en-UShr-HR
Traži
6. lipnja 2020. ..:: O projektu » Izvješća o projektu "E-medica" » Izvješće sa 3. sastanka ::..   Prijava
 Zapisnik sa 3. sastanka koordinatora "E-medice" Minimiziraj

e-med1.jpg
    Na sastanku ravnatelja zdravstvenih škola Republike Hrvatske i koordinatora zdravstvenih škola RH delegiranih u projekt "E-medica", koji je održan 26. siječnja 2006. godine, u Medicinskoj školi Ante Kuzmanića Zadar, a kojeg je vodio predsjednik Udruge ravnatelja srednjih škola RH, dr. Radovan Šoljaga, ravnatelj Medicinske škole Rijeka.

    Na sastanku je sudjelovalo 24 ravnatelja zdravstvenih škola RH, a kao pozvani gosti nazočili su: Ivan Turković, načelnik Uprave u Ministarstvu znanosti, Zvonimir Stanić, ravnatelj CARNeta i Radovan Kovačević, njegovi pomoćnik, te Pavao Račić, pročelnik Odjela za društvenih djelatnosti Zadarske županije.
e-med2.jpg
   Nakon što je voditelj projekta Edin Kadić predstavio cjelovit projekt "E-medica", a Zvonimir Stanić ukazao na smjernice CARNeta usmjerene prema srednjim škola RH, te spremnost na pomoć u realizaciji projekta "E.medica", nastavljen je odvojeni sastanak koordinatora iz nazočnih zdravstvenih škola.


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation