en-UShr-HR
Traži
20. rujna 2019. ..:: Razmjene » Realizirane razmjene učenika » Razmjene 2011. » 18. razmjena Primalje Zagreb - Bjelovar ::..   Prijava
 Razmjena Škole za primalje Zagreb i Medicisnke škole Bjelovar Minimiziraj

 
Škola za primalje na učeničkoj razmjeni u Medicinskoj školi Bjelovar
  -  7. listopada 2011. -

     U petak, 7.  listopada 2011. učenice Škole za primalje iz Zagreba: Antonia Mikula i Monika Scholz, s profesoricama Ivanom Paulin i Konstantinom Božak bile su na učeničkoj razmjeni u Medicinskoj školi Bjelovar. Trebala je s nama ići i učenica Maja Tutić, ali se uoči puta razboljela. Dočekala nas je koordinatorica Biljana Balenović, te smo s njom pogledali barutanu, popili kavu u kafiću, razgledali centar Bjelovara, te bježeći pred kišom i snažnim vjetrom otišli u Medicinsku školu Bjelovar. Tamo smo robišli školu, te održali sastanak o projektima "I bi svjetlost…", te "Usna šupljina".
   Utanačili smo detalje oko njihove prezentacije na "Danima E-medice" u Dugoj uvali 2011. Navedene učenice Škole za primalje "vrbovale" su učenike iz 3. i 4. razreda Medicinske škole Bjelovar za sudjelovanje u anketi "Umijeće ljubljenja" koju već neko vrijeme provodimo među mladima, a o čemu ćete podrobnije čuti u Dugoj uvali. Dečkima je u početku bilo malo neugodno, ali su vrlo hrabro odlučili izdržati i odgovoriti na sva pitanja iz ankete. Cijeli dan je brzo proletio, te smo se uputili na put za Zagreb.

   Škola za primalje priprema uzvratnu učeničku razmjenu 21. listopada 2011. na koju zove medicinske škole iz Bjelovara, Maribora, Zadra, Splita i Skopja.

Konstantina Božak                 
(koordinatorica Škole za primalje Zagreb)


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2019 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2019 by DotNetNuke Corporation