en-UShr-HR
Traži
5. lipnja 2020. ..:: Razmjene » Realizirane razmjene učenika » Razmjene 2017./2018. » 113. razmjena Čakovec ::..   Prijava
U Čakovcu prva razmjena na projektu „Očevi i dojenje“  U Čakovcu prva razmjena na projektu „Očevi i dojenje“ Minimiziraj

Prva razmjena učenika u okviru projekta

„Očevi i dojenje“ u Čakovcu"
(20 prosinca  2017.)

 

   U srijedu, 20. prosinca 2017. godine učenici Medicinske škole Bjelovar, Danijela Pelengić i Igor Kafadar uz pratnju mentorice Tine Jelić Balte posjetili su školu suradnicu u projektu „Očevi i dojenje“ Srednju školu Čakovec.
   Susret je počeo u 14 sati, a u posjeti su im se i pridružili predstavnici Medicinske škole Pregrada. Cilj je bio upoznati se sa dosadašnjim dostignućima u projektu te razmatranje daljnjih opcija izlaganja projekta. Razmotrili su se dobiveni podaci iz anketa koje su provedene u dječjim vrtićima te su se donijele odluke kako će se dobiveni rezultati koristiti u samoj prezentaciji.
   Učenici su osmislili da bi se prezentacija podijelila u tri tematske cjeline koje će skladno funkcionirati. Osmišljene su dodatne aktivnosti koje će obogatiti sam nastup kao što je igrokaz podijeljen u tri dijela.
   Dogovoreni su rokovi do kojih određeni dijelovi projekta moraju biti gotovi te je dogovorena raspodjela posla u izradi Powerpoint prezentacije i ostalih dijelova projekata.
    Ostatak posjeta proveden je u razgledavanju škole te učionica, kabineta za zdravstvenu njegu i dr. školskih objekata te uz ugodno druženje sa kolegama i kolegicama drugih škola suradnica.
   Posjet je završio oko 19 sati te su se učenici zajedno sa mentorima vratili kući.

   Lijepo je iskustvo sudjelovati u ovom projektu. Stekli smo nove prijatelje iz Čakovca i Pregrade, razmijenili mišljenja i nadamo se da ćemo uspješno ostvariti naš cilj te da će naš projekt biti uspješan. Bilo bi nam zadovoljstvo da ostanemo u kontaktu sa učenicima s kojima smo surađivali.
 

Igor Kafadar i Danijela Pelengić
Medicinska škola Bjelovar   
 


    
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation