en-UShr-HR
Traži
14. srpnja 2020. ..:: DANI E-medica » Dani E-medica 2016. » Dojmovi sudionika » Vrapče, Zagreb ::..   Prijava
Dojmovi sudionika iz Škole za medicinske sestre Vrapče, Zagreb  Dojmovi sudionika iz Škole za medicinske sestre Vrapče, Zagreb Minimiziraj


Dojmovi učenice Škole za medicinske sestre Vrapče

   Od 3. do 6. ožujka povodm projekta "E-medica" boravili smo na 9. Smotri "Dani E-medica 2016."u Termama Tuhelj. Moj ovogodišnji projekt bio je "Biciklom do škole". Projekt je uglavnom bio o bicikliranju kao načinu transporta te smo također saznali koliko učenika ide biciklom do škole a za one koji ne – zašto ne.
    Kako što već znamo, najbitniji dio E-medice nisu projekti već prijateljstva. Kako je meni ovo već 4. godina, stvarno sam znala puno ljudi tamo, od profesora do učenika i bilo ih je odlično vidjeti ponovno. Nedostajali su mi prijatelji od prijašnjih godina, ali stekla sam neka nova.
   Trema prije prezentacije već mi je normalna i prošla me ćim sam se uživjela u predavanje.
   Također ove smo godine bili 4 dana pa smo se mogli više družiti. Mislim da sam bila gotovo svaki dan u bazenu i bilo je odlično, a imali smo i neke druge zabavne aktivnosti.  Tužna sam jer mi je ovo zadnja godina ali sam sretna što sam bila dio E-medica.


   Želim sve najbolje "idućim generacijama".

Rebeka Meglić           
Škola za medicinske sestre Vrapče

 
 

    
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation