en-UShr-HR
Traži
9. prosinca 2019. ..:: Početna ::..   Prijava
 Dani 2019.   Dani 2019. Minimiziraj

  
Streaming 2019.  Streaming 2019. Minimiziraj

Cijela 12. Smotra na:


Zahvaljujemo Hrvoju Liscu i Ivanu Auguštanu iz CARNETa, te učenicima Karli Anić i Mariu Nagrajsaloviću na osiguranju streaminga, prijenosa Smotre!
Foto Smotre:
Margareta Bakonji


  
Zaštita podataka  Zaštita podataka Minimiziraj
    Zakon o zaštiti osobnih podataka, a kroz Opće uredba o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća Europe, sve članice EU obvezne su primjenjivati ove odredbe kojima su donesena bitna ograničenja u manipuliranje osobnim podacima učenika.
   S toga svim sudionicima u projektima „E-medica“ preporučamo da od roditelja/staratelja učenika koji sudjeluju u projektima „E-medica“ tražite suglasnost objavljivanja njihovih imena, video i foto zapisa na prezentacijama, internetskom portalu „E-medica“, kao i na mrežnim stranicama vaše i partnerskih škola.
 

   OBRAZAC SUGLASNOSTI!

  
Vijesti  Vijesti Minimiziraj
Druga razmjena (video-konferencija) u projektu „Mikrobiom i fermentirana hrana“ - 26. rujna 2019.
    Druga razmjena u projektu „Mikrobiom i fermentirana hrana“ održana je u četvrtak 26. rujna 2019. godine.
   U razmjeni su sudjelovali učenici i mentori Škole za Medicinske sestre Mlinarska, Škole za medicinske sestre Vrapče i Medicinske škole Varaždin.

 Pročitaj više...
Prva razmjena u projektu „Mikrobiom i fermentirana hrana“ - 19. rujna 2019.
   Prva razmjena u projektu „Mikrobiom i fermentirana hrana“ održana je u četvrtak 19. rujna 2019. godine.
   U razmjeni su sa mentoricama (A. Vidoša i Đ. Stanešić) sudjelovali učenici Škole za Medicinske sestre Mlinarska: Marko Perić, Nikolina Ban i Tihomir Crnjac, te učenice Škole za medicinske sestre Vrapče: Margareta Bakonji i Karla Anić.

 Pročitaj više...
Najave projekata za 2019./2020. - 16. srpnja 2019.
      Započeli smo sa objavljivanjem cjelovitih prijava zajedničkih učeničkih projekata za školsku godinu 2019./2020. i 13. Smotru „Dani E-medica 2020.“
     Službene prijave, sa potvrđenim partnerskim školama i na hrvatskom i engleskom jeziku, dostavljaju se po utvrđenom vremeniku na
obrascu za prijave projekta nacionalnoj voditeljici projekata Zlatici Šimunović (zlatica.simunovic@skole.hr), a potom slijedi otvaranje službene stranice projekta na mrežnim stranicama „E-medica" u rubrici  PROJEKTI U TIJEKU!
 Pročitaj više...
13. Smotra „Dani E-medica 2020.“ - 4. lipnja 2019.

   13. Smotra „Dani E-medica 2020.“ održati će se od 02. do 05. travnja 2020. u Hotelu „Well“, u Termama Tuhelj.

 
Izvješće sa sastanak školskih koordinatora (Zadar, 10. svibnja 2019.) - 21. svibnja 2019.
   Donosimo vam zapisnik sa sastanak školskih koordinatora „E-medica“ koji je održan u petak, 10. svibnja 2019., u Medicinska škola Ante Kuzmanića Zadar.
   Na sastanku su rezimirani uspjesi sa 12. Smotri „"Dani E-medica 2019.“ te definirane pripreme, odbori i vremenici realizacija zajedničkih učeničkih projekata za 13. Smotru „Dani E-medica 2020.“ u Termama Tuhelj.

 Pročitaj više...
Video zapisi 12. Smotre „Dani E-medica 2019." - 17. travnja 2019.
   Zahvaljujući pomoći CARNET-a, Hrvoju Liscu i Ivanu Auguštanu, te našim učenicima koji su snimali cijelu Smotru: Karli Anić i Mariu Nagrajsaloviću, na CARNET-ovom servisu MEDUZA možete pogledati snimke Svećanosti otvarnja Smotre, sva učenička i strukovna izlaganja, kvizove, kao i završetak Smotre!
 Pročitaj više...
Za uspomenu na 12. Smotru „Dani E-medica 2019." - 6. travnja 2019.
Pod pokroviteljstvo predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović - 20. ožujka 2019.


    12. Smotra „Dani  E-medica 2019." održava se i ove godine pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

 Pročitaj više...
Prijave nastavnika RH u sustav EMA i Ettaedu - 19. ožujka 2019.
   Naša Smotra je pod okriljem Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, kao i Agencije za odgoj i obrazovanje. S toga molimo sve nastavnike iz Republike Hrvatske koji sudjeluju na 12. Smotri „Dani E-medica 2019.“ da se obavezno prijave u sustav EMA (https://ema.e-skole.hr), kao i u sustav Ettaedu (http://ettaedu.azoo.hr/StrucniSkupovi), a kako bi dobili službene potvrde o stručnom usavršavanju Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Agencije za odgoj i obrazovanje.
    Nastavnici iz drugih država se ne prijavljuju u naše sustave EMA i Ettaedu, a potvrde o sudjelovanju na 12. Smotri „Dani E-medica 2019.“ dobiti će zajedno sa učenicima od strane Organizacijskog odora Smotre.
 
Druga video konferencija projekta „Hipertenzija u adolescenciji“ - 14. ožujka 2019.

   U četvrtak, 14. ožujka 2019., održana je druga video konferencija projekta „Hipertenzija u adolescenciji“ Medicinske škole Bjelovar u suradnji sa Zdravstvenom školom Split i Medicinskom školom Jezero Sarajevo.

 Pročitaj više...
Treća razmjena u projektu „Tradicija koja liječi“ u Kaštel Štafiliću - 6. ožujka 2019.

   Domaćini treće razmjene u projektu „Tradicija koja liječi“ bili su učenici i mentori Srednje škole Braća Radić iz Kaštel Štafilića, a na ovoj završnoj razmjeni dočekali su svoje kolege i partnere iz Medicinske škole Ante Kuzmanića - Zadar i  Zdravstvene škole Split.

 Pročitaj više...
Druga razmjena u projekta „Život s hemodijalizom“ - 2. ožujka 2019.
    Druga razmjena učenika koji zajednički rade na projektu „Život s hemodijalizom“ održana je od 28. veljače do 1. ožujka 2019. godine u Medicinskoj školi „Draginja Nikšić“ u Sremskoj Mitrovici, a osim domaćina sudjelovali su učenici i mentori iz Pomorske škole Zadar i Srednje škole Dalj.
 Pročitaj više...
Razmjena na projektu „Oni žive u nama” u Sremskoj Mitrovici - 2. ožujka 2019.
   28. veljače i 1. ožujka 2019. godine u Medicinskoj školi „Draginja Nikšić“ u Sremskoj Mitrovici realizirana je prva razmjena učenika Srednje škole Bedekovčina i Medicinske škole „Draginja Nikšić“ u projektu „Oni žive u nama“, ali se i družili sa učenicima iz Zadra, Zagreba i Dalja koji su bili u razmjeni na svojim projektima.
 Pročitaj više...
Treća razmjena u projektu „Medicina kroz književnost”  - 2. ožujka 2019.
   28. veljače i 1. ožujka 2019. godine u Medicinskoj školi Draginja Nikšić u Sremskoj Mitrovici realizirana je i treća, dvodnevna razmjena učenika na projektu „Medicina kroz književnost“. Pored domaćina u razmjeni su sudjelovali učenici i mentori: Srednje škole Bedekovčina, Škole za medicinske sestre Mlinarska i Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar.
 Pročitaj više...
Druga razmjena u projektu „Glifozat - zdravlje na kocki“ - 1. ožujka 2019.
   Učenice Medicinske škole Varaždin boravile su u Kaštel Štafiliću gdje im je cilj ovako dugog puta bio susret s učenicima Srednje škole „Braća Radić - Kaštel Štafilić“ i finalne pripreme za projekt „Glifozat - zdravlje na kocki“ .
 Pročitaj više...
Druga razmjena učenika u projektu „Stisni il pokaži zube” - 1. ožujka 2019.
   Kroz jednodnevnu posjetu Zagrebu i Školi za medicinske sestre Vrapče održana je druga razmjena u projektu „Stisni il' pokaži zube“. U razmjenu su sudjelovali učenici Srednje škole Dugo Selo i Srednje medicinske škole Slavonski Brod, dok su učenici Zubotehničke škole Beograd i Zubotehničke škole Sarajevo bili s nama preko WhatsApp grupe.
 Pročitaj više...
Peta razmjena na projektu „Jedan dan bez mobitela“ - 1. ožujka 2019.
   U okviru projekta „Jedan dan bez mobitela“ u Školi za medicinske sestre Vrapče Zagreb sastale su se škole suradnice: uz domaćine Škola za medicinske sestre Mlinarska, Srednja škola Dugo Selo i on-line Medicinska škola Šibenik, čiji učenici nisu bili u mogućnosti doći Zagreb.
 Pročitaj više...
Druga razmjena učenika u projektu „Terapijski psi” u Kaštel Štafiliću - 22. veljače 2019.

   Druga razmjena učenika u projektu „Terapijski psi“ održana je 22. veljače 2019. u Kaštel Štafiliću, u prostorijama škole partnera Srednje škole „Braća Radić”. Pored domaćina u aktivnostima razmjene sudjelovali su učenici Škole za medicinske sestre Vrapče i te učenici Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar.

 Pročitaj više...
Video-konferencija i radionica Wordpressa u projektu „Priča kao lijek“ - 18. veljače 2019.
    U ponedjeljak, 18. veljače 2019., održana je druga video-konferencija između Škole za primalje Zagreb i Zdravstvene škole Split, te i radionica Wordpressa, a sve vezano uz završni rad na zajedničkom učenikom projektu „Priča kao lijek“.
 Pročitaj više...
Video-konferncijska predavanja „Znanje iz daljine“ - 11. veljače 2019.
   Učenici Medicinske škole Pula i Srednje zdravstvene i kemijske škole Novo Mesto u okviru svojih suradnji i razmjena učenika, održali su dva video-konferencijska predavanja: „Vježbe progresivnog opterećenja“ i „Vitalni znakovi“.
 Pročitaj više...
Treća razmjena učenika Zadra i Maribora na dva projekta - 1. veljače 2019.
   U ponedjeljak, 28. siječnja 2019. učenici i nastavnici Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar došli su u posjet dragim prijateljima u Srednjoj zdravstvenoj i kozmetikoj školi Maribor, gdje su se tjedna dana družili, upoznavali, zabavljali, ali najviše radili na zajedničkim učeničkim projektima „Rijetke bolesti II.“ i „Život s Chronovom bolesti“.
 Pročitaj više...
Razmjene učenika na dva projekta u Čakovcu - 30. siječnja 2019.
   U srijedu, 30. siječnja 2019. godine u Srednjoj školi Čakovc realizirane su razmjene sa učenicima iz Srednje škole Viktorovac Sisak i Srednje škole Pregrada: treća razmjena učenika u okviru projekta „Trgovina organima“ i druga razmjena u okviru projekta „Životni put (ne)ovisnika“.
 Pročitaj više...
Video-konferencijska razmjena na projektu „Život s Crohnovom bolesti“. - 24. siječnja 2019.
    U četvrtak, 24. siječnja 2019. godine učenici Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar i Srednje škole u Maruševcu s pravom javnosti održali su video-konferencijsku razmjenu u okviru projekta „Život s Crohnovom bolesti“.
 Pročitaj više...
Video-konferencijska razmjena u projektu „Priča kao lijek“ - 23. siječnja 2019.

   U srijedu, 23. siječnja 2019. godine održana je video konferencijska razmjena (Skype) učenika i mentora Škole za primalje Zagreb i Zdravstvene škole Split na zajedničkom projektu „Priča kao lijek“.

 Pročitaj više...
2. razmjena učenika u okviru projekta „Tradicija koja liječi“ - 22. siječnja 2019.
   Realizirana je i druga razmjena učenika u okviru zajedničkog projekta „Tradicija koja liječi“. Jednodnevnu razmjenu sa učenicima Medicinska škola Ante Kuzmanića Zadar i Srednje škole Braća Radić Kaštel Štafilića-Nehaj organizirala je Zdravstvena škola Split u suradnji s gospodinom Andrijom Polićem, direktorom i vlasnikom tvrtke „Stella mediterranea“.
 Pročitaj više...
Video konferencija Dubrovnik - Šibenik - Pula - 22. siječnja 2019.

    U utorak, 22. siječnja 2019. putem Skypea održana je prva video-konferencija učenika i mentora Medicinske škole Dubrovnik, Medicinske škole Šibenik i Medicinske škole Pula koji zajednički rade na projektu „Intoksikacija komunikacijom“.

 Pročitaj više...
Video-konferencijska razmjena u projektu „Hipertenzija u adolescenciji“ - 17. siječnja 2019.

    U četvrtak, 17. siječnja 2019. učenici Medicinske škole Bjelovar, Zdravstvene škole Split i Medicinske škole Jezero Sarajevo održali su prvu razmjenu u projektu „Hipertenzija u adolescenciji“ putem video-konferencije.

 Pročitaj više...
Realizacija razmjene projekta „Do zdravlja na dva kotača“ u Sisku - 16. siječnja 2019.
    U okviru projekta „Do zdravlja na dva kotača 16. siječnja 2019. godine učenici i mentorica Medicinske škole Bjelovar posjetili su Srednju školu Viktorovac Sisak, te aktivno radili na realizaciji projekta, te slušali izlaganja biciklista Saše Paripovića i Alena Mušića.

 

 Pročitaj više...
Druga razmjena u projektu „Joga u službi zdravlja i zadovoljstva“ - 16. siječnja 2019.
   U srijedu, 16. siječnja 2019. godine, u Srednjoj školi Viktorovac Sisak realizirana je druga razmjena učenika u projektu „Joga u službi zdravlja i zadovoljstva“. Pored domaćina, na razmjeni su sudjelovali učenici i mentori Srednje škole Čakovec i Srednje škole Bjelovar.
 Pročitaj više...
Druga razmjena u projektu „Ritam s konjem“ u Sisku - 16. siječnja 2019.
 
  U srijedu, 16. siječnja 2019. godine, u Srednjoj školi Viktorovac Sisak realizirana je druga razmjena učenika sa učenicima iz
Srednje škole Čakovecu, te se radilo na projektu „Ritam s konjem“.
 Pročitaj više...
Zapisnik sa sastanka koordinatora i voditelja „E-medica“ - 14. prosinca 2018.
   U petak, 14. prosinca 2018., u Medicinskoj školi Ante Kuzmanića - Zadar, održan je sastanak školskih koordinatora i voditelja projekta „E-medica“
    Donosimo cjeloviti zapisnik sa detaljnim osvrtom na buduće aktivnosti vezane uz pripreme 12. Smotre „Dani E-medica 2019.“, imenovanje Organizacijskog i Programskog odbora Smotre, izvješća o razmjenama i  dosadašnjim realizacijama zajedničkih učeničkih projekata, daljnjem vremeniku, prijedlozima stručnih predavanja nastavnika i podjelama aktivnosti i zaduženja u organizaciji 12. Smotre „Dani E-medica 2019.“
 Pročitaj više...
OBRAZAC SUGLASNOSTI objavljivanja osobih podataka učenika - 27. lipnja 2018.
   Zakon o zaštiti osobnih podataka, a kroz Opće uredba o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća Europe, sve članice EU obvezne su primjenjivati ove odredbe od 25. svibnja 2018. Ovim su donesena bitna ograničenja u manipuliranje osobnim podacima učenika.
   S toga svim sudionicima u projektima „E-medica“ preporučamo da od roditelja/staratelja učenika koji sudjeluju u projektima
„E-medica“ tražite suglasnost objavljivanja njihovih imena, video i foto zapisa na prezentacijama, internetskom portalu „E-medica“, kao i na mrežnim stranicama vaše i partnerskih škola.
   OBRAZAC SUGLASNOSTI!
 Pročitaj više...
Izvješće sa sastanak koordinatora i radionica WordPressa - 18. svibnja 2018.

   U petak, 18. svibnja 2018., s početkom u 10:00 sati, u Medicinskoj školi Ante Kuzmanića - Zadar, održan je  sastanak školskih koordinatora i radionica WordPess-a koju je vodio Tomislav Negulić iz CARNET-a.
   Donosimo zapisnik sastanka!

 Pročitaj više...

  
ALBUMI 2019.  ALBUMI 2019. Minimiziraj


  četvrtak, 04. travnja 2019.
473 fotografije (M. Bakonji)  petak, 05. travnja 2019.
493 fotografije (M. Bakonji)


  subota, 06. travnja 2019.
484 fotografije (M. Bakonji)


  nedjelja, 07. travnja 2019.
171 fotografije (M. Bakonji)

  
Na mrežama 2019.  Na mrežama 2019. Minimiziraj

  
NOVOSTI  NOVOSTI Minimiziraj

 

  
 Vaši pozdravi Minimiziraj
 

 

 

 

 

  


  
 O rubrici vijesti Minimiziraj

   Sadržaji vijesti izražavaju obavijesti i informacije njihovih autora, odnosno koordinatora (i voditelja) koji imaju ovlasti objavljivanja vijesti, a ne urednika portala ili voditelja projekta (osim kada se radi o njihovim vlastitim porukama). S toga svaki koordinator preuzima s autorom članka punu odgovornost za sadržaj i mogući učinak sadržaja, a urednik preuzima odgovornost za uklanjanje svih neprimjerenih i štetnih sadržaja u razumnom roku.

 E-medica@medskolazd.hr


  
 Zahvaljujemo na potpori projektu „E-medica": Minimiziraj

  
© 2019 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2019 by DotNetNuke Corporation