en-UShr-HR
Traži
5. lipnja 2020. ..:: Razmjene » Realizirane razmjene učenika » Razmjene 2018./2019. » 136. Dugo Selo ::..   Prijava
Prva razmjena učenika u projektu „Stisni il pokaži zube“ (10. listopada 2018.)  Prva razmjena učenika u projektu „Stisni il pokaži zube“ (10. listopada 2018.) Minimiziraj


Prva razmjena učenika u projeku „Stisni il pokaži zube“
(10. listopada 2018.)

 

    U srijedu, 10. listopada 2018. godine realizirana je prva razmjena učenika u projektu E-medice „Stisni il’ pokaži zube“ u Srednjoj školi Dugo Selo. Razmjenu smo iskoristili za međusobno upoznavanje učenika i mentora iz Škole za medicinske sestre Vrapče i domaćina Srednje škole Dugo Selo.
   Uz pomoć Viber-a i WhatsApp-a upoznali smo učenike i mentore iz Srednje medicinske škole Slavonski Brod, Zubotehničke škole Sarajevo i Zubotehničke škole Beograd.
   Nakon upoznavanja i konkretan rad je bio jednostavniji.

    Uz piće i grickalice smo odradili i dosta posla. Izradili smo anketu u Google Forms-u, kreirali grupu svih uključenih u projekt na e-mailu i na WhatsApp-u, revidirali kontakte te dogovorili zaduženja za svaku pojedinu školu.
    Ljubazni domaćini su nas proveli kroz nastavu i Školu za život te poslužili hranom i pićem i poklonima.
    Zanimljivo je vidjeti uporabu suvremene tehnologije i mobitela u nastavi. Uz upoznavanje novih ljudi što uživo, a što videopozivima, mislim da su razmjene učenika važne za kvalitetu projekta. Uz zahvalu domaćinima, veselimo se razmjeni u Vrapču.

Anamarija Žitković i Emma Balja, Škola za medicinske sestre Vrapče

 

    
 Zahvaljujemo na potpori projektu „E-medica": Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation