en-UShr-HR
Traži
2. lipnja 2020. ..:: Razmjene » Realizirane razmjene učenika » Razmjene 2018./2019. » 135. Zadar ::..   Prijava
Razmjena učenika  u projektima „Cijepljenje – da ili ne“ i „Biološki terorizam“ (8. studenoga 2018)  Razmjena učenika u projektima „Cijepljenje – da ili ne“ i „Biološki terorizam“ (8. studenoga 2018) Minimiziraj


Razmjena učenika u projektima „Cijepljenje – da ili ne“ i „Biološki terorizam“
(8. studenoga 2018)

 

    U četvrtak, 8. studenoga 2018. u Medicinsku školu Ante Kuzmanića Zadar došli su učenici Medicinske škole Šibenik Petar Uroda, Gabrijela Jovančević i Anamaria Jakelić sa svojim mentorom Nenadom Kerićem. Dočekali su ih učenici Petra Bralić, Nikola Žilić, Lorena Balen i Lorena Lulić, nacionalni voditelj E-medice Edin Kadić, koordinatorica Tanja Serdarević, voditeljica projekta „Cijepljenje – da ili ne“ Jelena Kevrić te voditeljica projekta „Biološki terorizam“ Danijela Kovačević.

   Nakon pozdravnih govora i uvodnog opuštenog druženja, uslijedilo je razgledanje škole i rad na zajedničkim projektima tijekom kojeg su održane videokonferencije sa školama suradnicama u projektu „Cijepljenje – da ili ne“, Medicinskom školom Dubrovnik i Zubotehničkom školom Beograd.
   Sudionici razmjene i njihovi domaćini potom su se zaputili u razgledanje stare gradske jezgre i gradskih znamenitosti, a zatim na ručak nakon kojeg su se oprostili uz najavu nove razmjene u Šibeniku
.


Dojmovi učenika...

Anamarija Jakelić:
    Nakon dolaska u školu dočekala nas je topla dobrodošlica svih sudionika u projektu. Učenici Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar su nam održali govor o povijesti svoje škole te svojim znamenitostima i svojoj dugogodišnjoj tradiciji.
   Otišli smo u obilazak škole i kabineta koje koriste u svrhu podučavanja svojih učenika različitih smjerova.
   Dodijeljene su nam potvrde za sudjelovanje u razmjeni učenika te smo se uputili u pravcu rive gdje smo došli do Pozdrava suncu, ali i obišli i druge znamenitosti grada Zadra. Najviše su me dojmile stare sestrinske uniforme koje su izložene na ulazu škole. Dojmovi susreta su jako pozitivni te se veselimo ponovnom susretu.


Gabrijela Jovančević:
    Na razmjeni su nas srdačno dočekali predstavnici Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar. Pokazali su nam njihov prostor za nastavu uključujući kabinete za zdravstvene vježbe iz raznih usmjerenja. Kasnije smo sudjelovali u dvije videokonferencije s Dubrovnikom i Beogradom. Dogovorili smo smjernice za rad i postavili osnovne ciljeve i datume završetka pojedinih poglavlja te izrade anketnih listića.
   Zajedno smo obišli grad i poznate znamenitosti kao što su „Morske orgulje“ i „Pozdrav suncu“. Prošetali smo se po Forumu i posjetili klasičnu gimnaziju. Nakon cjelodnevnog rada skupa smo otišli na ručak. Najviše mi se svidjelo duženje i stvaranje uspomena s novim društvom. Radujem se daljnjoj suradnji. :)


Petar Uroda:
    Na razmjeni učenika u projektu E-medica stekao sam nova poznanstva te upoznao Medicinsku školu Ante Kuzmanić i znamenitosti Zadra. Oduševljen sam gostoprimstvom i susretljivošću domaćina te se radujem daljnjem radu.

 

    
 Zahvaljujemo na potpori projektu „E-medica": Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation