en-UShr-HR
Traži
4. lipnja 2020. ..:: Razmjene » Realizirane razmjene učenika » Razmjene 2015./2016. » 90. razmjena Bjelovar - Koprivnica ::..   Prijava
Razmjena u projektima Mito i korupcija te Mobbing  Razmjena u projektima Mito i korupcija te Mobbing Minimiziraj

  KOPRIVNICA U BJELOVARU

 

Razmjena učenika Medicinske škole Bjelovar i Srednje škole Koprivnica
vezana uz projekte: Mito i korupcija te Mobbing

 

      U utorak, 19. veljače 2016. godine Medicinska škola Bjelovar, kao domaćin, organizirala je edukativno-radioničko druženje vezano uz provedbu projekata u sklopu E-medice. Naime, spomenuto druženje organizirano je u sklopu rada na zajedničkim projektima učenika Medicinske škole Bjelovar i Srednje škole Koprivnica, smjer medicinska sestra opće njege/medicinski tehničar opće njege.

   Kako je samo upoznavanje s tematikom projekata vezanih uz mito i korupciju te mobbing počelo prije i više od godine dana, učenici Medicinske škole Bjelovar: Ana Bačak, Anita Filipović te Tamara Muškinja sa svojom nastavnicom Ana-Marijom Ivanković s nestrpljenjem su u poslijepodnevnim satima dočekali učenike Srednje škole Koprivnica: Patrika Vrčeka, Ivanu Kupec, Lorenu Ravnjak, Žaklinu Rakoš, Lunu Petrović i Mirnu Babić i njihovu mentoricu Željku Galešić.
   S obzirom kako su projekti uključivali obradu same problematike odabranih tematika, učenici su pod vodstvom svojih mentorica osmislili i igrokaz te proveli opsežno istraživanje koje su potom predstavili.
Tijekom višesatnog učenja i druženja, učenici su usavršavali svoje komunikacijske vještine. Svojim nastupima radili su na jačanju samopouzdanja i usavršavanju javnog govora.
   Također, za učenike Srednje škole Koprivnica oraganiziran je i obilazak naše škole te domjenak.
   Druženje je proteklo u ugodnom ozračju u prostorijama Medicinske škole Bjelovar gdje su nam se pridružile ravnateljica Nena Arvay, dipl. ing. te koordinatorica za E-medicu, nastavnica Biljana Balenović.
   Bilo je to jedno vrlo korisno i veselo druženje koje je učvrstilo našu dosadašnju suradnju te omogućilo stvaranje novih prijateljstava.
     S nestrpljenjem očekujemo ponovni susret!

Ana-Marija Ivanković, prof.   


    
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation