en-UShr-HR
Traži
4. lipnja 2020. ..:: Razmjene » Realizirane razmjene učenika » Razmjene 2015./2016. » 76. razmjena Bedekovčina-S.Mitrovica ::..   Prijava
Učenici Srednje škole Bedekovčina  posjetili Srednju medicinsku školu „Draginja Nikšić“ u Sremskoj Mitrovici  Učenici Srednje škole Bedekovčina posjetili Srednju medicinsku školu „Draginja Nikšić“ u Sremskoj Mitrovici Minimiziraj

  Učenici i nastavnici Srednje škole Bedekovčina u posjeti Srednjoj medicinskoj školi "Draginja Nikšić" u Sremskoj Mitrovici, na projektu:

  "Narodna vjerovanja"


    Učenici Srednje škole Bedekovčina koji sudjeluju u projektu "Narodna vjerovanja" posjetili su Srednju medicinsku školu "Draginja Nikšić" u Sremskoj Mitrovici, a čiji učenici također rade na spomenutom projektu. Posjet se realizirao od 19. - 21. ožujka 2015. godine, a u razmjenu su išle tri učenice fizioterapeutskog smjera (Mateja Brčić, Natalija Dukarič te Anamarija Pavlin) u pratnji mentora profesorice Danijele Švigir, te koordinatora profesorice Suzane Đanić.

   Prvi dan, na svečanom prijamu uz prigodni program koji su vodili Branislav Vuletić, koordinator Srednje škole "Draginja Nikšić" te Aleksandra Topić, metor već spomenutog projekta iz iste škole, s učenicima su predstavili rad svoje škole i pokazali nam sve kabinete.
   Drugi je dan bio rezerviran za predstavljanje projekta te razgovor o istom. Prisustvovali smo i satu masaže te se detaljnije upoznali s radom škole.
   Slijedio je i prijem kod gradonačelika gdje smo dali izjavu za TV Srem. Nakon toga posjetili smo Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gdje smo prisustvovali predavanju glavne sestre spomenutog Instituta te obišli operacijske sale, intenzivne jedinice i upoznali se s rehabilitacijskim programom.
   Uslijedio je posjet tvrđavi u Petrovaradinu te ručak uz radni sastanak. Večer je bila rezerviana za druženje i bolje upoznavanje.
   Posljednji dan boravka proveli smo u razgledavanju znamenitosti Sremske Mitrovice koja nas je oduševila baš kao i gostoljubivost i velikodušnost naših domaćina koji su se potrudili da naš boravak u njihovom gradu zaista bude poseban.
   Posebno je dojmljiv bio ispraćaj jer je uz zvukove tabure koju je svirao jedan učenik rastanak bio zaista tužan.
   Ova će nam razmjena ostati u lijepom sjećanju jer smo puno naučili, razmjenili znanja o narodnim vjerovanjima i prije svega stekli prijatelje za cijeli život. Zbog velike zainteresiranosti učenika za spomeniti projekt dogovorili smo se da će se isti nastaviti i iduće školske godine te da učenici Srednje škole "Draginja Nikšić" sa svojim mentorima i koordinatorom posjete Bedekovčinu.
   Veselimo se ponovnom susretu i 9. Smotri "Dani E-medica" kada ćemo svima prezentirati što smo sve uradili tijekom prošle školske godine.

Danijela Švigir, prof.     
Srednja škola Bedekovčina   
 

    
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation