en-UShr-HR
Traži
4. lipnja 2020. ..:: Razmjene » Realizirane razmjene učenika » Razmjene 2016./2017. » 93. razmjena Maribor-Zadar ::..   Prijava
Razmjena Maribora i Zadra, te rad na tri zajednička projekta  Razmjena Maribora i Zadra, te rad na tri zajednička projekta Minimiziraj

Razmjena učenika Srednje zdravstvene i kozmetičke škole Maribor
i Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar
~ Rad na tri zajednička projekta ~

 

    Ovogodišnja razmjena učenika Srednje zdravstvene in kozmetične šole Maribor i Medicinske škole Ante Kuzmanića u Zadru započela je 26. rujna.2016. godine i bila je posebna. Naime ove godine obilježava se tradicionalna deseta obljetnica prijateljske suradnje između naših škola.
   Naše prijatelje i njihove profesorice Romanu i Anitu dočekali smo u knjižnici uz prigodne riječi dobrodošlice koje je uputio ravnatelj škole prof Vidaković. Program razmjene predstavila je Verica Elveđi koja je sve ove godine najsnažnija podrška suradnji i koordinatorica E-medica.
   Uslijedilo je međusobno upoznavanje i razmjena iskustva koja se nastavila do kasno navečer obilazeći znamenitosti grada Zadra od Muzeja antičkog stakla, Muzeja zlata i srebra i Pozdrava suncu. Zvukovi morskih orgulja najavili su nam i posjet Nacionalnom parku Paklenica.
    Radni dio naše razmjene odvijao se na nastavi fizike, hrvatskog jezika i vjeronauka, kao i vježbama na Odjelu nefrologije, Odjelu abdominalne kirurgije i u Domu za starije i nemoćne osobe Zadar.
   Središnji dio naših aktivnosti usmjerili smo na radu projekata koji nas očekuju na danima E-medica 2017. Mnoštvo ideja, planova nacrta, rezultata istraživanja koje smo provodili za naše zajedničke projekte: „Eutanazija“, „Biološki lijekovi kod crijevnih bolesti“, „Dijabetes kod djece“ dobili su novu dimenziju za predstavljanje.
   Pet dana je prošlo prebrzo i ostaje nam još suradnje i poziva kako bi projekte priveli kraju.
   Veselimo se ponovnom susretu u Mariboru u siječnju 2017. godine.

 

Projektni tim Mediciske škole A. Kuzmanića


    
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation