en-UShr-HR
Traži
9. srpnja 2020. ..:: Razmjene » Realizirane razmjene učenika » Razmjene 2013./2014. » 37. razmjena Varaždin - Pomorska Zadar ::..   Prijava
37. razmjena: Posjet učenica Medicinske škole Varaždin Pomorskoj školi Zadar (06. lipanj 2013.)  37. razmjena: Posjet učenica Medicinske škole Varaždin Pomorskoj školi Zadar (06. lipanj 2013.) Minimiziraj
 

Učenice Medicinske škole Varaždin posjetile Zadar i Pomorsku školu
(Zadar, 6. lipnja 2013.)

   U četvrtak, 6. lipnja 2013. godine učenice Tena Hudoletnjak i Lara Lacković iz Medicinske škole Varaždin u pratnji mentorice Ksenije Janjušević krenule su u Zadar na trodnevno druženje s učenicima i mentorima iz Pomorske škole Zadar i Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar. Ova razmjena dio je rada na zajedničkom projektu "Stereotipi i predrasude prema LGBT zajednici". Krenule smo u ranim jutarnjim satima prema Zadru.
   Kada smo stigle oko podneva na autobusnoj stanici dočekala nas je profesorica koja nas je odvezla do Pomorske škole. Upoznale smo se s učenicima koji surađuju s nama na projektu. Malo smo popričali i razmijenili mišljenja o temi koju imamo. Zatim smo otišli na ručak, te se smjestili u Omladinski hostel Zadar gdje su nas dočekale lijepo uređene sobe i udobni kreveti.
   U poslijepodnevnim satima ponovno smo se sastali da podijelimo zadatke za projekt. Svaki je dobio svoje područje koje će istražiti. Kasnije smo otišli na večeru i malo razgledati grad, te se zabaviti.
   Sljedeći dan ujutro nakon doručka otišle smo ponovno u školu, sastavili smo anketu koju ćemo provesti po našim školama, pronašli malo podataka o LGBT zajednicama i pobliže se dogovorili o daljnjim radovima na projektu. Poslijepodne smo otišle na ručak i razgledati do kraja grad i njegove kulturne znamenitosti.
   Navečer smo se svi zajedno zabavljali. Sljedećeg jutra tužno smo se latile pakiranja kofera i pripremile se za polazak kući. Kući smo stigle prepune lijepih doživljaja i novih iskustava.
    S nestrpljenjem iščekujemo posjetu Zadrana našem kraju i našem ponovnom susretu u Varaždinu!

 

   

  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation