en-UShr-HR
Traži
3. lipnja 2020. ..:: Razmjene » Realizirane razmjene učenika » Razmjene 2014./2015. » 56. razmjena Zagreb-Zadar-Sisak ::..   Prijava
Prva razmjena učenika u projektu "Zbrinjavanje rana" (15. i 16. svibnja  2014.)  Prva razmjena učenika u projektu "Zbrinjavanje rana" (15. i 16. svibnja 2014.) Minimiziraj

 
Izvješće o prvoj razmjeni učenika Zagreba, Zadra, Bjelovara i Siska
u projektu "Zbrinjavanje rana"


   U projektu Zbrinjavanje rana realizirana je prva ovogodišnja razmjena učenika.
 
   U četvrtak, 15. svibnja 2014. u dvodnevni posjet stigli su nam učenici, mentorica Božica Magaš i školski koordinator E-medice Marin Perinić iz Pomorske škole Zadar.
   U razmjeni učenika u petak, 16. svibnja pridružili su se učenici i mentorice Marina Čaić i Vesna Herceg iz Srednje škole Viktorovac iz Siska te učenice i mentorica iz Medicinske škole Bjelovar Marina Šoštarić.
   Nakon upoznavanja učenika i mentora posjetili smo Polikliniku za barokomoru – Oxy u KB Dubrava. Dr. Andrić održao nam je predavanje, a učenici su imali mogućnost razgledati barokomoru. Povratkom u Mlinarsku učenici Bruno Kuzmanović i Domagoj Purgar održali su radionicu u 1d razredu, koja je tematski vezana za istraživački i teorijski dio projekta. Ostali suradnici na projektu, učenici i mentori, pratili su njihov rad, a na kraju su ukratko analizirali i dogovorili na koji način će istu radionicu provesti u svojim školama. Nakon ručka pokazali smo im našu školu i kabinete zdravstvene njege te smo razmjenu završili radom na teorijskom dijelu projekta.
   Svoje goste ispratili smo u kasnim poslijepodnevnim satima.

Natalija Šnidarić


   Bio sam oduševljen njihovim gostoprimstvom i ljubaznošću. Smještaj je bio odličan i nismo mogli tražiti bolji. Bilo mi je stvarno zabavno i vrlo edukativno. Učenici su nas dobro prihvatili. Vrlo sam zahvalan na druženju sa njima i na njihovoj dobroj volji. Sve u svemu bilo je odlično i vrlo zabavno.

Jure Zupčić 3BS, Pomorska škola Zadar   Stvarno je lijepo iskustvo sudjelovati u ovom projektu. Stekli smo nove prijatelje iz svih krajeva Hrvatske, razmijenili mišljenja i nadam se da ćemo uspješno ostvariti naš cilj te da će naš projekt isto tako biti uspješan. Bilo bi mi zadovoljstvo da ostanem u kontaktu sa svim tim predivnim ljudima!

Antonija Skender, Srednja škola Viktorovac, Sisak

   Ova razmjena mi je bila jedno predivno novo iskustvo. Zanimljivo, korisno i poučno. Pitam se kad će opet.... Jako mi se svidio način prezentacije ogromnog znanja, iskustva srednje Mlinarske škole. Sve je bilo jako jednostavno, zabavili smo se, upoznali nova lica. Lijepo su nas dočekali i otpratili, veselim se našoj suradnji.

Leonita Keranović, Srednja škola Viktorovac, Sisak

   Razmjena učenika u sklopu projekta ''Zbrinjavanje rana'' te sudjelovanje na samoj E-medici je izuzetno koristan segment u daljnjem školovanju te mi je posebno drago da mi je tako nešto omogućeno. Programi i planovi koji se provode u sklopu projekta su dobro razrađeni te škole koje sudjeluju doprinose na najbolji način. Drago mi je da se sve odrađuje u potrebnome roku te da sve teče prema planu. Predavanje koje su održali učenici Medicinske škole Mlinarska dobro je tematski obrađeno te je sadržaj prezentacije dostupan i lako se uči što je izuzetno važno. Radujem se daljnjoj suradnji sa ostalim suradnicima.

Petra Markuš, Medicinska škola Bjelovar


    
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation