en-UShr-HR
Traži
9. srpnja 2020. ..:: DANI E-medica » Dani E-medica 2013. » Foto album - 1. dan » Dojmovi Zdravstvenog učilišta ::..   Prijava
Dojmovi učenice Zdravstvenog učilišta Zagreb  Dojmovi učenice Zdravstvenog učilišta Zagreb Minimiziraj

 

   U petak, 8. studenoga 2013. krenuli smo prema Tuheljskim toplicama. Tamo je najprije je uslijedilo je predstavljanje škola. Nama je u sjećanju ostala nova Zdravstvena škola Split. Najljepša škola koju smo ikad vidjeli.
   Upoznavali smo se s drugim učenicima, družili, zabavljali... Navečer su posebno za nas organizirali disko koji je bio glavna atrakcija u toplicama. Poslije „prospavane“ noći rano ujutro su počele prezentacije.
   Naši mentori su bili vrlo zadovoljni našim prezentiranjem, a i mi usprkos tremi koju smo pobjedlii. Za uložen trud u prezentacije dobili smo besplatno korištenje teretane, ali i bazena. Čim smo mogli otišli smo se kupati i zabavljati. Navečer smo ponovno bili u disku zajedno s našom profesoricom Radonić. Bilo je i više nego odlično. Ta 3 dana su nam prebrzo prošla i voljeli bismo to ponoviti. Budući da su svi bili vrlo zadovoljni prezentacijama, predložili su da se idući put družimo, ne samo tri dana, nego čak i cijeli tjedan! Sigurna sam da će nam ovo iskustvo biti jako korisno dalje u životu. Malo tko može držati govor pred 300 ljudi, ali mi smo uspjeli. Iako smo se zabavljali i družili, prezentacije su nas i naučile nešto. Ukratko, može vam biti žao što niste bili s nama jer smo se odlično proveli i zabavili!

Eva Pančić          
3a farmaceutski tehničar 
Zdravstveno učilište Zagreb


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation