en-UShr-HR
Traži
9. srpnja 2020. ..:: Razmjene » Realizirane razmjene učenika » Razmjene 2013./2014. » 36. razmjena Mlinarska - Vrapče ::..   Prijava
Razmjena učenika Mlinarske i Vrapča (12. lipanj 2013.)  Razmjena učenika Mlinarske i Vrapča (12. lipanj 2013.) Minimiziraj
 

Razmjene učenika Mlinarske i Vrapča u okviru tri zajednička projekta

   U srijedu, 12. lipnja 2013. učenici i mentori Škole za medicinske sestre Vrapče posjetili su našu školu u sklopu tri zajednička projekta E-medice: Primjena znakovnog jezika u struci, Uniforma medicinske sestre i Štitnjača. Učenicima koji su prvi puta posjetili našu školu pokazali smo suvremeno opremljene kabinete za strukovnu nastavu, a nakon razgleda podijelili su se u skupine po projektima i detaljnije radili na njima.
   Na projektu
Primjena znakovnog jezika u struci, čiji smo nositelji mi, učenici Mlinarske izvijestili su o svojoj razmjeni s Pomorskom školom Zadar, pokazali im radnu verziju prezentacije, dogovorili potrebne izmjene i nadopune te su detaljnije razgovarali o provedenoj anketi i dobivenim rezultatima. Dogovorili su da će do rujna snimiti video materijal i doraditi prezentaciju.
   U projektu
Uniforme medicinske sestre, čiji je nositelj Škola za medicinske sestre Vrapče, učenici su pregledali crteže uniformi koje su izradili učenici Primijenjene škole, pregledali su radnu verziju prezentacije na kojoj rade učenici Škole za medicinske sestre Vinogradska te su dogovorili korake u kontaktiranju svih medicinskih škola s ciljem provedbe ankete.
   Radeći na projektu
Štitnjača učenici su još jednom podijelili svoje dojmove s operacije štitnjače kojoj su prisustvovali u Poliklinici Leptir, radili su na sadržaju prezentacije koji su obradili učenici iz Mlinarske te su dogovorili da će tijekom provođenja zdravstvenih vježbi na klinikama detaljnije ispitati i doći do informacije vezano za endokrinološki sustav.
   U kratkom zajedničkom druženju nakon radnog dijela razmjene učenika naših dviju škola, dogovoreno je da će se do rujna realizirati navedeni zadaci, kada očekujemo još jednu razmjenu svih škola koje sudjeluju u ovim projektima.

   

 Natalija Šnidarić, pedagoginja škole
Škola za medicinske sestre Mlinarska


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation