en-UShr-HR
Traži
4. kolovoza 2020. ..:: Početna ::..   Prijava
Dani 2020.  Dani 2020. Minimiziraj
  
  

Terme Tuhelj

24. - 27. rujan 2020.


- Sudionici 13. Smotre
-
Program 13. Smotre
- Predsjednik RH

- Video zapisi  
Streaming 2020.  Streaming 2020. Minimiziraj

13. Smotra na:


Zahvaljujući djelatnicima CARNET-a i naših učenika i ove će se godine moći pratiti cijela Smotru on-line,
putem streaminga!


  
 Dani 2019.   Dani 2019. Minimiziraj

  
Zaštita podataka  Zaštita podataka Minimiziraj
    Zakon o zaštiti osobnih podataka, a kroz Opće uredba o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća Europe, sve članice EU obvezne su primjenjivati ove odredbe kojima su donesena bitna ograničenja u manipuliranje osobnim podacima učenika.
   S toga svim sudionicima u projektima „E-medica“ preporučamo da od roditelja/staratelja učenika koji sudjeluju u projektima „E-medica“ tražite suglasnost objavljivanja njihovih imena, video i foto zapisa na prezentacijama, internetskom portalu „E-medica“, kao i na mrežnim stranicama vaše i partnerskih škola.
 

   OBRAZAC SUGLASNOSTI!

  
Vijesti  Vijesti Minimiziraj
Obnova prijave sudjelovanja na 13. Smotri u sustavu EMA - 6. srpnja 2020.
    Premda su svi nastavnici iz Republike Hrvatske, već prije prijavili svoje sudjelovanje na 13. Smotri „Dani E-medica 2020." Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, zbog promjene termina Smotre (24. - 27. rujna 2020.) pozivamo vas da se ponovo obavezno prijavite u sustav EMA (https://ema.e-skole.hr), a kako bi dobili službene potvrde o stručnom usavršavanju Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.
    Nastavnici iz drugih država se ne prijavljuju u naše sustave EMA, a potvrde o sudjelovanju na 13. Smotri „Dani E-medica 2020.“ dobiti će zajedno sa učenicima od strane Organizacijskog odora Smotre.
 Pročitaj više...
13. Smotra „Dani E-medica 2020.“ od 24. do 27. rujna 2020. - 2. srpnja 2020.

Dragi učenici i nastavnici,
   
kao što vam je već poznato, zbog epidemije Corona virusa, Organizacijski odbor odgodio je ovogodišnju Smotru.
  
Ukoliko epidemiološka situacija bude zadovoljavajuća 13. Smotra „Dani E-medica 2020.“ održat će se od 24. do 27. rujna 2020. u Termama Tuhelj.

  
   Program 13. Smotre je isti, a rezervacije smještaja biti će dostupne kada nam hotel otvori elektronsku aplikaciju rezervacija, kao i do sada!

 
ODGAĐA SE 13. Smotra „Dani E-medica 2020.“ - 12. ožujka 2020.

Dragi učenici i nastavnici,
na žalost, zbog epidemije Corona virusa i poduzetih mjera u njenom sprječavanju širenja, te odlukom Organizacijskog odbora, ODGAĐA SE 13. Smotra „Dani E-medica 2020.“

 
   Nadamo se da će se 13. Smotra održati u rujnu 2020., u Hotelu „Well“ u Termama Tuhelj, a o svemu ćete biti pravovremeno obaviješteni!

 
Treća razmjena u projektu „Oni žive u nama“ - 1. ožujka 2020.
     Treća razmjena u projektu „Oni žive u nama“ održana je 1. veljače 2020. godine u Srednjoj školi Bedekovčina. U razmjeni su sudjelovali učenici Škole za medicinske sestre Vinogradska i učenici Srednje škole Bedekovčina, dok učenici Medicinske škole „Draginja Nikšić“ Sremska Mitrovica, na žalost, nisu mogli doći.
 Pročitaj više...
Šesta razmjena u projektu „Mikrobiom i fermentirana hrana“ - 28. veljače 2020.

   Od 26. do 27. veljače 2020. godine u Beogradu je održana šesta razmjena u projektu „Mikrobiom i fermentirana hrana“ uz sudjelovanje Škole za medicinske sestre Vrapče i Škole za medicinske sestre Mlinarska iz Zagreba, Zdravstvenog učilišta Zagreb, Medicinske škole Varaždin, Medicinske škole Beograd i Zubotehničke škole Beograd.

 Pročitaj više...
Druga razmjena „Prepoznaj me i učini prvi korak“ - 27. veljače 2020.

   U četvrtak, 27. veljače 2020., učenici Medicinske škole Pula krenuli su prema Zagrebu,  Škola za medicinske sestre Vrapče, a kako bi zajednički sudjelovali na dogovorenoj razmjeni učenika na projektu „Prepoznaj me i učini prvi korak“.

 Pročitaj više...
Treća razmjena učenika u projektu „Terapija plesom i pokretom“ - 19. veljače 2020.

   Treća razmjena učenika u projektu „Terapija plesom i pokretom“ održana je 19. veljače 2020. u Koprivnici, a u razmjeni su sudjelovali učenici Srednje škole Koprivnica Victoria, Škole suvremenog plesa Ane Maletić Zagreb  i Srednje škole Čakovec.

 Pročitaj više...
Druga video-konferencijska razmjena u projektu „Oni žive u nama“ - 11. veljače 2020.
     U utorak, 11. veljače 2020. održana je videokonferencija u projektu „Oni žive u nama“. Na videokonferenciji Adobe Connectom bili su prisutni učenici i mentori iz Srednje škole Bedekovčina, Medicinske škole „Draginja Nikšić“ iz Sremske Mitrovice i iz Škole za medicinske sestre Vinogradska Zagreb.
  Prilog: video zapis konferencije!
 Pročitaj više...
Treća razmjena na projektu „Utjecaj čitanja na starenje“ - 7. veljače 2020.
     Nakon povratka iz Maribora gdje su sudjelovale na drugoj razmjeni u projektu „Utjecaj čitanja na starenje”, učenice Medicinske škole Ante Kuzmanića – Zadar ugostile su učenike iz Medicinske škole iz  Šibenika. Na susretu su prenijele iskustva i rezultate rada na projektu u Mariboru, a zatim se putem video konferencije povezali sa učenicima Zubotehničke škole iz Beograda.
 Pročitaj više...
Treća razmjena u projektu „Pokreni se – promijeni se“ - 31. siječnja 2020.

    
U petak, 31. siječnja 2020., Zdravstvenu i kemijsku školu Novo mesto posjetili su učenici i mentori  Srednje škole u Maruševcu i Srednje škole Čakovec, gdje su u okviru treće razmjene učenika zajednički radili na projektu „Pokreni se – promijeni se“.
 Pročitaj više...
Druga razmjena „Kromoterapija“ i „Utjecaj čitanja na starenje“ - 31. siječnja 2020.
     Druga razmjena u projektima „Kromoterapija i kako vratiti život u ravnotežu“ i „Utjecaj čitanja na starenje“ održana je od 27. do 31. siječnja 2020. posjetom učenika Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar Srednjoj zdravstvenoj i kozmetičkoj školi Maribor.
 Pročitaj više...
Druga video-konferencijska razmjena u projektu „Život nisu puzzle“ - 30. siječnja 2020.

   U četvrtak, 30. siječnja 2020. održana je druga videokonferencija razmjena na projektu „Život nisu puzzle“ između Srednje strukovne škole „Miloš Crnjanski“ Kikikinda, Pomorske škole Zadar i Srednje škole Pakrac.

 Pročitaj više...
Razmjena u projektu „Trihineloza stari - novi neprijatelj“ - 24. siječnja 2020.

   Nakon tri virtualna sastanka, u petak, 24. siječnja 2020. konačno se pružila prilika za zajedničko druženje u projektu „Trihineloza stari - novi neprijatelj“. U posjet Medicinskoj školi u Rijeci došli su učenici i nastavnici iz Zdravstvene i veterinarske škole Dr. Andrije Štampara Vinkovci, Medicinske škole Šibenik i Srednje škole Braća Radić Kaštel Štafilić.

 Pročitaj više...
Druga video-konferencija na projektu „Tko su i kako danas žive „naši anđeli“. - 22. siječnja 2020.

    U utorak 22. siječnja 2020. godine održana je druga WhatsApp video-konferencija učenika i mentora iz Medicinske škole Bjelovar, Zdravstvene škole Split i Gimnazije Sesvete, a koji zajednički rade na Projektu „Tko su i kako danas žive naši anđeli“.

 Pročitaj više...
Druga razmjena u projektu „Glazba i mozak- od začeća do smrti“ - 22. siječnja 2020.
     Druga razmjena u projektu „Glazba i mozak- od začeća do smrti“ održana je u u srijedu, 22. siječnja 2020. godine u Viktorovcu. U razmjeni su pored domaćina, učenika Srednje škole Viktorovac, sudjelovali i učenici Medicinske škole Bjelovar, Medicinske škole u Rijeci, Srednje škole Čakovec i Glazbene škole Frana Lhotke iz Siska.
 Pročitaj više...
Druga razmjena i video konferencija projekta „Eksperimenti na ljudima u II. svjetskom ratu“ - 10. siječnja 2020.
     U petak 10. siječnja 2020. godine u Srednjoj školi Čakovec realizirana je druga razmjena učenika i videokonferencija u okviru projekta „Eksperimenti na ljudima u Drugom svjetskom ratu“. Pored domaćina u  razmjeni su sudjelovale učenice Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar,  Zdravstvene škole Split i  Srednje škole Pregrada.
 Pročitaj više...
Tri video-konferencije projekta „Trihineloza" - 18. prosinca 2019.

   U rujnu, listopadu i  prosincu 2019. učenici Medicinske škole u Rijeci, Zdravstvene i veterinarske škole Dr. Andrije Štampara Vinkovci, Srednje škole Braća Radić, Kaštel-Štafilić i Medicinske škole, Šibenik održali su tri video-konferencije na kojima su dogovarali zadatke i aktivnosti na projektu „Trihineloza".

 Pročitaj više...
Četvrta razmjena u projektu „Mikrobiom i fermentirana hrana“ - 28. studenog 2019.
     Četvrta razmjena u projektu „Mikrobiom i fermentirana hrana“ održana je u četvrtak 28. studenog 2019. U razmjeni su sudjelovali učenici Škole za Medicinske sestre Mlinarska i Škole za medicinske sestre Vrapče, a odvijala se kroz radionicu fermentirane hrane u prostorima Škole za medicinske sestre Mlinarska, Zagreb.
 Pročitaj više...
Treća razmjena u projektu „Mikrobiom i fermentirana hrana“ - 27. studenog 2019.
     Treća razmjena u projektu „Mikrobiom i fermentirana hrana“ održana je u četvrtak 27. studenog 2019. godine kada su Školu narodnog zdravlja dr. Andrija Štampar i knjižnicu „Andrija Štampar“ u Zagrebu posjetili učenici i voditelji Škole za medicinske sestre Mlinarska Zagreb i Škole za medicinske sestre Vrapče Zagreb.
 Pročitaj više...
Druga razmjena učenika u projektu „Terapija plesom i pokretom” - 15. studenog 2019.
     Druga razmjena učenika u projektu „Terapija plesom i pokretom” održana je 15. studenoga 2019. U razmjeni su sudjelovali učenici Srednje škole Čakovec, Škole suvremenog plesa Ane Maletić Zagreb, Zrakoplovne tehničke škole Rudolfa Perešina Zagreb, Medicinske škole Šibenik te Srednje škole Koprivnica.
 Pročitaj više...
Druga razmjena učenika u projektu „Uzroci i posljedice kliničke smrti“ - 8. studenog 2019.
  
  
U petak 8. studenoga 2019. u posjet Medicinskoj školi Šibenik došli su učenici iz Privatne zdravstvene škole Dental Centar Marušić iz Splita, gdje su zajednički radili na projektu „Uzroci i posljedice kliničke smrti“.
 Pročitaj više...
Druga razmjena učenika u projektu „Mobitel-Dobar sluga, loš gospodar“ - 30. listopada 2019.
   Druga razmjena učenika u projektu „Mobitel-Dobar sluga, loš gospodar“ održana je u srijedu 30. listopada 2019., u kojoj su Medicinsku školu iz Šibenika posjetile učenici i mentori Škole za medicinske sestre Mlinarska, Zagreb i Škole za medicinske sestre Vrapče, Zagreb.
 Pročitaj više...
Treća razmjena u projektu „Epidemija Alzheimera“ - 30. listopada 2019.
     Treća razmjena u projektu „Epidemija Alzheimera“ održana je u Pakracu od 27. do 30. listopada 2019. godine. U razmjeni su sudjelovali učenici Medicinske škole Šibenik Ana Mrčela i Petar Uroda pod vodstvom mentorice Jelene Gović, koji su posjetili Srednju školu Pakrac i partnere u projektu: Mariju Šapić, Sandru Kozić, Josipa Dupora i Alena Rendulu.
 Pročitaj više...
Druga razmjena u projektu „Pokreni se – promijeni se“ - 24. listopada 2019.
    U srijedu, 24. listopada 2019. u Spa resortu Sveti Martin i u Srednjoj školi Čakovec održana je druga razmjena u okviru projekta „Pokreni se – promijeni se“.
   U razmjeni su sa domaćinima bili učenici i mentori iz
Zdravstvene i kemijske škole Novo mesto iz Slovenije i Srednje škole u Maruševcu s pravom javnost.
 Pročitaj više...
Druga videokonferencijska razmjena u projektu „Poluge u nama“ - 17. listopada 2019.

   U četvrtak, 17. listopada 2019. godine u projektu „Poluge u nama“ održana je druga videokonferencija putem Adobe connecta. Sudjelovale su Zdravstvena škola u Splitu, Prva gimnazija u Splitu, Škola za medicinske sestre Vrapče i Medicinska škola u Rijeci.
   Prilog: video zapis konferencije!

 Pročitaj više...
Prva razmjeni učenika na projektu „Ortoreksija – s one strane ekrana“ - 14. listopada 2019.
      U ponedjeljak, 14. listopada 2019. učenice Škole za medicinske sestre Vrapče ugostile su učenike Srednje škole Braće Radić Kaštel Štafilić – Nehaj, Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar i učenike Srednje škole Bedekovčina. Najavljeni početak druženja na projektu „Ortoreksija – s one strane ekrana“ su zbog uzbuđenja jedva dočekali (posebno voditeljica projekta).
 Pročitaj više...
Druga razmjena u projektu „Epidemija Alzheimera” - 14. listopada 2019.
     Druga razmjena učenika u projektu „Epidemija Alzheimera” održana je 14. listopada 2019. U razmjeni su sudjelovali učenici Srednja škola Pakrac i Medicinska škola, Šibenik. Učenici su odredili zadatke koji uključuju razne oblike i medije-video, anketa, istraživanja, prezentacije.
 Pročitaj više...
Prva razmjeni učenika na projektu „Prepoznaj me i učini prvi korak“ - 11. listopada 2019.
     U petak, 11. listopada 2019., u 6:30 sati učenici Škole za medicinske sestre Vrapče, Zagreb krenuli su prema Puli kako bi sudjelovali na dogovorenoj razmjeni učenika na projektu „Prepoznaj me i učini prvi korak“. Točnije, odredište im je bila Medicinska škola Pula gdje su ih dočekale dvije učenice i njihova mentorica.
 Pročitaj više...
Prva video-konferencijska razmjena na projektu „Život nisu puzzle“ - 4. listopada 2019.

   U petak, 04. listopada 2019. je održana prva videokonferencija sudionika u projektu „Život nisu puzzle“ između Srednje škole Pakrac i Srednje stručne škole „Miloš Crnjanski“ Kikinda.
 Pročitaj više...
„Kromoterapija i kako vratiti život u ravnotežu” i „Utjecaj čitanja na starenje“ - 4. listopada 2019.
     Od 30. rujna - 04. listopada 2019. učenici i nastavnici  Srednje zdravstvene i kozmetičke škole Maribor već tradicionalno i ove su godine bili na razmjeni u Medicinsku školu Ante Kuzmanića Zadar, gdje su u četiri dana zajednički radili na projektima „Kromoterapija i kako vratiti život u ravnotežu” i „Utjecaj čitanja na starenje“.
 Pročitaj više...
Prva video-konferencijska razmjena u projektu „Smijeh je lijek“ - 3. listopada 2019.
    U četvrtak, 03. listopada 2019. održana je prva video-konferencija našeg tima u projektu „Smijeh je lijek“. U realizaciji su sudjelovali učenici iz Srednje škole Pakrac, Pomorske škole Zadar i Medicinske škole Sremska Mitrovica, a telefonski su nam se pridružili učenici Srednje stručne škole „Miloš Crnjanski“ iz Kikinde.
 Pročitaj više...
Prva razmjena učenika na projektu „Terapija plesom i pokretom" - 3. listopada 2019.
     U četvrtak, 3. listopada 2019. godine učenici Srednje škole Čakovec, Škole suvremenog plesa Ane Maletić Zagreb, Zrakoplovne tehničke škole Rudolfa Perešina Zagreb i Srednje škole Koprivnica radili su zajedno na projektu „Terapija plesom i pokretom,  te posjetili i Centar za terapiju plesom i pokretom „Terpsichore“ u Zagrebu.
 Pročitaj više...
Video-konferencijska razmjena u projektu „Oni žive u nama“ - 30. rujna 2019.
     U ponedjeljak, 30. rujna 2019. održana je video-konferencija škola partnera na projektu „Oni žive u nama“.
   Video-konferencija je proveden putem WhatsApp-a, a sudjelovali su učenici i mentorica Srednje škole Bedekovčina i učenici Škole za medicinske sestre Vinogradska, Zagreb.
 Pročitaj više...
Videokonferencijska razmjena na projektu „Važnost EQ u radu zdravstvenih djelatnika". - 30. rujna 2019.
  
    U ponedjeljak 30. rujna 2019. godine održana je video konferencija učenika i mentora Zdravstvene škole Split, Medicinske škole Šibenik, Škole za primalje Zagreb i Medicinske škole Osijek, a koji rade na projektu „Važnost EQ u radu zdravstvenih djelatnika".
 Pročitaj više...
Prva razmjena (VK) u projektu „Pokreni se – promijeni se“ - 27. rujna 2019.
   U petak, 27. rujna 2019., održali smo prvu razmjena učenika pomoću Skypea, a u okviru projekta „Pokreni se – promijeni se“. Sudjelovali su učenici Srednje škole Čakovec, učenice Srednje škole Maruševec i učenice Zdravstvene i kemijske škole Novo Mesto.
   Uz učenike u razmjeni sudjelovali su voditelji škola suradnica i koordinatori škola sudionica.
 Pročitaj više...
Razmjena učenika Šibenika-Beograda-Sarajeva (25. - 27. rujna 2019.) - 27. rujna 2019.
    Razmjena učenika Medicinske škole Šibenik, Zubotehničke škole Beograd, Zubotehničke škole Sarajevo te Farmaceutsko-fizioterapeutske škole Beograd, koje rade na projektima „Uzroci i posljedice kliničke smrti”, „Terapija glazbom”, „Kuga kroz povijest” i „Aqua aerobic-snaga je u vodi” održana je od 25. do 27. rujna 2019.
 Pročitaj više...
Prva razmjena (VK) u projektu „Glazba i mozak - od začeća do smrti“ - 27. rujna 2019.
   U petak, 27. rujna 2019. održana je prva video-konferencijska razmjen učenika u projektu „Glazba i mozak - od začeća do smrti“.
   Na videokonferenciji bili su prisutni učenici i njihovi mentori iz Srednje škole Viktorovac Sisak, Medicinske škole u Rijeci i Srednje škole Čakovec.
 Pročitaj više...
Prva videokonferencijska razmjena na projektu „Kako prepoznati da osoba laže“ - 26. rujna 2019.
    U četvrtak, 26. rujna 2019. održana je videokonferencija na projektu „Kako prepoznati da osoba laže“ između Medicinske škole Bjelovar, Škole za medicinske sestre Mlinarska Zagreb, Srednje medicinske škole Jezero Sarajevo, Medicinske škole Varaždin i Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar. Cilj videokonferencije bio je uspostaviti osnovne metode komunikacije putem Whatsapp grupe te upoznati škole partnere sa zamišljenim tijekom realiziranja projekta.
 Pročitaj više...
Druga razmjena (video-konferencija) u projektu „Mikrobiom i fermentirana hrana“ - 26. rujna 2019.
   Druga razmjena u projektu „Mikrobiom i fermentirana hrana“ održana je u četvrtak, 26. rujna 2019. godine putem video konferencije Skypeom.
   U video-konferencijskoj razmjeni sudjelovali su učenici i mentori Škole za Medicinske sestre Mlinarska Zagreb, Škole za medicinske sestre Vrapče Zagreb i Medicinske škole Varaždin.
 Pročitaj više...
Video-konferencijska razmjena na projektu „Tko su i kako danas žive „naši anđeli“. - 25. rujna 2019.
  
    U četvrtak, 25. rujna 2019. godine održana je prva video konferencijska učenika i mentora iz Bjelovara i Sesveta koji rade na zajedničkom projektu Zdravstvene škole Split „Tko su i kako danas žive „naši anđeli“.
 Pročitaj više...
Prva videokonferencijska razmjena u projektu „Poluge u nama“ - 25. rujna 2019.

   U srijedu, 25. rujna 2019. godine održana je prva videokonferencija putem SkypeZdravstvene škole iz Splita, I. gimnazije iz Splita i Medicinske škole u Rijeci. Škola za medicinske sestre Vrapče iz Zagreba se nije uspjela povezati zbog tehničkih problema. Tema videokonferencije bila je rad na zajedničkom projektu „Poluge u nama“.

 Pročitaj više...
Prva razmjena (VK) u projektu „Eksperimenti na ljudima u Drugom svjetskom ratu“ - 25. rujna 2019.
   U srijedu 25. rujna 2019. godine realizirana je prva razmjena učenika i videokonferencija u okviru projekta „Eksperimenti na ljudima u Drugom svjetskom ratu“.
   U razmjeni su sudjelovali učenici i mentori Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar, Zdravstvene škole Split, Srednje škole Pregrada i domaćini video-konferencije iz Srednje škole Čakovec
.
 Pročitaj više...
Video-sastanak „Kako kućni ljubimci pozitivno utječu na naše - 25. rujna 2019.

   U srijedu, 25. rujna 2019. održan je video-sastanak vezan uz projekt „Kako kućni ljubimci pozitivno utječu na naše zdravlje“, a u kojem surađuju učenici Srednje škole „Arboretum Opeka“ i Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar.

 Pročitaj više...
Prva video-konferencijska razmjena na projektu „Svakom po jedna trava i nikog ne boli glava" - 23. rujna 2019.
  
   U Medicinskoj školi Dubrovnik 23. rujna 2019. održana je videokonferencija između škola suradnica, Medicinske škole Dubrovnik i Srednje zubotehničke škole Sarajevo, koje vrijedno rade na projektu E medica „Svakom po jedna trava i nikog ne boli glava".
 Pročitaj više...
Prva razmjena u projektu „Mikrobiom i fermentirana hrana“ - 19. rujna 2019.
   Prva razmjena u projektu „Mikrobiom i fermentirana hrana“ održana je u četvrtak 19. rujna 2019. godine.
   U razmjeni su sa mentoricama (A. Vidoša i Đ. Stanešić) sudjelovali učenici Škole za Medicinske sestre Mlinarska: Marko Perić, Nikolina Ban i Tihomir Crnjac, te učenice Škole za medicinske sestre Vrapče: Margareta Bakonji i Karla Anić.

 Pročitaj više...
Videokonferencijska razmjena projekta „Mobitel – dobar sluga, loš gospodar“ - 19. rujna 2019.
    U četvrtak, 19. rujna 2019., održana je prva video konferencija projekta „Mobitel – dobar sluga, loš gospodar“ Medicinske škole Šibenik u suradnji sa Škola za medicinske sestre Mlinarska Zagreb i Školom za medicinske sestre Vrapče zagreb.
   Prilog: video zapis konferencije!

 Pročitaj više...
Prva video-konferencijska razmjena na projektu „Maloljetnička trudnoća – abortus“ - 16. rujna 2019.
  
    U ponedjeljak 16. rujna 2019. održana je razmjena između Srednje škole Pregrada i Srednje škole Viktorovac, Sisak putem video–poziva. U razmjeni na projektu „Maloljetnička trudnoća – abortus“ sudjelovali su učenici Srednje škole Pregrada i učenici Srednje škole Viktorovac, Sisak.
 Pročitaj više...
Najave projekata za 2019./2020. - 16. srpnja 2019.
      Započeli smo sa objavljivanjem cjelovitih prijava zajedničkih učeničkih projekata za školsku godinu 2019./2020. i 13. Smotru „Dani E-medica 2020.“
     Službene prijave, sa potvrđenim partnerskim školama i na hrvatskom i engleskom jeziku, dostavljaju se po utvrđenom vremeniku na
obrascu za prijave projekta nacionalnoj voditeljici projekata Zlatici Šimunović (zlatica.simunovic@skole.hr), a potom slijedi otvaranje službene stranice projekta na mrežnim stranicama „E-medica" u rubrici  PROJEKTI U TIJEKU!
 Pročitaj više...
Izvješće sa sastanak školskih koordinatora (Zadar, 10. svibnja 2019.) - 21. svibnja 2019.
   Donosimo vam zapisnik sa sastanak školskih koordinatora „E-medica“ koji je održan u petak, 10. svibnja 2019., u Medicinska škola Ante Kuzmanića Zadar.
   Na sastanku su rezimirani uspjesi sa 12. Smotri „"Dani E-medica 2019.“ te definirane pripreme, odbori i vremenici realizacija zajedničkih učeničkih projekata za 13. Smotru „Dani E-medica 2020.“ u Termama Tuhelj.

 Pročitaj više...
Video zapisi 12. Smotre „Dani E-medica 2019." - 17. travnja 2019.
   Zahvaljujući pomoći CARNET-a, Hrvoju Liscu i Ivanu Auguštanu, te našim učenicima koji su snimali cijelu Smotru: Karli Anić i Mariu Nagrajsaloviću, na CARNET-ovom servisu MEDUZA možete pogledati snimke Svećanosti otvarnja Smotre, sva učenička i strukovna izlaganja, kvizove, kao i završetak Smotre!
 Pročitaj više...
Za uspomenu na 12. Smotru „Dani E-medica 2019." - 6. travnja 2019.
Pod pokroviteljstvo predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović - 20. ožujka 2019.


    12. Smotra „Dani  E-medica 2019." održava se i ove godine pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

 Pročitaj više...
Prijave nastavnika RH u sustav EMA i Ettaedu - 19. ožujka 2019.
   Naša Smotra je pod okriljem Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, kao i Agencije za odgoj i obrazovanje. S toga molimo sve nastavnike iz Republike Hrvatske koji sudjeluju na 12. Smotri „Dani E-medica 2019.“ da se obavezno prijave u sustav EMA (https://ema.e-skole.hr), kao i u sustav Ettaedu (http://ettaedu.azoo.hr/StrucniSkupovi), a kako bi dobili službene potvrde o stručnom usavršavanju Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Agencije za odgoj i obrazovanje.
    Nastavnici iz drugih država se ne prijavljuju u naše sustave EMA i Ettaedu, a potvrde o sudjelovanju na 12. Smotri „Dani E-medica 2019.“ dobiti će zajedno sa učenicima od strane Organizacijskog odora Smotre.
 
OBRAZAC SUGLASNOSTI objavljivanja osobih podataka učenika - 27. lipnja 2018.
   Zakon o zaštiti osobnih podataka, a kroz Opće uredba o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća Europe, sve članice EU obvezne su primjenjivati ove odredbe od 25. svibnja 2018. Ovim su donesena bitna ograničenja u manipuliranje osobnim podacima učenika.
   S toga svim sudionicima u projektima „E-medica“ preporučamo da od roditelja/staratelja učenika koji sudjeluju u projektima
„E-medica“ tražite suglasnost objavljivanja njihovih imena, video i foto zapisa na prezentacijama, internetskom portalu „E-medica“, kao i na mrežnim stranicama vaše i partnerskih škola.
   OBRAZAC SUGLASNOSTI!
 Pročitaj više...
Izvješće sa sastanak koordinatora i radionica WordPressa - 18. svibnja 2018.

   U petak, 18. svibnja 2018., s početkom u 10:00 sati, u Medicinskoj školi Ante Kuzmanića - Zadar, održan je  sastanak školskih koordinatora i radionica WordPess-a koju je vodio Tomislav Negulić iz CARNET-a.
   Donosimo zapisnik sastanka!

 Pročitaj više...
Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih - 5. ožujka 2018.
   Naša Smotra je kao i do sada pod okriljem Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, te je najvaljena na službenim internetskim stranicama AZOO-a. S toga molimo sve nastavnike iz Republike Hrvatske koji sudjeluju na 13. Smotri „Dani E-medica 2020.“ da se obavezno prijave u sustav EMA (https://ema.e-skole.hr), a kako bi dobili službene potvrde o stručnom usavršavanju Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.
    Nastavnici iz drugih država se ne prijavljuju u naše sustave EMA i Ettaedu, a potvrde o sudjelovanju na 13. Smotri „Dani E-medica 2020.“ dobiti će zajedno sa učenicima od strane Organizacijskog odora Smotre.
 Pročitaj više...
Rezervacija smještaja na 13. Smotri „Dani E-medica 2020.“ - 4. ožujka 2018.
     Otvorene su prijave za sudjelovanje na 13. Smotri „Dani E-medica 2020.“ koja će se od 02. do 05. travnja 2020. održati u hotelu „Well“ u Termama Tuhelj. Prijave su otvorene do 02.03.2020.
    Molimo vas da sudionike vaše škole (učenike i nastavnike) prijavite direktno putem službenih stranica Termi Tuhelj na poveznici:
https://www.terme-tuhelj.hr/rezervacija
   Također vas molimo da nakon prijave u Hotel popis imena i prezimena vaših sudionika (učenika i nastavnika), sa naznakom „Sudionici 13. Smotre „Dani E-medica 2020.“ i nazivom vaše škole, pošaljete na email
e-kadic@medskolazd.hr
   Ovaj popis nam služi za potvrdnice o sudjelovanju i izrade akreditacija sudionika!

 Pročitaj više...

  
.. FACEBOOK  .. FACEBOOK Minimiziraj

  
ALBUMI 2019.  ALBUMI 2019. Minimiziraj


  četvrtak, 04. travnja 2019.
473 fotografije (M. Bakonji)  petak, 05. travnja 2019.
493 fotografije (M. Bakonji)


  subota, 06. travnja 2019.
484 fotografije (M. Bakonji)


  nedjelja, 07. travnja 2019.
171 fotografije (M. Bakonji)

  
Na mrežama 2019.  Na mrežama 2019. Minimiziraj

  
NOVOSTI  NOVOSTI Minimiziraj

 

  
 Vaši pozdravi Minimiziraj
 

 

 

 

 

  


  
 O rubrici vijesti Minimiziraj

   Sadržaji vijesti izražavaju obavijesti i informacije njihovih autora, odnosno koordinatora (i voditelja) koji imaju ovlasti objavljivanja vijesti, a ne urednika portala ili voditelja projekta (osim kada se radi o njihovim vlastitim porukama). S toga svaki koordinator preuzima s autorom članka punu odgovornost za sadržaj i mogući učinak sadržaja, a urednik preuzima odgovornost za uklanjanje svih neprimjerenih i štetnih sadržaja u razumnom roku.

 E-medica@medskolazd.hr


  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation