en-UShr-HR
Traži
1. lipnja 2020. ..:: Razmjene » Realizirane razmjene učenika » Razmjene 2015./2016. » 79. razmjena u Novom Mestu ::..   Prijava
Mlinarska i Pregrada u Novom Mestu, a u okviru projekta "Zdravstvenom turizmu"  Mlinarska i Pregrada u Novom Mestu, a u okviru projekta "Zdravstvenom turizmu" Minimiziraj

 

Razmjena učenika:
Posjeta učenika iz Zagreba i Pregrade Novom Mestu     U okviru projekta E-medica "Zdravstveni turizam", sa Srednjom školom Pregrada, posjetili smo 1. i 2. listopada 2015. godine Novo Mesto, gdje su nam učenice i mentorice Srednje zdravstvene in kemijske šole Novo Mesto priremile bogat program.
   Razgledali smo Šmarješke toplice, njihove smještajne kapacitete, dijagnostički i rehabilitacijski centar i wellnes. Kroz zdravstveni centar proveo nas je predstojnik zdravstvenega centra Danilo Radošević, dr.med.spec.internist. Oduševili su nas individualnim pristupom svakom pacijentu. Djelatnici toplica održali su kratko predavanje o svojim programima, a potom nas počastili zdravim desertima.
   Nakon obilaska toplica uputili smo se u Otočec. Tamo nas je dočekala prof. Mirjam Bauer koja nas je najprije informirala o pravilima, a potom nas uputila u nordijsko hodanje i golf.
   Nakon toga otišli smo u Srednju zdravstvenu in kemijsku šolu Novo mesto gdje nas je srdačno dočekala ravnateljica Damjana Papež. Predstavili smo dosad učinjeno na projektu i dogovorili daljnju suradnju .
   Predvečer smo, šećući, u pratnji prof. Svjetlane Ćirković razgledali grad, a nakon toga otišli u hostel na zasluženi odmor.
   Drugoga jutra razgledali smo Srednju zdravstvenu in kemijsku šolu , a sudjelovali smo i u nastavi iz strukovnih predmeta. Pokazali su nam kabinete za strukovnu nastavu, sportsku dvoranu Leona Štruklja i učenički dom. Uslijedio je rad na projektu, sastavljanje završne prezentacije i posljednji dogovori vezani uz projekt.
   Djevojke iz Srednje zdravstvene in kemijske šole sa svojim su nas mentoricama lijepo ugostile i naš boravak učinile ugodnim i zanimljivim. Nadamo se daljnjoj suradnji s njima.

Učence: Paula Filar, Anamarija Zebić, Andrea Ivošević
Mentorice: Sandra Samošćanec i Đurđica Stanešić       

    
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation