en-UShr-HR
Traži
2. lipnja 2020. ..:: Projekti » Završeni projekti » Realizirano 2009./2011. » Umijeće ljubljenja ::..   Prijava
 Škola za primalje Zagreb: Umijeće ljubljenja Minimiziraj

 
"Umijeće ljubljenja"
projekt Medicinske škole Bjelovar
 

   Navedeni projekt pojavljuje se u sustavu glavnog projekta "USNA ŠUPLJINA" čiji je pokretač bila Medicinska škola Bjelovar, a Škola za primalje Zagreb je bila suradnik u ovom segmentu. Mentorica Škole za primalje bila je mr. sc. Konstantina Božak. Na projektu Usna šupljina surađivala je i Medicinska škola iz Skoplja (Makedonija).

    U projektu "Umijeće ljubljenja" istražili smo razne zanimljivosti u vezi poljubaca; vrste poljubaca koje su se pojavljivale u povijesti filmske industrije, pronalazili smo tehnike ljubljenja, najdulji poljubac, najpoznatije poljupce, najromantičniji poljubac svih vremena, obradili smo i medicinski aspekt ljubljenja. Izradili smo anketu koju smo provodili među srednjoškolcima, posebno za djevojke, te posebno za mladiće; može li poljubac odbiti, što danas djevojke i mladići očekuju od poljupca ili koji poljubac im je dobar. Ustanovili smo kako mladići ranije počinju s prvim poljupcem (13. Ili 14. godina) dok je kod djevojaka taj trend pomaknut na godinu do dvije godine kasnije. Izradili smo listiće o vrstama poljubaca koje smo dijelili učesnicima Dana E-medice 2011. U Dugoj uvali.

   Bili smo na razmjeni učenika u Medicinskoj školi Bjelovar 7.10.2011., te smo pozivali na povratnu razmjenu 21.10.2011. u Zagrebu, ali Medicinska škola Bjelovar nije mogla doći.

Na projektu su sudjelovale učenice Škole za primalje:

  1. Monika Scholz
  2. Domana Vukman
  3. Mateja Braović
  4. Petra Rac
  5. Petra Golja

Mentor: mr.sc. Konstantina Božak
 


  
 Dokumenti projekta: Umijeće ljubljenja Minimiziraj

Projektni materijali:
 

kiss_kiss_-primalje1.pptx  (2.608 KB)

 


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation