en-UShr-HR
Traži
14. srpnja 2020. ..:: DANI E-medica » Dani E-medica 2017. » Dojmovi sudionika » Varaždin ::..   Prijava
Dojmovi učenica Medicinske škole varaždin (7 Plus Regionalni tjednik)  Dojmovi učenica Medicinske škole varaždin (7 Plus Regionalni tjednik) Minimiziraj
New Page 5

Prenosimo sa  7 Plus Regionalni tjednik


Učenice Medicinske škole Varaždin na 10. Smotri "Dani E-medica"    Učenice Medicinske škole Varaždin sudjelovale su na 10. Smotri "Dani e-medica 2017.", koja se ove godine održala u Termama Tuhelj.

   Učenice Medicinske škole Varaždin prezentirale su o projektima na kojima su marljivo radile cijele školske godine. Tako su učenice Adrijana Leskovar, Brankica Gašparić i Monika Škreb pod vodstvom mentorice prof. Jadranke Težački, zajedno sa Medicinskom školom Bjelovar sudjelovale na projektu "Pravilno disanje - utjecaj na glas i govor".

   Učenice Ivana Skuzin i Tea Vujnovac prezentirale su na temu „Zašto jedemo kada nismo gladni“ u suradnji sa Srednjom školom Koprivnica i Medicinskom školom Bjelovar. Pod vodstvom mentorice mag.med.bioch. Nataše Vuković te u suradnji sa Školom za medicinske sestre Mlinarska, Medicinskom školom Pula i Srednjom medicinskom školom Slavonski Brod, učenice Ines Banfić i Ivana Skuzin okušale su se u radionici prirodne kozmetike prilikom posjete Školi za medicinske sestre Mlinarska u siječnju ove godine te prezentirale na temu "Prirodna kozmetika 2: Upotreba ljekovitog bilja u kozmetici".

   Mentorica Nataša Vuković pripremala je i učenice Ines Banfić i Teu Vujnovac, koje su sudionike Smotre upoznale sa temom "Proteinska dijeta" u suradnji sa Medicinskom školom Ante Kuzmanića Zadar i Medicinskom školom Bjelovar.

   - Dani e-medice osim rada na projektima i učenja pružaju i zabavu, stjecanje novih poznanstva i stvaranje prijateljstva - istaknule su učenice Medicinske škole Varaždin.


    
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation