en-UShr-HR
Traži
14. srpnja 2020. ..:: DANI E-medica » Dani E-medica 2014. » Dojmovi sudionika » Mlinarska Zagreb ::..   Prijava
Dojmovi sudionik "Dana  E-medica 2014." - Škola za medicinske sestre Mlinarska Zagreb  Dojmovi sudionik "Dana E-medica 2014." - Škola za medicinske sestre Mlinarska Zagreb Minimiziraj

 
 
 Dojmovi učenica Škole za medicinske sestre Mlinarska, Zagreb

 
 

   Smotra „Dani E-medica“ je posebna jer privlači učenike svih škola na sudjelovanje, kontinuirani rad na projektu, druženje i učenje na posve novi način,a upravo učenje je svrha ovog okupljanja.
    Ovakav rad je dojmljivo iskustvo i smatram da bi se trebala promovirati ovakva vrsta učenja u kojoj svi imaju zadatke, sudjeluju u izradi i izlaganju vlastitih projekata.

Paula Filar, 4. D
 

   Ovogodišnja 8. Smotra „Dani E-medica“ za mene je bilo jedno posebno iskustvo. Prvi put sam sudjelovala i mogu reći da sam oduševljena. Druženje s ostalim sudionicima bilo je nevjerojatno kao i gledanje projekata koji su spojili naizgled toliko različite i udaljene škole.
   Neka prijateljstva koja smo sklopili kroz ovu suradnju ostaju za cijeli život. Učenje kroz ovu atmosferu ima vrlo dobre rezultate jer se puno više zapamti. Nadam se da će se ovo iskustvo ponoviti.

Dajana Benko, 4. A
 

   Kada smo stigli bila sam veoma uzbuđena jer nisam znala što me čeka, koliko će biti sudionika i kada je na redu naša prezentacija. Nakon smještaja u sobe upoznali smo prostor, odnosno dvoranu u kojoj će se narednih dva dana održavati prezentacije projekata na Smotri. Osim dvorane zauzeli smo i mjesto na svojem štanda na kojem smo predstavljali školu i sve projekte u kojima smo sudjelovali.
   Nakon svečanog otvaranja Smotre u petak, drugi dan nas je čekalo mnoštvo novih saznanja koja smo slušali na razne načine; kroz prezentacije, igrokaze pa sve do monologa… bivalo je sve zanimljivije.
   Bilo je zanimljivih trenutaka koji su se nastavljali i u nedjelju, ali ne samo to. Čekali smo i najavu novih projekata u koje bismo se mogli uključiti da nastavimo sa ovim divnim druženjem.
   Zaista bih željela i ove godine nastaviti istim tempom, pa čak i bržim, u nekom novom projektu uz zanimljivo učenje, novim saznanjima i sklapanjem novih prijateljstava. Fotografijama i druženjem stvorila sam mnoštvo lijepih uspomena koje ću upamtiti za cijeli život i za koje se nadam da će se razvijati i više.
   Iako naporno, Smotra je prošla vrlo brzo, a toliko smo ju dugo čekali.
   No kaže se, sve što je lijepo kratko traje, a ovo je samo još jedan dokaz.

Tanja Vrščak 4. D

 

    
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation