore i izvan škole, kojima se ujedno puno zahvaljujem na strpljenju i trudu!
Lana Janeš
 
   Vrlo mi je drago što sam sudjelovala u E medici. Sama ideja projekta je odlična zbog toga što sami možemo odabrati temu projekta, obraditi ju i prikazati na svoj način, a uz to se još i dobro zabaviti te upoznati nove prijatelje. Na kraju je bilo vrlo teško otići kući jer smo uistinu svi postali jedna velika cjelina projekta znanja, prijateljstva i zabave.Postali smo pravi E medičari. Nadam se sudjelovanju i sljedeće godine!
Lana Čehulić-Mezak

   E medica u Tuheljskim još je jedno neponovljivo iskustvo! Biti okružen mladim ljudima, neprocjenjivo. Biti dio te mladosti, veselja, pameti, ideja, velika je čast. Želim još puno puno takvih E medica.
Štefica Sukreški, mentor voditelj, Srednja škola Bedekovčina

   Nakon svih ovih prelijepo izrečenih dojmova naših učenika, teško da bih mogla bilo što još nadodati! Bilo nam je predivno! Organizacija vrhunska, smještaj odličan, prezentacije sve bolje, učenici sve radišniji i poletniji, teme sve zanimljivije i raznolikije, poznanstva sve interesantnija, druženja sve bolja! Ovim putem još jednom se zahvaljujem organizacijskom odboru, svim koordinatorima i mentorima koji su sudjelovali u ostvarivanju naših projekata, te očekujem i daljnu uspješnu suradnju, a nadam se i novima! Ujedno čestitam učenicima koji su odradili svoj posao vrhunski i zahvaljujem im na prekrasno provedenim trenucima! Nakon svega moram samo reći da se veselim daljnjim našim susretima i nestrpljivo očekujem sljedeću smotru!
Suzana Đanić, koordinator Srednje škole Bedekovčina

  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation