en-UShr-HR
Traži
7. srpnja 2020. ..:: DANI E-medica » Dani E-medica 2013. » Priprema » 1. sastanak Odbora ::..   Prijava
1. sastanak Programsko-organizacijskog odbora (7. rujna 2013.)  1. sastanak Programsko-organizacijskog odbora (7. rujna 2013.) Minimiziraj

 
   Poštovani sudionici projekta E-medice,

    Organizacijsko-programski odbor ovogodišnje 7. Smotre „Dani E-medica 2013“ krenuo je u finalne pripreme, te prikupljanje i obradu svih informacija o ovogodišnjim projektima i razmjenama, a kako bi uspješno obavili sve predradnje za kvalitetnu organizaciju naše 7. Smotre u Termama Tuhelj, od 08. do 10. 11. 2013.

   Kako bi što bolje i kvalitetnije pripremili sam program Smotre, te osigurali kvalitetnu tehničku potporu svim prezentacijama škola i projekata molimo koordinatore škola nositelja projekata:

 1. da što prije, a zaključno sa 20. 09. 2013., potvrde prijave svojih projekata koji će biti gotovi za prezentiranje na ovogodišnjoj Smotri (zlatica.simunovic@skole.hr)
   • Ukoliko nema izmjena samo treba potvrditi popise projekata i suradnika
   • Ako postoje promjene u projektima molimo vas da ponovo popunite obrazac prijave projekta (na hrvatskom i engleskom jeziku).
   • Ukoliko se odustalo od nekih projekata ili se prezentacija odgađa za iduću godinu molim da nas o tome izvijestite, a kako bi te projekte pomaknuli iz „Projekti u tijeku“ u „Projekte u najavi“ (popis sa našim stranicama).
   • da pošaljete prijavu prezentacije svoje škole, ali i tehničke potrebe prezentacije - način/oblik prezentiranja (PPT, film, plakat....).
   • Prijavu pošaljite emailom u kome ćete navesti točan naziv škole i tehničke uvjete!
 2. da je rok za slanje gotovih prezentacija 15. 10. 2013.
  Prijave koji ne pristignu do navedenih termina nećemo moći uvrstiti u program ovogodišnje Smotre „Dani E-medica“
 3. da su do sada realizirane razmjene učenika prezentirane i objavljene na stranicama E-medica: Realizirane razmjene (ukoliko je koordinator škole poslao izvješće Zlatici ili Edinu).

  Sve škole koje su odradile razmjene učenika u okviru zajedničkih projekata, a koji izvješća za službene stranice E-medica do sad nisu proslijedili na objavu, molimo da ih što prije pošalju u cilju izrade cjelovitog Izvješća.

  Izvješća sa fotografijama šalju se (hrvatska i engleska verzija) na email e-kadic@medskolazd.hr.

 4. zbog pravovremene pripreme programa „Dani E-medice 2013“ i tehničkih priprema u hotelu Terme Tuhelj, molimo koordinatore SVIH ŠKOLA da do 01. 10. 2013., na email Verice Elveđi (verica-elvedji@medskolazd.hr), pošalju okvirni broj sudionika (učenika i nastavnika).

  Normalno, ovo je samo okvirna najava broja sudionika i svaka škola će je moći mijenjati do trenutka finaliziranja programa 25. 10. 2013.

  Napominjemo da će svaka škola finalno prijavljivati svoje učenike i nastavnike sudionike Smotre direktno hotelu Terme Tuhelj (doskora očekujemo aplikaciju prijava smještaja!).

  Isti popis sudionika neophodno je proslijediti i Verici Elveđi (verica-elvedji@medskolazd.hr), a zbog izrade akreditacija i objave popisa sudionika na službenim stranicama E-medica.

 5. bilo bi poželjno da sve prezentacije pripremite kroz predložene predloške, objavljene na stranici 7. Smotre "Dani E-medice 2013"

 
       Molimo vas da se pridržavate navedenih vremenskih okvira obaveza.

Organizacijsko-programski odbor
7. Smotre „Dani E-medica 2013“


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation