en-UShr-HR
Traži
3. lipnja 2020. ..:: Razmjene » Realizirane razmjene učenika » Razmjene 2014./2015. » 72. razmjena: Zagreb-Skopje ::..   Prijava
Razmjena učenika Mlinarske i Skopja na projektu „Organska kozmetika”  (13. listopada 2014.)  Razmjena učenika Mlinarske i Skopja na projektu „Organska kozmetika” (13. listopada 2014.) Minimiziraj


Razmjena učenika Mlinarske i Skopja na projektu „Organska kozmetika

   U ponedjeljak, 13. listopada 2014., u okviru projekta Organska kozmetika, u kojem Mlinarska surađuje sa Srednjom medicinskom školom grada Skopja „Dr. Panče Karagjozov“ iz Makedonije, proveli smo zabavno i korisno poslijepodne u izradi prirodnog tonika i maske za lice od krastavaca.
   Osim Marine i Matilde koje rade na projektu, našoj kratkoj kozmetičkoj radionici pridružili su se i ostali učenici koji ove godine sudjeluju u E-medici: Domagoj, Bruno, Lucija, Andrea, Paula, Ana i Dajana.
   U izradi kozmetike od krastavaca pomagala nam je naša mentorica Đurđica Stanešić, a posebna gošća bila je i naša suradnica na projektu gospođa Dubravka Gabrić, dipl. ing. kemije koja radi u Ljekarni Velika Gorica II.
   Recepturu za izradu kozmetike dobili smo od naših suradnika, učenika iz Makedonije. Izrada tonika i maske za lice bila jako zanimljiva, korisna i poučna.
   Koristili smo isključivo svježe namirnice, kao što su krastavci, med, limun, kiselo vrhnje, sojino mlijeko, aloa vera i avokado, a najveće zadovoljstvo bilo nam je napravljene proizvode međusobno podijeliti i istu večer ih isprobati.
   Posebno pohvaljujemo naše dečke Brunu i Domagoja, koji su se hrabro prihvatili svakog zadatka, između ostalog rezanja krastavaca i miješanja namirnica!

Marina Pranjić & Matilda Gegović
    
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation