en-UShr-HR
Traži
3. srpnja 2020. ..:: Projekti » Projekti u tijeku ::..   Prijava
..... Zajednički učenički projekti koji su u tijeku  ..... Zajednički učenički projekti koji su u tijeku Minimiziraj

PROJEKTI KOJI SU NAJAVLJENI I KOJI ĆE SE REALIZIRATI U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020.
 

    Na ovim stranicama objavljujemo prijavljene zajedničke učeničke projekte za slijedeću školsku godinu, a koji su prijavili koordinatori škole nositelja projekta.
 
   Voditelji projekta popunjava službeni obrazac prijave projekta sa razrađenim projektnim planom (sinopsis projekta), a zatim obrazac dostavlja svom školskom koordinatoru koji ga prosljeđuje Nacionalnom koordinatoru projekata Zlatici Šimunović (na email zlatica.simunovic@skole.hr). Time je projekt službeno prijavljen i  objavljuje se na mrežnim stranicama „E-medica".
   Zainteresirane škole se putem svog školskog koordinatora javljaju koordinatoru škole nositeljice projekta koji ih prijavljuje kao PARTNERE u projektu.

  
Voditelji školskih projektnih timova (mentori) vode učenike kroz projekt i suradnju, odnosno razmjene učenika sa drugim školama. O tome pišu izvješća koja se isključivo preko školskog koordinatora šalju Nacionalnoj voditeljici razmjene učenika Nataliji Šnidarić (na email natalija.snidaric@skole.hr). Izvješća se objavljuju na naslovnici internetskih stranica „E-medica" i u rubrici Realizirane razmjene učenika", ali i na službenoj stranici samog projekta u rubrici: „Projekti u tijeku".
   Projekti se realiziraju tijekom školske godine, a po njihovom završetku i prezentaciji na Smotri „Dani E-medica". Svi projekti biti će trajno dostupni i "preseljeni" iz „Projekti u tijeku" u rubriku Realizirani projekti".

   Kako je osnova našeg rada promicanje suradnji i korištenja informacijsko komunikacijskih tehnologija, to je temelj ovog segmenta izrada zajedničkih projekata između dvije do pet škola kroz međusobne posjete školskih timova, ali i korištenje informacijsko-komunikacijskih tehnologija u međusobnoj komunikaciji i obradi projektne teme. U izradi zajedničkih projekata učenici pri zajedničkom radu koriste sve oblike komuniciranja (email, Adoba Connect, Skype, Polycom, Facebook, Twiter...). Upravo na ovim stranicama objavljuju se redovna „izvješća“ koja prate realizaciju projekta, promoviraju ga, ali i za stalno ostaju kao popratni materijal realiziranog projekta i njegove prezentacije.
   Također želimo napomenuti da suradnja više škola na izradi zajedničkog projekta mora rezultirati jednom jedinstvenom prezentacijom koju su izradili učenici, te da se svi materijali (prezentacija, video i audio materijali, ankete, dokumenti...) dostavljaju na email nacionalne voditeljice projekata Zlatice Šimunović
(na email zlatica.simunovic@skole.hr). Na ovaj način svi posjetitelji naših službenih mrežnih stranica
„E-medica" mogu vidjeti vaš rad i koristiti ga za svoje potrebe u nastavi.
 

      Zajednički učenički projekti koji su u tijeku realizacije, a koji će po završetku biti prezentirani na 13. Smotru "Dani E-medica 2020.":
 
                                      

 

 1. Terapija plesom i pokretom
 2. Kako prepoznati da osoba laže
 3. Pokreni se – promijeni se
 4. Eksperimenti na ljudima u Drugom svjetskom ratu
 5. Glazba i mozak - od začeća do smrti
 6. Ortoreksija – s one strane ekrana
 7. Prepoznaj me i učini prvi korak
 8. Mikrobiom i fermentirana hrana
 9. Važnost EQ u radu zdravstvenih djelatnika
 10. Tko su i kako danas žive „naši anđeli“
 11. Epidemija Alzheimera
 12. Život nisu puzzle
 13. Smijeh je lijek
 14. Aqua aerobik – snaga je u vodi
 15. Kuga kroz povijest
 16. Mobitel – Dobar sluga, loš gospodar
 17. Terapija glazbom
 18. Uzroci i posljedice kliničke smrti
 19. Svakom po jedna trava i nikog ne boli glava
 20. Trihineloza - stari-novi neprijatelj
 21. Kako kućni ljubimci pozitivno utječu na zdravlje čovjeka
 22. Poluge u nama
 23. Maloljetnička trudnoća - abortus
 24. Kromoterapija i kako vratiti tijelo u ravnotežu
 25. Utjecaj čitanja na starenje
 26. Oni žive u nama

  
 Zahvaljujemo na potpori projektu „E-medica": Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation