en-UShr-HR
Traži
23. kolovoza 2019. ..:: Početna ::..   Prijava
 Dani 2019.   Dani 2019. Minimiziraj

  
Streaming 2019.  Streaming 2019. Minimiziraj

Cijela 12. Smotra na:


Zahvaljujemo Hrvoju Liscu i Ivanu Auguštanu iz CARNETa, te učenicima Karli Anić i Mariu Nagrajsaloviću na osiguranju streaminga, prijenosa Smotre!
Foto Smotre:
Margareta Bakonji


  
Zaštita podataka  Zaštita podataka Minimiziraj
    Zakon o zaštiti osobnih podataka, a kroz Opće uredba o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća Europe, sve članice EU obvezne su primjenjivati ove odredbe kojima su donesena bitna ograničenja u manipuliranje osobnim podacima učenika.
   S toga svim sudionicima u projektima „E-medica“ preporučamo da od roditelja/staratelja učenika koji sudjeluju u projektima „E-medica“ tražite suglasnost objavljivanja njihovih imena, video i foto zapisa na prezentacijama, internetskom portalu „E-medica“, kao i na mrežnim stranicama vaše i partnerskih škola.
 

   OBRAZAC SUGLASNOSTI!

  
Vijesti  Vijesti Minimiziraj
Najave projekata za 2019./2020. - 16. srpnja 2019.
      Započeli smo sa objavljivanjem cjelovitih prijava zajedničkih učeničkih projekata za školsku godinu 2019./2020. i 13. Smotru „Dani E-medica 2020.“
     Službene prijave, sa potvrđenim partnerskim školama i na hrvatskom i engleskom jeziku, dostavljaju se po utvrđenom vremeniku na
obrascu za prijave projekta nacionalnoj voditeljici projekata Zlatici Šimunović (zlatica.simunovic@skole.hr), a potom slijedi otvaranje službene stranice projekta na mrežnim stranicama „E-medica" u rubrici  PROJEKTI U TIJEKU!
 Pročitaj više...
13. Smotra „Dani E-medica 2020.“ - 4. lipnja 2019.

   13. Smotra „Dani E-medica 2020.“ održati će se od 02. do 05. travnja 2020. u Hotelu „Well“, u Termama Tuhelj.

 
Izvješće sa sastanak školskih koordinatora (Zadar, 10. svibnja 2019.) - 21. svibnja 2019.
   Donosimo vam zapisnik sa sastanak školskih koordinatora „E-medica“ koji je održan u petak, 10. svibnja 2019., u Medicinska škola Ante Kuzmanića Zadar.
   Na sastanku su rezimirani uspjesi sa 12. Smotri „"Dani E-medica 2019.“ te definirane pripreme, odbori i vremenici realizacija zajedničkih učeničkih projekata za 13. Smotru „Dani E-medica 2020.“ u Termama Tuhelj.

 Pročitaj više...
Video zapisi 12. Smotre „Dani E-medica 2019." - 17. travnja 2019.
   Zahvaljujući pomoći CARNET-a, Hrvoju Liscu i Ivanu Auguštanu, te našim učenicima koji su snimali cijelu Smotru: Karli Anić i Mariu Nagrajsaloviću, na CARNET-ovom servisu MEDUZA možete pogledati snimke Svećanosti otvarnja Smotre, sva učenička i strukovna izlaganja, kvizove, kao i završetak Smotre!
 Pročitaj više...
Za uspomenu na 12. Smotru „Dani E-medica 2019." - 6. travnja 2019.
Pod pokroviteljstvo predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović - 20. ožujka 2019.


    12. Smotra „Dani  E-medica 2019." održava se i ove godine pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

 Pročitaj više...
Prijave nastavnika RH u sustav EMA i Ettaedu - 19. ožujka 2019.
   Naša Smotra je pod okriljem Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, kao i Agencije za odgoj i obrazovanje. S toga molimo sve nastavnike iz Republike Hrvatske koji sudjeluju na 12. Smotri „Dani E-medica 2019.“ da se obavezno prijave u sustav EMA (https://ema.e-skole.hr), kao i u sustav Ettaedu (http://ettaedu.azoo.hr/StrucniSkupovi), a kako bi dobili službene potvrde o stručnom usavršavanju Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Agencije za odgoj i obrazovanje.
    Nastavnici iz drugih država se ne prijavljuju u naše sustave EMA i Ettaedu, a potvrde o sudjelovanju na 12. Smotri „Dani E-medica 2019.“ dobiti će zajedno sa učenicima od strane Organizacijskog odora Smotre.
 
Druga video konferencija projekta „Hipertenzija u adolescenciji“ - 14. ožujka 2019.

   U četvrtak, 14. ožujka 2019., održana je druga video konferencija projekta „Hipertenzija u adolescenciji“ Medicinske škole Bjelovar u suradnji sa Zdravstvenom školom Split i Medicinskom školom Jezero Sarajevo.

 Pročitaj više...
Treća razmjena u projektu „Tradicija koja liječi“ u Kaštel Štafiliću - 6. ožujka 2019.

   Domaćini treće razmjene u projektu „Tradicija koja liječi“ bili su učenici i mentori Srednje škole Braća Radić iz Kaštel Štafilića, a na ovoj završnoj razmjeni dočekali su svoje kolege i partnere iz Medicinske škole Ante Kuzmanića - Zadar i  Zdravstvene škole Split.

 Pročitaj više...
Druga razmjena u projekta „Život s hemodijalizom“ - 2. ožujka 2019.
    Druga razmjena učenika koji zajednički rade na projektu „Život s hemodijalizom“ održana je od 28. veljače do 1. ožujka 2019. godine u Medicinskoj školi „Draginja Nikšić“ u Sremskoj Mitrovici, a osim domaćina sudjelovali su učenici i mentori iz Pomorske škole Zadar i Srednje škole Dalj.
 Pročitaj više...
Razmjena na projektu „Oni žive u nama” u Sremskoj Mitrovici - 2. ožujka 2019.
   28. veljače i 1. ožujka 2019. godine u Medicinskoj školi „Draginja Nikšić“ u Sremskoj Mitrovici realizirana je prva razmjena učenika Srednje škole Bedekovčina i Medicinske škole „Draginja Nikšić“ u projektu „Oni žive u nama“, ali se i družili sa učenicima iz Zadra, Zagreba i Dalja koji su bili u razmjeni na svojim projektima.
 Pročitaj više...
Treća razmjena u projektu „Medicina kroz književnost”  - 2. ožujka 2019.
   28. veljače i 1. ožujka 2019. godine u Medicinskoj školi Draginja Nikšić u Sremskoj Mitrovici realizirana je i treća, dvodnevna razmjena učenika na projektu „Medicina kroz književnost“. Pored domaćina u razmjeni su sudjelovali učenici i mentori: Srednje škole Bedekovčina, Škole za medicinske sestre Mlinarska i Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar.
 Pročitaj više...
Druga razmjena u projektu „Glifozat - zdravlje na kocki“ - 1. ožujka 2019.
   Učenice Medicinske škole Varaždin boravile su u Kaštel Štafiliću gdje im je cilj ovako dugog puta bio susret s učenicima Srednje škole „Braća Radić - Kaštel Štafilić“ i finalne pripreme za projekt „Glifozat - zdravlje na kocki“ .
 Pročitaj više...
Druga razmjena učenika u projektu „Stisni il pokaži zube” - 1. ožujka 2019.
   Kroz jednodnevnu posjetu Zagrebu i Školi za medicinske sestre Vrapče održana je druga razmjena u projektu „Stisni il' pokaži zube“. U razmjenu su sudjelovali učenici Srednje škole Dugo Selo i Srednje medicinske škole Slavonski Brod, dok su učenici Zubotehničke škole Beograd i Zubotehničke škole Sarajevo bili s nama preko WhatsApp grupe.
 Pročitaj više...
Peta razmjena na projektu „Jedan dan bez mobitela“ - 1. ožujka 2019.
   U okviru projekta „Jedan dan bez mobitela“ u Školi za medicinske sestre Vrapče Zagreb sastale su se škole suradnice: uz domaćine Škola za medicinske sestre Mlinarska, Srednja škola Dugo Selo i on-line Medicinska škola Šibenik, čiji učenici nisu bili u mogućnosti doći Zagreb.
 Pročitaj više...
Druga razmjena učenika u projektu „Terapijski psi” u Kaštel Štafiliću - 22. veljače 2019.

   Druga razmjena učenika u projektu „Terapijski psi“ održana je 22. veljače 2019. u Kaštel Štafiliću, u prostorijama škole partnera Srednje škole „Braća Radić”. Pored domaćina u aktivnostima razmjene sudjelovali su učenici Škole za medicinske sestre Vrapče i te učenici Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar.

 Pročitaj više...
Video-konferencija i radionica Wordpressa u projektu „Priča kao lijek“ - 18. veljače 2019.
    U ponedjeljak, 18. veljače 2019., održana je druga video-konferencija između Škole za primalje Zagreb i Zdravstvene škole Split, te i radionica Wordpressa, a sve vezano uz završni rad na zajedničkom učenikom projektu „Priča kao lijek“.
 Pročitaj više...
Video-konferncijska predavanja „Znanje iz daljine“ - 11. veljače 2019.
   Učenici Medicinske škole Pula i Srednje zdravstvene i kemijske škole Novo Mesto u okviru svojih suradnji i razmjena učenika, održali su dva video-konferencijska predavanja: „Vježbe progresivnog opterećenja“ i „Vitalni znakovi“.
 Pročitaj više...
Treća razmjena učenika Zadra i Maribora na dva projekta - 1. veljače 2019.
   U ponedjeljak, 28. siječnja 2019. učenici i nastavnici Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar došli su u posjet dragim prijateljima u Srednjoj zdravstvenoj i kozmetikoj školi Maribor, gdje su se tjedna dana družili, upoznavali, zabavljali, ali najviše radili na zajedničkim učeničkim projektima „Rijetke bolesti II.“ i „Život s Chronovom bolesti“.
 Pročitaj više...
Razmjene učenika na dva projekta u Čakovcu - 30. siječnja 2019.
   U srijedu, 30. siječnja 2019. godine u Srednjoj školi Čakovc realizirane su razmjene sa učenicima iz Srednje škole Viktorovac Sisak i Srednje škole Pregrada: treća razmjena učenika u okviru projekta „Trgovina organima“ i druga razmjena u okviru projekta „Životni put (ne)ovisnika“.
 Pročitaj više...
Video-konferencijska razmjena na projektu „Život s Crohnovom bolesti“. - 24. siječnja 2019.
    U četvrtak, 24. siječnja 2019. godine učenici Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar i Srednje škole u Maruševcu s pravom javnosti održali su video-konferencijsku razmjenu u okviru projekta „Život s Crohnovom bolesti“.
 Pročitaj više...
Video-konferencijska razmjena u projektu „Priča kao lijek“ - 23. siječnja 2019.

   U srijedu, 23. siječnja 2019. godine održana je video konferencijska razmjena (Skype) učenika i mentora Škole za primalje Zagreb i Zdravstvene škole Split na zajedničkom projektu „Priča kao lijek“.

 Pročitaj više...
Video konferencija Dubrovnik - Šibenik - Pula - 22. siječnja 2019.

    U utorak, 22. siječnja 2019. putem Skypea održana je prva video-konferencija učenika i mentora Medicinske škole Dubrovnik, Medicinske škole Šibenik i Medicinske škole Pula koji zajednički rade na projektu „Intoksikacija komunikacijom“.

 Pročitaj više...
2. razmjena učenika u okviru projekta „Tradicija koja liječi“ - 22. siječnja 2019.
   Realizirana je i druga razmjena učenika u okviru zajedničkog projekta „Tradicija koja liječi“. Jednodnevnu razmjenu sa učenicima Medicinska škola Ante Kuzmanića Zadar i Srednje škole Braća Radić Kaštel Štafilića-Nehaj organizirala je Zdravstvena škola Split u suradnji s gospodinom Andrijom Polićem, direktorom i vlasnikom tvrtke „Stella mediterranea“.
 Pročitaj više...
Video-konferencijska razmjena u projektu „Hipertenzija u adolescenciji“ - 17. siječnja 2019.

    U četvrtak, 17. siječnja 2019. učenici Medicinske škole Bjelovar, Zdravstvene škole Split i Medicinske škole Jezero Sarajevo održali su prvu razmjenu u projektu „Hipertenzija u adolescenciji“ putem video-konferencije.

 Pročitaj više...
Realizacija razmjene projekta „Do zdravlja na dva kotača“ u Sisku - 16. siječnja 2019.
    U okviru projekta „Do zdravlja na dva kotača 16. siječnja 2019. godine učenici i mentorica Medicinske škole Bjelovar posjetili su Srednju školu Viktorovac Sisak, te aktivno radili na realizaciji projekta, te slušali izlaganja biciklista Saše Paripovića i Alena Mušića.

 

 Pročitaj više...
Druga razmjena u projektu „Joga u službi zdravlja i zadovoljstva“ - 16. siječnja 2019.
   U srijedu, 16. siječnja 2019. godine, u Srednjoj školi Viktorovac Sisak realizirana je druga razmjena učenika u projektu „Joga u službi zdravlja i zadovoljstva“. Pored domaćina, na razmjeni su sudjelovali učenici i mentori Srednje škole Čakovec i Srednje škole Bjelovar.
 Pročitaj više...
Druga razmjena u projektu „Ritam s konjem“ u Sisku - 16. siječnja 2019.
 
  U srijedu, 16. siječnja 2019. godine, u Srednjoj školi Viktorovac Sisak realizirana je druga razmjena učenika sa učenicima iz
Srednje škole Čakovecu, te se radilo na projektu „Ritam s konjem“.
 Pročitaj više...
Prva razmjena i videokonferencija na projektu „Tradicija koja liječi" - 18. prosinca 2018.

  
U utorak, 18. prosinca 2018. godine u Medicinskoj školi Ante Kuzmanića - Zadar održali smo prvu razmjenu i video konferenciju u projektima „Tradicijska medicina“ i „Tradicijska kultura“, te ih objedinili u jedinstveni projekt „Tradicija koja liječi".
 Pročitaj više...
Razmjene učenika u projektima „Jedan dan bez mobitela“ i „Trgovina organima“ - 15. prosinca 2018.

   U petak, 14. prosinca i subotu 15. prosinca 2018. godine u Šibeniku je realizirana četvrta razmjena učenika u okviru projekta „Jedan dan bez mobitela“ i druga razmjena učenika koji rade na projektu „Trgovina organima“.

 Pročitaj više...
Zapisnik sa sastanka koordinatora i voditelja „E-medica“ - 14. prosinca 2018.
   U petak, 14. prosinca 2018., u Medicinskoj školi Ante Kuzmanića - Zadar, održan je sastanak školskih koordinatora i voditelja projekta „E-medica“
    Donosimo cjeloviti zapisnik sa detaljnim osvrtom na buduće aktivnosti vezane uz pripreme 12. Smotre „Dani E-medica 2019.“, imenovanje Organizacijskog i Programskog odbora Smotre, izvješća o razmjenama i  dosadašnjim realizacijama zajedničkih učeničkih projekata, daljnjem vremeniku, prijedlozima stručnih predavanja nastavnika i podjelama aktivnosti i zaduženja u organizaciji 12. Smotre „Dani E-medica 2019.“
 Pročitaj više...
Razmjena učenika u projektu  „Jedemo (ne)zdravo u školi“ - 8. prosinca 2018.


Učenici i nastavnici Medicinske škole Dubrovnik ugostila su svoje prijatelje iz Srednje zubotehničke škole Sarajevo u okviru trodnevnog zajedničkog rada na projektu  „Jedemo (ne)zdravo u školi“.

 Pročitaj više...
Video-konferencija u projektu „Balans-platforma života“ - 7. prosinca 2018.

   U petak, 7. prosinca 2018. godine održana je video konferencija sudionika u projektu „Balans-platforma života“ u kojem su sudjelovali učenici i mentori Medicinske škole, Šibenik i Srednje škole Pakrac. Tijekom suradnje sudionici su se osvrnuli na odrađene etape projekta, razgovarali o pojedinim temama iz polja fizikalne terapije koje će sačinjavati osovinu projekta, te podijelili nove zadatke za realizaciju.

 Pročitaj više...
Druga razmjena u projektu „Medicina kroz književnost" - 5. prosinca 2018.
   U srijedu, 5. prosinca 2018. godine realizirana je druga razmjena učenika u projektu „Medicina kroz književnost“ u Školi za medicinske sestre Mlinarska, a na kojoj su uz domaćine sudjelovali učenicima i mentorima iz Srednje škole Bedekovčina, Medicinske škole Ante Kuzmanića - Zadar i Medicinske škole „Draginja Nikšić“ iz Sremske Mitrovice.
 Pročitaj više...
Video-konferencijska razmjena u projektu „Kreativno učenje“ - 28. studenog 2018.
   U srijedu, 28. studenog 2018. održana je video konferencija škola partnera na projektu „Kreativno učenje“. Video konferencija je provedena putem Skypea, a sudjelovali su učenici, mentori Medicinske škole Pula i Srednje zdravstvene i kemijske škole Novo mesto, bez partnerskih škola iz Beograda i Splita.
 Pročitaj više...
Prva razmjena učenika u projektu „Terapijski psi" - 16. studenog 2018.


   U petak, 16. studenog 2018. godine učenici Škole za medicinske sestre Vrapče ugostili su učenike iz Srednje škole Braće Radića iz Kaštela i Medicinske škole Ante Kuzmanića iz Zadra te su u okviru prve razmjena radili na projektu „Terapijski psi".

 Pročitaj više...
Treća razmjena u Koprivnici na projektu „Što mozak zna o plesu?“ - 12. studenog 2018.

    U ponedjeljak 12. studenog, 2018., učenici i mentori Škole za medicinske sestre Mlinarska i Škole za medicinske sestre Vrapče posjetili su Srednju školu Koprivnica, na trećoj razmjeni i suradnji na projektu „Što mozak zna o plesu?“.

 Pročitaj više...
Razmjena u projektima „Cijepljenje – da ili ne“ i „Biološki terorizam“ - 8. studenog 2018.


   U četvrtak, 8. studenoga 2018. u Medicinsku školu Ante Kuzmanića Zadar boravili  su učenici Medicinske škole Šibenik, koji su zajedno sa partnerima iz Dubrovnika i Beograda video-konferencijski surađivali na projektima „Cijepljenje – da ili ne“ i „Biološki terorizam“.

 Pročitaj više...
Prva razmjena učenika u projektu „Otkucaji našeg srca“ - 7. studenog 2018.


    Učenici Medicinske škole iz Rijeke 6. i 7. studenoga 2018. godine  posjetili su svoje partnere iz Zdravstvene škole Split gdje su zajkednički radili na realizaciji projekta „Otkucaji našeg srca“.

 Pročitaj više...
Prva razmjena učenika u projektu „Glifosat – zdravlje na kocki" - 28. listopada 2018.
     U petak, 28. listopada 2018. godine, realizirana je prva razmjena učenika u projektu „Glifosat – zdravlje na kocki". Razmjenu je organizirala Medicinska škola Varaždin u suradnji s doktorom Vrčekom, redovnim profesorom Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta i Školom za medicinske sestre Mlinarska.
 Pročitaj više...
Prva razmjena učenika u Čakovcu i Stubičkim Toplicama - 17. listopada 2018.
   U srijedu, 17. listopada 2018. u Srednjoj školi Čakovec realizirana je prva razmjena učenika i nastavnika iz Srednje škole Viktorovac, a u okviru projekata „Ritam s konjem“ i „Joga u službi zdravlja i zadovoljstva“.
 Pročitaj više...
Rad u Zadru na projektima „Indeks tjelesne mase 2“ i „Život s hemodijalizom“ - 13. listopada 2018.
    Od 11. do 13. listopada 2018. Pomorska škola Zadar je ugostila sudionike  iz Medicinske škole iz Šibenika, Srednje Škole Dalj, Srednje stručne škole „Miloš Crnjanski“, Kikinda i Medicinske škole "Draginja Nikšić" iz Sremske Mitrovice, a s kojima ove godine surađuje na projektima „Indeks tjelesne mase 2“ i „Život s hemodijalizom“.
 Pročitaj više...
Treća razmjena u projektu „Jedan dan bez mobitela“ - 10. listopada 2018.
   U srijedu, 10. listopada 2018. godine održana je razmjena u okviru projekta „Jedan dan bez mobitela“. Razmjena je održana u Srednjoj školi Dugo Selo u suradnji sa Školom za medicinske sestre Vrapče te Školom za medicinske sestre Mlinarska.
   Rad na projektu započeo je analizom prikupljenih podataka i do sada provedenih aktivnosti, te nastavljen dogovorom o zadacima koji slijede.

 Pročitaj više...
Prva razmjena u projektu „Stisni il pokaži zube“ - 10. listopada 2018.
   U srijedu, 10. listopada 2018. godine  realizirana je prva razmjena učenika u projektu „Stisni il’ pokaži zube“ u Srednjoj školi Dugo Selo. Razmjena je poslužila  za međusobno upoznavanje učenika i mentora iz Škole za medicinske sestre Vrapče i domaćina, Srednje škole Dugo Selo.
 Pročitaj više...
Druga razmjena učenika Maribora i Zadra - 5. listopada 2018.
   Od 1. do 5. listopada 2018. godine učenici i nastavnici Srednje zdravstvene in kozmetične šole Mariboru boravili su u Zadru i Medicinskoj školi Ante Kuzmanića, gdje su u okviru druge razmjene radili na projektima „Rijetke bolesti II.“ i „Život s Crohnovom bolesti“.
 Pročitaj više...
Prva razmjena učenika u projektu „Trgovina organima“ - 3. listopada 2018.


    U srijedu, 3. listopada 2018. u Srednjoj školi Čakovec realizirana je prva razmjena učenika u okviru projekta „Trgovina organima
, a u kojem sudjeluju učenici Srednje škole Pregrada, Medicinske škole Šibenik te Srednje škole Čakovec.

 Pročitaj više...
Video-konferencijska suradnja Šibenika, Pule i Kikinde - 24. rujna 2018.
 
    U ponedjeljak, 24. rujna 2018. godine, učenici iz Medicinske škole, Šibenik, Medicinske škole Pula i Srednje stručne škole „Miloš Crnjanski“ Kikinda surađivali su putem video poveznice na projektu „Poremećaji iz autističnog spektra"

 Pročitaj više...
Razmjena Zagreba, Šibenika i Zadra u Beogradu - 21. rujna 2018.
    Od 19. do 21. rujna 2019. u posjeti Zubotehničkoj školi i Farmaceutsko-fizioterapeutskoj školi u Beogradu boravili su učenici Škole za medicinske sestre Mlinarska i Vrapče iz Zagreba, Medicinske škole Šibenik i Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar gdje su surađivali na zajedničkim učeničkim projektima: „Sindrom izgaranja na poslu", „Cijepljenje da ili ne", „Inovativne terapije u tretmanu carcinoma" i „Chronova bolest"
 Pročitaj više...
OBRAZAC SUGLASNOSTI objavljivanja osobih podataka učenika - 27. lipnja 2018.
   Zakon o zaštiti osobnih podataka, a kroz Opće uredba o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća Europe, sve članice EU obvezne su primjenjivati ove odredbe od 25. svibnja 2018. Ovim su donesena bitna ograničenja u manipuliranje osobnim podacima učenika.
   S toga svim sudionicima u projektima „E-medica“ preporučamo da od roditelja/staratelja učenika koji sudjeluju u projektima
„E-medica“ tražite suglasnost objavljivanja njihovih imena, video i foto zapisa na prezentacijama, internetskom portalu „E-medica“, kao i na mrežnim stranicama vaše i partnerskih škola.
   OBRAZAC SUGLASNOSTI!
 Pročitaj više...
2. razmjena projekta „Što mozak zna o plesu“ - 19. lipnja 2018.
   U utorak, 19. lipnja 2018. godine, sudionici projekta „Što mozak zna o plesu“ (Škola suvremenog plesa Ane Maletić Zagreb, Srednja škola Koprivnica, te Škola za medicinske sestre Mlinarska i Škola za medicinske sestre Vrapče iz Zagreba) sastali su se na svojoj drugoj razmjeni učenika u Školi za medicinske sestre Mlinarska.
 Pročitaj više...
Druga video-konferencija Zagreb-Beograd-Split - 18. lipnja 2018.
    Druga video konferencijska razmjena na projektu „Inovativne terapije u tretmanu karcinoma“ održana je 18. lipnja 2018. putem Adoba Connecta. U ovoj razmjeni sudjelovale su sve škole koje radie na projektu, a to su: Škola za medicinske sestre Vrapče Zagreb, Škola za medicinske sestre Mlinarska Zagreb, Farmaceutsko-fizioterapeutska škola Beograd i Zdravstvena škola Split.
 Pročitaj više...
Druga video-konferencija u projektu „Jedan dan bez mobitela“ - 11. lipnja 2018.
   U ponedjeljak, 11. lipnja 2018. održana druga videokonferencija u projektu „Jedan dan bez mobitela“. Radi tehničkih i organizacijskih poteškoća, na videokonferenciji nisu mogle sudjelovati sve škole suradnice, već samo učenici i mentori iz Škole za medicinske sestre Mlinarska i Škole za medicinske sestre Vrapče.
 Pročitaj više...
Prva razmjena i video-konferencija u projektu „Medicina kroz književnost“ - 6. lipnja 2018.
     U okviru projekta „Medicina kroz književnost“, 5. i 6. lipnja 2018. realizirana je dvodnevna, ujedno i prva razmjena učenika. U posjet Školi za medicinske sestre Mlinarska, Zagreb došli su učenici Medicinske škole Ante Kuzmanića - Zadar, a videokonferencijski su im se pridružili učenici Medicinske škole „Draginja Nikšić“ iz Sremske Mitrovice.
 Pročitaj više...
Prva video-konferencijska razmjena u projektu „Otkucaji našeg srca“ - 5. lipnja 2018.
   U utorak, 5. lipnja 2018. godine održana je prva video konferencija putem Skype za tvrtke, između Zdravstvene škole u Splitu i Medicinske škole u Rijeci.
   Tema video konferencije bila je rad na zajedničkom projektu „Otkucaji našeg srca“.

 Pročitaj više...
Prva razmjena učenika Zadra i Maribora - 1. lipnja 2018.

   Od 28. svibnja do 1. lipnja 2018. učenici Medicinske škole Ante Kuzmanića - Zadar sudjelovali su u Mariboru na razmjeni i suradnji sa učenicima Srednje zdravstvene in kozmetičke šole Maribor na realizaciji projekata „Rijetke bolesti II“ i „Život s Cronhovom bolesti“.

 Pročitaj više...
Izvješće sa sastanak koordinatora i radionica WordPressa - 18. svibnja 2018.

   U petak, 18. svibnja 2018., s početkom u 10:00 sati, u Medicinskoj školi Ante Kuzmanića - Zadar, održan je  sastanak školskih koordinatora i radionica WordPess-a koju je vodio Tomislav Negulić iz CARNET-a.
   Donosimo zapisnik sastanka!

 Pročitaj više...
Prva razmjena učenika Koprivnice i Zagreba - 9. svibnja 2018.

    U srijedu, 9. svibnja 2018. škole sudionice u projektu „Što mozak zna o plesu?“ (Škola suvremenog plesa Ane Maletić Zagreb, Srednja škola Koprivnica, Škola za medicinske sestre Mlinarska, Zagreb i Škola za medicinske sestre Vrapče, Zagreb) okupile su se na svojoj prvoj razmjeni.

 Pročitaj više...
Prvi video-konferencijski sastanak učenika u zajedničkom projektu - 4. svibnja 2018.
   Prva razmjena učenika na projektu „Inovativne terapije u tretmanu karcionoma“ održana je 4. svibnja 2018. putem video-konferencije, a u razmjeni su sudjelovale Škola za medicinske sestre Vrapče, Škola za medicinske sestre Mlinarska i Farmaceutsko- fizioterapeutska škola Beograd, dok je partnerska Zdravstvena škola Split, zbog tehničkih problema, sudjelovala tek putem telefona.
 Pročitaj više...
Prva razmjena ovogodišnjih projekata započela u Zagrebu - 3. svibnja 2018.
   U četvrtak, 3. svibnja 2018. u Školi za medicinske sestre Mlinarska realizirana je prva razmjena učenika u projektu „Jedan dan bez mobitela“ u kojoj su sudjelovali učenici iz Srednje škole Dugo selo i Škole za medicinske sestre Vrapče, a tijekom razmjene održana je i uspješna videokonferencija sa učenicima iz Medicinske škole Šibenik.
 Pročitaj više...

  
ALBUMI 2019.  ALBUMI 2019. Minimiziraj


  četvrtak, 04. travnja 2019.
473 fotografije (M. Bakonji)  petak, 05. travnja 2019.
493 fotografije (M. Bakonji)


  subota, 06. travnja 2019.
484 fotografije (M. Bakonji)


  nedjelja, 07. travnja 2019.
171 fotografije (M. Bakonji)

  
Na mrežama 2019.  Na mrežama 2019. Minimiziraj

  
NOVOSTI  NOVOSTI Minimiziraj

 

  
 Vaši pozdravi Minimiziraj
 

 

 

 

 

  


  
 O rubrici vijesti Minimiziraj

   Sadržaji vijesti izražavaju obavijesti i informacije njihovih autora, odnosno koordinatora (i voditelja) koji imaju ovlasti objavljivanja vijesti, a ne urednika portala ili voditelja projekta (osim kada se radi o njihovim vlastitim porukama). S toga svaki koordinator preuzima s autorom članka punu odgovornost za sadržaj i mogući učinak sadržaja, a urednik preuzima odgovornost za uklanjanje svih neprimjerenih i štetnih sadržaja u razumnom roku.

 E-medica@medskolazd.hr


  
 Zahvaljujemo na potpori projektu „E-medica": Minimiziraj

  
© 2019 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2019 by DotNetNuke Corporation