en-UShr-HR
Traži
4. kolovoza 2020. ..:: Razmjene » Realizirane razmjene učenika » Razmjene 2010./2011. » 14. razmjena Maribor - Zagreb ::..   Prijava
 Posjeta učenika Zdravstvene in kozmetične šole Maribor Školi za primalje Zagreb Minimiziraj

 
Razmjena učenika Zdravstvene in kozmetične šole Maribor i Škole za primalje Zagreb Zadar

(05 i 06. listopada 2010.) 

     Od 5. do 6. lipnja 2010. organizirana je nova učenička razmjena, učenici i nastavnici Zdravstvena in kozmetična šola Maribor bili su u posjeti Školi za primalje u Zagrebu, a prigodom nastavka rada na zajedničkom učeničkom projektu "Jednokratne ili platnene pelene".

 
HODOGRAM DOGAĐANJA:
 1. DAN - Pri dolasku u školu gosti su bili smješteni u Školskom domu, a zatim je sljedilo: Razgled škole - Razgled Bolnice sestara milosrdnica (rodilište) u pratnji vms Josipe Štefanić - Ručak - Sastanak mentora, učenica i koordinatora za projekt o pelenama - Poslijepodnevna nastava (porodništvo, engleski, računalstvo) - Večera - Slobodno vrijeme (šetnja gradom i shopping).
 

 2. DAN -  Bio je organiziran polazak modernim turističkim autobusom u Krapinu - Uz lokalne turističke vodiče ostvaren je razgled grada Krapine, Muzeja Krapinskih neandertalaca, Muzeja i memorijalnog centra Ljudevita Gaja, Crkve sv. Katarine. Nakon veselog druženja i fotografiranja u Krapini, završila je naša razmjena, te su se gosti uputili u Sloveniju.

    Naši gosti bili su oduševljeni realiziranom suradnjom i programom posjeta, stoga sam bila sloboda kao komentar na njihovih dojmova prenijeti e-mail Danice Perše, koordinatorice Zdravstvene in kozmetične šole Maribor:
 
"Draga Konstantina,
   veeeeeeeeeeeeliko hvala na poklonu i gostoprimstvu, koje si nam pripremila.
Učenice i kolegici Darinka i Metka veoma su oduševljeni svemu što su ovih dva dana vidjeli i doživjeli.
   Još jednom Konstantina hvala tebi, kolegici Ivani ... i ravnateljici.
   Molim te da joj preneseš moje pozdrave.
   Nadam se, da ćemo nastaviti našu suradnju tako u e-medici, kao i u izmjeni učenica.
    Lijep pozdrav,

         Danica."

Na kraju, i ja vas sve lijepo pozdravljam, te se doskora vidimo na Bjelolasici.

Konstantina Božak


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation