en-UShr-HR
Traži
2. lipnja 2020. ..:: Razmjene » Realizirane razmjene učenika » Razmjene 2018./2019. » 137. Zadar ::..   Prijava
Razmjena u Zadru (11. do 13. listopada 2018.)  Razmjena u Zadru (11. do 13. listopada 2018.) Minimiziraj


Razmjena učenika u projekima „Indeks tjelesne mase 2“
i „Život s hemodijalizom“
(11. - 13. listopada 2018.)

 

   Od 11. do 13. listopada 2018. Pomorska škola Zadar je ugostila sudionike  iz Medicinske škole iz Šibenika, Srednje Škole Dalj, Srednje stručne škole „Miloš Crnjanski“, Kikinda i Medicinske škole "Draginja Nikšić" iz Sremske Mitrovice, a s kojima surađuje ove godine u pripremi projekta za Dane E-Medice 2019.

    Ove godine surađujemo na projektu „Indeks tjelesne mase 2“, kojeg je nositelj Medicinska škola iz Šibenika i na projektu „Život s hemodijalizom“, kojeg je nositelj Srednja škola Pakrac.

 
   U posjet su nam tako došli mentori i učenice iz Medicinske škole iz Šibenika, Srednje Škole Dalj, Srednje stručne škole „Miloš Crnjanski“, Kikinda i Medicinske škole "Draginja Nikšić", Sremska Mitrovica.

    Uz moto susreta, „Samo opušteno“ sudionici su pokazali svoj napredak na projektima do sada te su podijelili nove zadatke i odredili daljnji tijek suradanja na projektima.
    Naravno kako posjet ne bi bio samo radnog karaktera našim gostima smo osigurali pratnju lokalnog vodiča kroz Zadar a organizirali smo i obilazak grada Nina te Muzeja betinske drvene brodogradnje u Betini i Muzeja soli u Ninu.

 

   

    
 Zahvaljujemo na potpori projektu „E-medica": Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation