en-UShr-HR
Traži
2. srpnja 2020. ..:: O projektu » Prezentacije "E-medica" » Savjetovanje "Računalo u školi X.", Solaris ::..   Prijava
 Savjetovanje "Računalo u školi X.", Solaris Minimiziraj

Solaris3.jpg     U organizaciji Hrvatskog društva za promicanje informatičkog obrazovanja i Agencije za odgoj i obrazovanje, a suradnji sa Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, od 21. do 23. rujna 2006., u Hotelskom naselju Solaris (Šibenik), održano je jubilarno 10. Savjetovanje "Računalo u školi X", sa temom "Informacijska i komunikacijska tehnologija u preobrazbi hrvatskog školstva". Na Savjetovanju je nazočilo oko 450 nastavnika informatike/računalstva i njihovih gostiju iz svih hrvatskih osnovnih i srednjih škola, a tom prigodom uspješno je predstavljen i naš projekt "E-medica". 

Solaris2.jpg   U okviru nekoliko radionica i dvadesetak prezentacija voditelj projektnog tima Sanja Roje i voditelj projekta Edin Kadić, uspješno su  predstavili pilot projekt CARNeta E-medica, kao projekta povezivanja zdravstvenih škola RH uz uporabu informacijske i komunikacijske tehnologije.
    Kako je i do sada E-medica privukla veliku pozornost obrazovno pedagoške javnosti, bilo je zanimljivo saznati da veliki dio nastavnika ostalih hrvatskih škola pozorno prati razvoj cijelog projekta, te kako je pod okriljem MZOS i CARNeta stekao materijalne preduvjete daljnjeg nastavka i širenja na uporabu video konferencijskih sustava unutar zdravstvenih škola RH.
   Nakon izlaganja uslijedio je niz kontakata i zanimljivih razgovora o samom projektu "E-medica" i njegovoj mogućnosti implementacije kroz druge strukovne škole, iskustvima i daljnjim planovima.


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation