en-UShr-HR
Traži
9. srpnja 2020. ..:: DANI E-medica » Dani E-medica 2016. » Dojmovi sudionika » Novo Mesto ::..   Prijava
Dojmovi sudionik "Dana  E-medica 2016." - SZKŠ Novo mesto  Dojmovi sudionik "Dana E-medica 2016." - SZKŠ Novo mesto Minimiziraj

 
 
 Dojmovi učenika Srednje zdravstvene i kemijske škole Novo mesto

 
   U četvrtak, 3.3.2016 smo Marija Marguš, Nika Staniša i Sabina Komić, učenice 3. i 4. razreda, krenule u Tuheljske toplice na 9. Smotru E-medice. Na Smotri sudjeluje mnogo učenika zdravstvenih i drugih škola, te smo bile vesele zbog mogućnosti da upoznamo nove prijatelje. Vesele smo i zbog toga što nam je škola omogućila četverodnevni izlet.
   Malo nas je bilo i strah, kako će sve proteći. Prvenstveno predavanja na hrvatskom jeziku i naše predstavljanje projekta Zdravstveni turizam. Sudjelovali smo s dvije hrvatske zdravstvene škole iz Zagreba i Pregrade. Svoje projekte su predstavili i učenici iz 30 škola koje sudjeluju u E-medici. Četiri dana smo provele u hotelu, upoznale smo nove prijatelje. Svi su bili veoma ljubazni. Zadnji dan nam je bilo žao, da je sve tako brzo prošlo i jedva čekamo slijedeći susret. Jer već pripremamo novi projekt!

Marija Marguš SZKŠ Novo mesto


   U okviru projekta E-medica smo provele četiri dana u Tuheljskim toplicama,tijekom kojih su škole koje sudjeluju predstavile svoje projekte. Organizirano je bilo i mnogo sportskih aktivnosti, koje su za nas mlade prilika za dobru zabavu i druženje. Ni u večernjim satima nije nedostajalo zabave. U disku nas je zabavljao DJ, bilo je organizirano i noćno kupanje s glasbom.
   Upoznale smo nove prijatelje što je obogatilo ovo novo iskustvo.

Sabina Komić SZKŠ Novo mesto


    
Na mrežama  Na mrežama Minimiziraj

  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation