en-UShr-HR
Traži
2. lipnja 2020. ..:: Razmjene » Realizirane razmjene učenika » Razmjene 2013./2014. » 38. razmjena u Zagrebu ::..   Prijava
38. razmjena učenika: Kreativnost izrade uniforme medicinskih sestara (23. svibnja 2013.)  38. razmjena učenika: Kreativnost izrade uniforme medicinskih sestara (23. svibnja 2013.) Minimiziraj

   
Kreativne razmjene učenika na izradi buduće uniforme medicinskih sestara

(Zagreb, 23. svibnja 2013.)
 

   U okviru projekta E-medica, a kroz realizaciju zajedničkog učeničkog projekta "Uniforme medicinskih sestara", u kojem surađujemo sa Školama za medicinske sestre Mlinarska, Vinogradska, Zdravstvenom školom iz Maribora, te Školom primijenjene umjetnosti iz Zagreba; imali smo posebnu temu: "Buduće uniforme medicinskih sestara".
   Za ovaj projekt koristila nam je posebno velika kreativna pomoć upravo od učenika i nastavnika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Zagreb!
   Prvi puta smo se susreli 11. travnja 2013. godine, kada smo kratko raspravljali o našoj ideji, mogućem izgledu uniforme, tkaninama i udobnosti budućih uniformi, ali i njenoj primjenjivosti u svakodnevnom zahtjevnom poslu medicinskih sestara.
   Učenici primijenjene škole su nas pomno slušali, te bilježili sve naše ideje i prijedloge, sugestije, tako da smo već 18. travnja vidjeli prve skice! Moramo priznati, bili smo oduševljeni ponuđenim!
   Za treći susret (10. svibnja 2013.) učenici su se potrudili i napravili prave skice uniformi. Pred nama je bio težak zadatak: odabrati najbolju među ponuđenim skicama! Uz dosta dvoumljenja i dogovora, na kraju smo izabrali one koje su nam se činile najmodernije i najefikasnije, kao spoj udobnosti, mode i praktičnosti. Još smo raspravili neke nedostatke i promjene boja i ubrzo je sve sjelo na svoje mjesto. Već 23. svibnja kreacije su bile gotove, savršene.
   Odabrali smo jednu od niza predivnih uniformi, a koja će se, nadamo se i šivati.
Želimo što zornije prikazat kako mi zamišljamo izgled naših sestara u bliskoj budućnosti. Nadamo se već u jako bliskoj budućnost!

Škola za medicinske sestre Vrapče

     

  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation