en-UShr-HR
Traži
4. kolovoza 2020. ..:: Razmjene » Realizirane razmjene učenika » Razmjene 2011./2012. » 17. razmjena Mlinarska - Pomorska Zadar ::..   Prijava
 Posjeta Škole za medicinske sestre Mlinarska, Zagreb Pomorskoj školi Zadar Minimiziraj

 
Učenici i nastavnici Škole za medicinske setre Mlinarska, Zagreb
 u posjeti Pomorskoj školi Zadar 
(2. - 3. lipnja 2011.) 

     U okviru nacionalnog projekta "E-medica" i proširivanja suradnje i sa drugim srednjim školama, u četvrta i petak (2. i 3. svibnja, 2011. godine) Pomorska škola Zadar je ugostila Školu za medicinske sestre Mlinarska iz Zagreba.

   Bio je to susret organiziran povodom pripreme projekata za "E-medica" na koju smo se odazvali i ove godine ponukani jako dobrim dojmovima i iskustvom prošlogodišnje suradnje sa školama diljem Lijepe naše, a pogotovo sa Pomorskom školom Zadar.
   U dvodnevnom boravku učenici su imali radna jutra i slobodna popodneva. Ujutro su se rađale ideje za zajedničke projekte sa profesorima - mentorima te učenicima i učenicama dvaju škola.
   U popodnevnim satima organi-ziran je obilazak Zadra i upoznavanje kulturne baštine grada. Također je to bila prilika i da posjete naše pojedine školske kabinete za vrijeme nastave i steknu što bolji dojam kako naši učenici stječu znanje i zvanja iz pojedinih smjerova.
   Zajedničko druženje smo iskoristili i za proširivanje stečenih znanja o zadanim temama koje ćemo zajedno izložiti na susretu svih škola sudionica "E-medica".
   Razmjena učenika nam je omogućila da se bolje povežemo sa Mlinarskom školom te unaprijed dogovorimo i naš dolazak u Zagreb.
   Radujemo se novostečenim prijateljstvima, i budućim susretima.

Škola za medicinske   
sestre Mlinarska, Zagreb

 


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation