en-UShr-HR
Traži
29. svibnja 2020. ..:: O projektu » Prezentacije "E-medica" » Prezentacija na Udruzi zdravstvenih škola u RH ::..   Prijava
 Prezentacija "E-medice" na Udruzi zdravstvenih škola u Republici Hrvatskoj Minimiziraj

Sa  izborne skupštine Udruge zdravstvenih škola u RH

 Voditelj projekta prof. Edin Kadić prezentirao petogodišnje uspjehe i daljnje smjernice "E-medice"

    U četvrtak, 21. siječnja 2010. godine Udruga zdravstvenih škola u Republici Hrvatskoj održala je izbornu skupštinu, a u okviru čijeg je dnevnog reda bila i prezentacija našeg projekta "E-medica".

   Na skupštini je nazočne ravnatelje srednjih zdravstvenih škola i škola sa zdravstvenim programima  prof. Edin Kadić, voditelj projekta "E-medica", upoznao sa kronologijom pokretanja i petogodišnjeg djelovanja škola, školskih voditelja i koordinatora, te nastavnika i učenika u okvirima "E-medice".
   Iznio je sve se segmente projekta, od web stranica, zajedničkih projekata, razmjena učenika, video konferencija, "Dana E-medice" na Bjelolasici, do predstavljanja projekta na domaćim i međunarodnim kongresima i konferencijama.
   Ukazao je na izuzetan angažman pojedinih zdravstvenih škola, te potakao na veću suradnju ostalih škola, pogotovo zbog interesa samih učenika i nastavnika za sudjelovanjem u ovakvom jedinstvenom strukovnom projektu 
   Naglasio je i dobru suradnju naših škola sa slovenskim zdravstvenim školama.

   U zaključcima svoje prezentacije prof. Kadić je naglasio neophodnost angažmana svih ravnatelja da se ovaj projekt uključi u program Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, čime bi "E-medica" dobila veći kredibilitet i bolje financijske mogućnosti brojnih podprojekata. Time bi i nastavnici angažirani u brojnim segmentima "E-medice" dobili priznanje svoga rada kroz potvrde o sudjelovanju, neophodne za napredovanja.
   Istakao je motivaciju i uključivanje ostalih zdravstvenih škola u projekt, boljeg promoviranja "E-medice" u našim školama, te poticanje šire međusobne suradnje među školama, kao i daljnje širenje međunarodne suradnje.
   Bez obzira na trenutne restrikcije, naglasio je da je neophodno iznaći zajednička rješenja i pomoći u opremanju škola, pogotovo video konferencijskim uređajima, a i dalje uz potporu i konzultacije sa CARNetom.

   Na kraju je istakao najzapaženiji dio projekta, a to su unikatni susreti svih sudionika u projektu, "Dana E-medice ~ Bjelolasica" koji se uz opće oduševljenje svih škola i sudionika uspješno organiziraju već treću godinu.
    Pozvao je ravnatelje na potporu i osobni angažman na složenoj organizaciji ovakvih susreta, te pripremama koje su već započele za “Dana E-medice ~ Bjelolasica 2010.”


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation