en-UShr-HR
Traži
6. lipnja 2020. ..:: Razmjene » Realizirane razmjene učenika » Razmjene 2019./2020. » 190. Vrapče-Pula ::..   Prijava
Druga razmjena u projektu „Prepoznaj me i učini prvi korak“ (27. veljače 2020.)  Druga razmjena u projektu „Prepoznaj me i učini prvi korak“ (27. veljače 2020.) Minimiziraj

 
Druga razmjena u projektu „Prepoznaj me i učini prvi korak“
(27. veljače 2020.)   U četvrtak, 27. veljače 2020., u 6 sati, učenici Medicinske škole Pula krenuli su prema Zagrebu kako bi sudjelovali na dogovorenoj razmjeni učenika na projektu „Prepoznaj me i učini prvi korak“. Točnije, odredište im je bila Škola za medicinske sestre Vrapče gdje su ih dočekali njihove dvije učenice te učenik sa mentoricom, pedagoginjom i ravnateljicom.

 
  Po dolasku odmah smo se uputili u Muzej Psihijatrijske Bolnice Vrapče gdje smo se upoznali sa povijesnim razvojem Bolnice.
   Nakon muzeja uputili smo se u školu. Tamo su nas dočekali i odmah ponudili sokovima i grickalicama, atmosfera je bila i više nego ugodna. Raspravljali smo o temi našeg projekta „Prepoznaj me i učini prvi korak“: akutni infarkt miokarda i cerebrovaskularni inzult, o provedenim anketama te analizi istih. Također je bila riječ i o izradi letaka te o podijeli posla.
   Nakon toga uputili smo se do samog centra gdje smo obišli grad, vidjeli smo gdje se oni najčešće kreću, neke poznatije restorane i kafiće Zagreba, sjeli smo na piće i malo razgovarali o projektu i našoj struci te razlikama u predavanjima i podukama. Nakon druženja i šetnje gradom uputili smo se prema Puli.


    
 Zahvaljujemo na potpori projektu „E-medica": Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation