en-UShr-HR
Traži
29. svibnja 2020. ..:: O projektu » Prezentacije "E-medica" » "Zadarsko bijelo srce" za "E-medicu" ::..   Prijava
 "Zadarsko bijelo srce" za "E-medicu" Minimiziraj


Nagrada struke:
"Zadarsko bijelo srce 2009." projektu "E-medica"

  Udruženje medicinskih sestara Zadara ove je godine, pored devet medicinskih sestara Zadarske županije, naš projekt "E-medica" ocijenilo kao projekt od izizetne važnosti u edukaciji i doprinosa u inovativnom poučavanju budućih medicinskih sestara i medicinskih tehničara.
    Obilježavajući svoj Međunarodni dan sestrinstva, 12. svibnja, a u spomen na Florence Nightingale, kroz ovogodišnju temu: "Omogućiti kvalitetu, pružiti uslugu zajednici; vodeća uloga sestre na području inovacija u procesu pružanja njege" u Domu hrvatske mladeži Zadar, 12. svibnja 2009., profesor Edin Kadić, voditelj projekta "E-medica", tom je prigodom primio nagradu "Zadarsko bijelo srce 2009." koje je Udruženje medicinskih sestara dodijelilo cjelokupnom timu projekta "E-medica".

   Nagrada "Bijelo srce" međunarodno vijeće medicinskih sestara odredilo je kao univerzalno i jedinstveno obilježje svih medicinskih sestara svijeta, a njegov znak se počeo koristiti u Zadarskoj županiji od 2000. godine.
   U početku je ova manifestacija zamišljena kao dodjeljivanje zahvalnica Udruženja medicinskih sestara Zadar svojim najzaslužnijim članovima koje predlažu sami članovi, a od 2003. godine manifestacija prerasta u dodjeljivanje odličja Zadarsko bijelo srce najzaslužnijim zdravstvenim djelatnicima, medicinskim sestrama i medicinskim tehničarima.
    Danas je ovo jedinstven način obilježavanja Međunarodnog dana sestrinstva i realizira se samo u Zadarskoj županiji, a obilježava ga bijelo srce izrađeno je od paške čipke. S toga je profesor Edin Kadić sa ponosom, u ime svih timova zdravstvenih škola Republike Hrvatske koji sudjeluju u projektu "E-medica", svih medicinskih sestara i djelatnika Medicinske škole Ante Kuzmanića, primio ovu izuzetnu nagradu, sa željom da bude daljnji poticaj projektu na putu još kvalitetnijoj edukaciji budućih medicinskih sestara i medicinskih tehničara diljem Hrvatske, kao i izvan granica.


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation