en-UShr-HR
Traži
29. svibnja 2020. ..:: Razmjene » Realizirane razmjene učenika » Razmjene 2015./2016. » 88. razmjena Pakrac-Bjelovar ::..   Prijava
Razmjena u projektu "Šteti li kava zdravlju?" i posjet Bjelovaru  Razmjena u projektu "Šteti li kava zdravlju?" i posjet Bjelovaru Minimiziraj

  Bjelovar, 02. veljače 2016.

 

Razmjena učenika u projektu "Šteti li kava zdravlju?"
 

      Po unaprijed dogovorenom terminu susreta između Srednje škole Pakrac i Medicinske škole Bjelovar u vezi projekta "Šteti li kava zdravlju?", učesnici su se u utorak, 2. veljače 2016. godine susreli u Medicinskoj školi Bjelovar.
   Iz Srednje škole Pakrac u razmjeni su sudjelovali učenici: Lucija Jurković (4.b), Barbara Grčić (4.b) i Ante Čuljak (4.b), a u pratnji svojih mentorica profesorica: Dijane Štampf i Ane Tidlačko. Oni su revno radili na projektu, kojeg su i voditelji.
    Iz Medicinske škole Bjelovar nazočne su bile učenice koje također rade na projektu i to Josipa Tutić (4.b) i Marina Tašić (4.b) u pratnji mentorice Željke Holjević, prof.
   Nakon upoznavanja učenici su detaljno
prošli po materijalima koje je pojedina škola napravila, a učenici Srednje škole Pakrac su sve već prethodno objedinili u jedinstveni produkt, odnosno prezentaciju. Učesnici u projektu su se dogovorili za manje izmjene uz budno oko i savjete svojih mentorica.
   Nakon dogovorenih izmjena učenici su uvježbavali izlaganje prezentacije za skore "Dane E-medica".
   Nakon radnog dijela susreta koji je završio oko 12.30 sati. Domaćini su goste proveli kroz svoju školu. Upoznali su ih s ravnateljicom škole, stručnom službom, te im pokazali specijalizirane kabinete u kojima se vrše vježbe iz pojedinih medicinskih struka.

Izvještaj napisala
Željka Holjević  


    
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation