en-UShr-HR
Traži
2. lipnja 2020. ..:: Razmjene » Realizirane razmjene učenika » Razmjene 2017./2018. » 116. razmjena u Pregradi ::..   Prijava
Razmjena u projektu „Tijelo pamti“ u Pregradi  Razmjena u projektu „Tijelo pamti“ u Pregradi Minimiziraj

Prva razmjene učenika u projektu
„Tijelo pamti“

 

     U utorak, 19. prosinca 2017. realiziran je posjet između Srednje škole Pregrada i Zdravstvenog učilišta Zagreb, u sklopu zajedničkog projekta „Tijelo pamti“. Susret je započeo međusobnim upoznavanjem i izmjenjivanjem prijašnjih iskustava te je uslijedilo razgledavanje škole i zdravstvenih kabineta. Primila nas je i ravnateljica škole dr.sc. Vilmica Kapac. Lijepo je bilo u zbornici u kojoj danas kao profesorica radi i nekadašnja učenica Zdravstvenog učilišta koja se mogla pronaći u poklonjenoj knjizi Zbornik Zdravstvenog učilišta.

   Susret je realiziran sa zajedničkim ciljem, rad na zajedničkom projektu „Tijelo pamti“ na kojem su radile učenice Srednje škole Pregrada: Helena Leskovar, Karolina Bračević, Tea Fiket i Lucija Žiger, programa Medicinska sestra opće njege/medicinski tehničar opće njege, te učenice Zdravstvenog učilišta Zagreb, Mihaela Škrtić i Mirena Milašinović, medicinske kozmetičarke. Nakon zajedničkog rada na projektu, razmjene ideja i razmišljanja, naše druženje završili smo u pozitivnom duhu, ručkom u učeničkom domu Srednje škole Pregrada.
   Voditeljica projekta Tatjana Stibilj Batinić iz Zdravstvenog učilišta zahvalila je Srednjoj školi Pregrada i suradnicama Marineli Rožaj i korodinatorici Andrei Strmečki na gostoprimstvu te iznimno ugodnom ozračju razmjenskog posjeta.

Andrea Strmečki & Tatjana Stibilj Batinić


    
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation