en-UShr-HR
Traži
5. lipnja 2020. ..:: DANI E-medica » Dani E-medica 2013. » Foto album - 1. dan » Dojmovi Primalje Zagreb ::..   Prijava
Dojmovi iz Škole za primalje i Ženske opće gimnazije Družbe sestara milosrdnica Zagreb  Dojmovi iz Škole za primalje i Ženske opće gimnazije Družbe sestara milosrdnica Zagreb Minimiziraj
 

   Ovogodišnja sad već sedma Smotra „Dani E-medica 2013“ održana je u Termama Tuhelj što nam se i više nego svidjelo. Zamisao stvaranja virtualne zajednice sa početka organizacije projekta smatramo da je svake godine u sve većem pomaku naprijed. Na svom smo projektu radile tijekom cijele školske godine raznim razmjenama, debatama te druženjima.
   Temu smo se potrudile obraditi na što bolji i zanimljiviji način, u što vjerujemo da nam je uspjelo, jer nam je projekt bio pohvaljen i od strane samih organizatora. Kao i ostali projekti svoj rad smo sažele u prezentaciju i s puno slika, te zanimljivih priča isprezentirali ga drugim učenicima.
 
   Drago nam je da smo imale priliku sudjelovati i ove godine u ovom projektu, jer osim međusobne razmjene znanja, iskustva i kreativnosti provele smo vikend i više nego odlično. Upoznale puno svojih vršnjaka iz raznih krajeva Hrvatske i inozemstva, iskoristile smo razna sportska događanja te ljepotu Tuheljskih toplica. Nakon službenih događanja u večernjim satima imali smo organizirane izlaske, iskoristile smo to, no nama je nekako rađe bilo vrijeme provoditi brćkanjem u bazenima.
   Ovo druženje ćemo jako dugo pamtiti, što radi zabave koja je bila vrhunska, a što radi toga da smo stvarno kroz predavanja i obrađivanje aktualnih tema današnjice puno toga naučili.
Marina Katušin i Daniela Bošnjak

  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation