en-UShr-HR
Traži
15. studenog 2018. ..:: Početna ::..   Prijava
Smotra 2018.  Smotra 2018. Minimiziraj
  
  

Terme Tuhelj

08. - 11. veljače 2018.


 - Sudionici 11. Smotre
 - Program 11. Smotre
 - Predsjednica RH
 - Video/prezentacije
 - ASOO o 11. Smotri

 - "U objektivu" HRT Zadar

  
Streaming 2018.  Streaming 2018. Minimiziraj

Cijeli program
11. Smotre mogli ste pratiti na:


Zahvaljujemo Luki Mlinariću i Stjepanu Mikuliću iz CARNeta, te učenicima Luki Komesu i Mariu Nagrajsaloviću iz Škole za medicinske sestre Vrapče, koji su realizirali prijenos!


  
Vijesti  Vijesti Minimiziraj
Video-konferencijska suradnja Šibenika, Pule i Kikinde - 14. studenog 2018.
 
    U ponedjeljak, 24. rujna 2018. godine, učenici iz Medicinske škole, Šibenik, Medicinske škole Pula i Srednje stručne škole „Miloš Crnjanski“ Kikinda surađivali su putem video poveznice na projektu „Poremećaji iz autističnog spektra"

 Pročitaj više...
Razmjena Zagreba, Šibenika i Zadra u Beogradu (19. - 21. rujna 2018.) - 13. studenog 2018.
    Od 19. do 21. rujna 2019. u posjeti Zubotehničkoj školi i Farmaceutsko-fizioterapeutskoj školi u Beogradu boravili su učenici Škole za medicinske sestre Mlinarska i Vrapče iz Zagreba, Medicinske škole Šibenik i Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar gdje su surađivali na zajedničkim učeničkim projektima: „Sindrom izgaranja na poslu", „Cijepljenje da ili ne", „Inovativne terapije u tretmanu carcinoma" i „Chronova bolest"
 Pročitaj više...
OBRAZAC SUGLASNOSTI objavljivanja osobih podataka učenika - 27. lipnja 2018.
   Zakon o zaštiti osobnih podataka, a kroz Opće uredba o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća Europe, sve članice EU obvezne su primjenjivati ove odredbe od 25. svibnja 2018. Ovim su donesena bitna ograničenja u manipuliranje osobnim podacima učenika.
   S toga svim sudionicima u projektima „E-medica“ preporučamo da od roditelja/staratelja učenika koji sudjeluju u projektima
„E-medica“ tražite suglasnost objavljivanja njihovih imena, video i foto zapisa na prezentacijama, internetskom portalu „E-medica“, kao i na mrežnim stranicama vaše i partnerskih škola.
   OBRAZAC SUGLASNOSTI!
 Pročitaj više...
Prva razmjena učenika Koprivnice i Zagreba - 26. lipnja 2018.

    U srijedu, 9. svibnja 2018. škole sudionice u projektu „Što mozak zna o plesu?“ (Škola suvremenog plesa Ane Maletić Zagreb, Srednja škola Koprivnica, Škola za medicinske sestre Mlinarska, Zagreb i Škola za medicinske sestre Vrapče, Zagreb) okupile su se na svojoj prvoj razmjeni.

 Pročitaj više...
Prva razmjena učenika Zadra i Maribora - 21. lipnja 2018.

   Od 28. svibnja do 1. lipnja 2018. učenici Medicinske škole Ante Kuzmanića - Zadar sudjelovali su u Mariboru na razmjeni i suradnji sa učenicima Srednje zdravstvene in kozmetičke šole Maribor na realizaciji projekata „Rijetke bolesti II“ i „Život s Cronhovom bolesti“.

 Pročitaj više...
Prva video-konferencijska razmjena u projektu „Otkucaji našeg srca“ - 15. lipnja 2018.
   U utorak, 5. lipnja 2018. godine održana je prva video konferencija putem Skype za tvrtke, između Zdravstvene škole u Splitu i Medicinske škole u Rijeci.
   Tema video konferencije bila je rad na zajedničkom projektu „Otkucaji našeg srca“.

 Pročitaj više...
Prvi video-konferencijski sastanak učenika u zajedničkom projektu - 6. lipnja 2018.
   Prva razmjena učenika na projektu „Inovativne terapije u tretmanu karcionoma“ održana je 4. svibnja 2018. putem video-konferencije, a u razmjeni su sudjelovale Škola za medicinske sestre Vrapče, Škola za medicinske sestre Mlinarska i Farmaceutsko- fizioterapeutska škola Beograd, dok je partnerska Zdravstvena škola Split, zbog tehničkih problema, sudjelovala tek putem telefona.
 Pročitaj više...
Prva razmjena ovogodišnjih projekata započela u Zagrebu - 5. lipnja 2018.
   U četvrtak, 3. svibnja 2018. u Školi za medicinske sestre Mlinarska realizirana je prva razmjena učenika u projektu „Jedan dan bez mobitela“ u kojoj su sudjelovali učenici iz Srednje škole Dugo selo i Škole za medicinske sestre Vrapče, a tijekom razmjene održana je i uspješna videokonferencija sa učenicima iz Medicinske škole Šibenik.
 Pročitaj više...
Izvješće sa sastanak koordinatora i radionica WordPressa - petak, 18. svibnja 2018. - 7. svibnja 2018.

   U petak, 18. svibnja 2018., s početkom u 10:00 sati, u Medicinskoj školi Ante Kuzmanića - Zadar, održan je  sastanak školskih koordinatora i radionica WordPess-a koju je vodio Tomislav Negulić iz CARNET-a.
   Donosimo zapisnik sastanka!

 Pročitaj više...
Novi rok prijave projekata - 27. travnja 2018. - 9. travnja 2018.
   Zbog tehničkih razloga prijavljivanje novih učeničkih projekata produljuje se do 27. travnja 2018. Do tog datuma će projekti u najavi, odnosno škole koje još nemaju suradnike, moći pronaći partnere na svojim projektima.
   Molimo sve koordinatore da još jednom pregledaju svoje prijave na stranicama Najave projekata te da prema uputama izvrše korekcije, a ujedno pozivamo zainteresirane škole za suradnju da se jave nositeljima projekata.
   Koordinatori škola nositelja projekata u najavi
trebaju do 27. travnja 2018. ponovo poslati dopunjene prijave ukoliko im se jave suradnici. Ukoliko se nitko ne javi za suradnju projekti će ostati u najavi za iduću godinu.
 
Postupci prijava, tijeka pripreme i završetka izrade zajedničkih učeničkih projekata - 23. veljače 2018.
Na sastanku članova Organizacijskog odbora i koordinatora škola (Terme Tuhelj, 10. veljače 2018.) doneseni su zaključci postupaka prijave, tijeka pripreme i završetka izrade novih učeničkih projekata za sljedeću godinu, a time i pripremama za 12. Smotru „Dani E-medica 2019.“
 

 Pročitaj više...
NAJAVE PROJEKATA ZA 2108./2019. - 12. veljače 2018.
   Donosimo NAJAVE PROJEKATA koji su prijavljeni na 11. Smotri „Dani E-medica 2018.", a koji će biti realizirani tijekom školske godine 2018./2019.
   Ukoliko ste zaintersirani za sudjelovanje u nekom pozivamo vas da se javite svom školskom koordinatoru koji će vas i vašu školu prijaviti kao partnera školi nositelju projekta.
   Ukoliko i vi želite prijaviti vaš projkt javite se vašem školskom koordinatoru koji će vaš projekt prijaviti Nacionalnom koordinatoru za objavu na našim mrežnim stranicama i pronalaženju partnera!

   Napominjemo da su ovo samo najave projekata!

  Pročitaj više...
Za uspomenu!!!!!!! - 9. veljače 2018.

 
Pod pokroviteljstvo predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović - 8. veljače 2018.

    11. Smotra „Dani  E-medica 2018." održava se i ove godine pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.


 Pročitaj više...

  
Na mrežama 2018.  Na mrežama 2018. Minimiziraj

  
NOVOSTI  NOVOSTI Minimiziraj

 

  
 Vaši pozdravi Minimiziraj
 

 

 

 

 

  


  
 O rubrici vijesti Minimiziraj

   Sadržaji vijesti izražavaju obavijesti i informacije njihovih autora, odnosno koordinatora (i voditelja) koji imaju ovlasti objavljivanja vijesti, a ne urednika portala ili voditelja projekta (osim kada se radi o njihovim vlastitim porukama). S toga svaki koordinator preuzima s autorom članka punu odgovornost za sadržaj i mogući učinak sadržaja, a urednik preuzima odgovornost za uklanjanje svih neprimjerenih i štetnih sadržaja u razumnom roku.

 E-medica@medskolazd.hr


  
 Zahvaljujemo na potpori projektu „E-medica": Minimiziraj

  
© 2018 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2018 by DotNetNuke Corporation