en-UShr-HR
Traži
4. srpnja 2020. ..:: O projektu » Prezentacije "E-medica" » Poticaj projekta E-medica u Srbiji ::..   Prijava
Poticaj projekta „E- medica” Farmaceutsko-fizioterapeutskoj školi Beograd  Poticaj projekta „E- medica” Farmaceutsko-fizioterapeutskoj školi Beograd Minimiziraj


Poticaj projekta „E- medica” Farmaceutsko-fizioterapeutskoj školi Beograd
 

   Na natječaju Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja Republike Srbije Farmaceutsko-fizioterapeutska škola Beograd prijavila se za " Uspešne vannastavne aktivnosti" sa radom suradnje na „E- medica”.
  Vrijednost ovog projekta prepoznat je od strane ZUOV-a i rad je uvršten među 30 najboljih radova u 2018. godini.Konkurs „Primeri uspešnih vannastavnih aktivnosti u osnovnim i srednjim školama
i vaspitnih aktivnosti u domovima učenika u Srbiji“

      Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, u okviru projekta „Jačanje vaspitne uloge škole“, raspisao je Konkurs za izbor primera uspešnih vannastavnih aktivnosti u osnovnim i srednjim školama i vaspitnih aktivnosti u domovima učenika u Srbiji.

   Pod primerima se podrazumevaju različite aktivnosti, programi, akcije, projekti i inicijative koje se neguju u školi/domu učenika radi ostvarivanja vaspitne uloge.
Farmaceutsko- fizioterapeutska škola je kao aktivnost predstavila projekat E- medika u koji je uključena od školske 2014/2015 godine. U radu su navedeni projekti-teme i škole sa kojima smo sarađivali. Članovi komisije prepoznali su značaj ovog međunarodnog projekta i uvrstili rad E- medika u Bazu uspešnih vannastavnih aktivnosti koja se nalazi na sajtu Zavoda za unapredjenje obrazovanja i vaspitanja Republike Srbije.
   Zahvaljujući ovoj aktivnosti Farmaceutsko-fizioterapeutska škola našla se među 30 škola koje su svoje radove javno predstavili 25.10.2018 godine u O.Š Vuk Kardžić u Beogradu. Učenici škole uz pomoć nastavnika mentora i koordinatora E – medike predstavili su svoje projekte na kojima su učestvovali u okviru E-medike. Posetioci su imali priliku da pogledaju prezentacije koje su zajedno radili učenici iz Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine.
   Na Konkurs su stigla 364 rada iz 179 ustanova Republike Srbije.


  
 Zahvaljujemo na potpori projektu „E-medica": Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation