en-UShr-HR
Traži
6. lipnja 2020. ..:: Razmjene » Realizirane razmjene učenika » Razmjene 2019./2020. » 192. Beograd ::..   Prijava
Šesta razmjena u projektu „Mikrobiom i fermentirana hrana“ (26. - 27. veljače 2020.)  Šesta razmjena u projektu „Mikrobiom i fermentirana hrana“ (26. - 27. veljače 2020.) Minimiziraj

 
Šesta razmjena u projektu „Mikrobiom i fermentirana hrana“
(26. do 27. veljače 2020.)

 
     Šesta razmjena u projektu „Mikrobiom i fermentirana hrana“ održala se u Beogradu od 26. do 27. veljače 2020. godine.

   U razmjeni su sudjelovali učenici Škole za medicinske sestre Vrapće, Zagreb Karla Anić i Margareta Bakonji s mentoricom Aleksandrom Vidoša, učenice Medicinske škole Varaždin Matea Hranić i Iva Lovrinović s mentoricom Natašom Vuković; učenice Medicinske škole Beograd Milena Biljić i Nevena Cvejić s mentoricom Iljanom Rakić; učenici Škole za medicinske sestre, Mlinarska Zagreb Nikolina Ban, Tihomir Crnjac i Marko Penić s mentoricom Đurđicom Stanešić i učenici Zubotehničke škole Beograd Helena Kostić i Matea Melović s mentoricom Anom Gajić.
   U razmjeni sudjelovali su i učenici Ivan Matković i Antonio Vrbančić s nastavnicama Dijanom Didak i Biserkom Marinčević iz Zdravstvenog učilišta Zagreb koji su kroz project E-medica razvili suradnju sa školama iz projekta „Mikrobiom i fermentirana hrana“.

   Prvog dana razmjene posjetili smo Zubotehničku školu Beograd. Dan je bio ispunjen aktivnostima: razgled škole, upoznavanje sa smjerovima za koje se učenici obrazuju, posjet nastavi u zubotehničkim kabinetima. Prisustvovali smo predavanju i radionici zdrave hrane uz stručno vođenje Marije Volk. Nastavljen je rad na projektu: svaka škola prikazala je prikupljene podatke i provedene aktivnosti u projektu. Učenici su nastavili rad na igrokazu kojim ćemo prikazati naš project na smotri. U popodnevnim satima nastavili smo neformalno druženje i razgledali Beograd.

   Drugoga dana razmjene posjetili smo Medicinsku školu Beograd. Obišli smo školu,upoznali nastavne profile i prisustvovali nastavi. Usporedili smo način školovanja u našoj školi sa školovanjem za ginekološko akušersku sestru, pedijatrijsku sestru, medicinsku sestru odgajatelja i zdravstvenog njegovatelja koje provodi Medicinska škola Beograd. Prikazali su nam podršku i stručni rad sa slijepim i slabovidnim učenicima. Nastavili smo rad na scenariju za prikaz projekta i podijelili sve zadatke za smotru.
    Razmjena je protekla u odličnoj atmosferi i trajala prekratko.
 

 

 
 

   


    
 Zahvaljujemo na potpori projektu „E-medica": Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation