en-UShr-HR
Traži
3. lipnja 2020. ..:: Razmjene » Realizirane razmjene učenika » Razmjene 2018./2019. » 158. razmjena u Čakovcu ::..   Prijava
Razmjena u Čakovcu na projektima „Trgovina organima“ i „Životni put (ne)ovisnika“  Razmjena u Čakovcu na projektima „Trgovina organima“ i „Životni put (ne)ovisnika“ Minimiziraj


Jednodnevna razmjena učenika u Čakovcu na projektima
„Trgovina organima“ i „Životni put (ne)ovisnika“ 
(30.siječnja 2019. )

 

 
 
   U srijedu, 30. siječnja 2019. godine realizirana je treća razmjena učenika u okviru projekta „Trgovina organima“ i druga razmjena u okviru projekta „Životni put (ne)ovisnika“.
  
Srednju školu Čakovec posjetile su učenice Srednje škole Pregrada Anamarija Galović, Silvija Kučko, Tea Fiket i Lorena Lovrenščak u pratnji voditeljice Martine Pavleković, te učenici Srednje škole Viktorovac Sisak Ivan Olujić i Leon Mohr u pratnji voditelja Ivana Lovrića, a domaćini su bili učenici Maria Paula Požgaj, Manuel Korent i Abel Korunek uz voditeljice Dunju Gašparić i Maju Ivanuša.

    Projekt „Trgovina organima“ priveo se kraju uz uvježbavanje skečeva u kojima se prikazuje otmica osobe kojoj će se vaditi organi za prodaju, vađenje organa te sama prodaja organa. Kroz kratku prezentaciju biti će predstavljeni cjenik pojedinih organa te neke zanimljivosti vezane uz samu trgovinu organa kao i stanje s trgovinom organa u Hrvatskoj i u svijetu.

    Učenici koji sudjeluju na projektu „Životni put (ne)ovisnika“ snimili su 2 videa. U prvom videu snimljeni je intervju s liječenim ovisnikom kojeg glumi jedan od učenika. U drugom videu prikazan je početak ovisnosti adolescenta koji u svojoj okolini ima pristup narkoticima.
   Nakon dugotrajnog snimanja dovršena je i PowerPoint prezentacija.

   Na kraju napornog dana uputili smo se na zajedničku večeru nakon koje su sudionici krenuli nazad prema Pregradi i Sisku.

 


    
 Zahvaljujemo na potpori projektu „E-medica": Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation